ping 9073 Posted May 19, 2008 Posted May 19, 2008 pytanie dla zorientowanych - kupiłem oryginalne zafoliowane H2 pod Vistę, wszystko fajnie śmiga, przy instalacji gra prosiła o podanie klucza, łyknęło klucz z pudła bez problemu jednak problem pojawił się kiedy stwierdziłem że pogram sobie w tą gierkę przez live. Przy próbie połączenia wyskakuje błąd że klucz jest nieprawidłowy i trzeba go wpisać ponownie. Wie ktoś jak to "naprawić"? Osoba z mojej friendlisty doradziła ściągnięcie pirackiej kopii i zainstalowanie jej z oryginalnym kluczem - nie ruszyło, mu rzekomo śmiga. Quote
Uzny 94 Posted May 20, 2008 Posted May 20, 2008 Dzwon do "customer service", wyjasnij jak sie sprawa ma i powinienes dostac nowy kod jak cos. Chyba. Quote
Scorp1on 8 Posted May 20, 2008 Posted May 20, 2008 sproboj zaktualizowac te LIVE na PC ew zaloz nowe konto bo w PL nie ma Live jak na 360 i PC Quote
ping 9073 Posted May 21, 2008 Author Posted May 21, 2008 nowe konto nie pomaga. Próbowałem się logować na amerykańskim jak na japońskim, dzwonienie na support jest chyba bez sensu bo mi powiedzą że live w Polsce jest niedostępne i logując się na live łamie prawo. Quote
miniu 1 Posted May 21, 2008 Posted May 21, 2008 dzwonienie na support jest chyba bez sensu bo mi powiedzą że live w Polsce jest niedostępne i logując się na live łamie prawo. Dokladnie Wszyscy jestesmy przestepcami Quote
FiL4 27 Posted May 22, 2008 Posted May 22, 2008 Wszyscy jestesmy przestepcami i zyjemy nielegalnie!! ps. tez lubie tosty yo Quote
Guest Maiden Posted May 22, 2008 Posted May 22, 2008 Pingu, jest sposób by na Customer Service uzyskać suport Live w Polsce - Uderz na PW to Ci powiem Quote
ping 9073 Posted May 27, 2008 Author Posted May 27, 2008 póki nie mam telefonu, posłałem im maila. Sprzedawca uprzednio także posłał maila jednak nie sprecyzował problemu i serwis stwierdził że problem tkwi w zakładaniu konta i żebym założył konto na UK. Osobiście napisałem w mailu ze mam konto na UK i problem leży po stronie klucza, dodałem że żądam jego sprawdzenia i wysłania mi nowego klucza tak jak ma to miejsce na zachodzie. Poinformuje o obrocie wydarzeń. Quote
ping 9073 Posted June 19, 2008 Author Posted June 19, 2008 (edited) słowem wyjaśnienia, do telefonu się nie dopchałem jednak "naprawiło się samo" - zalogowałem się ze szwedzkiego IP i wszystko zaczęło śmigać, teraz śmiga także na Polskim więc sam nie wiem czego to jest kwestia, może wystarczyła jednorazowa aktywacja z poza polskiego IP. W każdym bądź razie wiecie co robić dzięki wielkie Maiden za porady na PW. Edited June 19, 2008 by ping Quote
yAr3K 1 Posted November 11, 2010 Posted November 11, 2010 Witam. Poszukuję chętnych do zdobycia onlineowych i kampanijnych osiągnięć , obecnie przechodzę na legendary i jestem na samym początku . Quote
Recommended Posts