Opublikowano 3 lipca 200915 l To jest cd art? Czy skórka do winampa? Mógłbyś ją wrzucić? I theme też. Byłabym wdzięczna.
Opublikowano 4 lipca 200915 l tak, dokladnie tak ;] theme wstawie jak bede na 2 pc, bo teraz pracuje na laptopie, a tu mam troche inny pulpit ;]
Opublikowano 5 lipca 200915 l To jest cd art? Czy skórka do winampa? Mógłbyś ją wrzucić? I theme też. Byłabym wdzięczna. THEME -> Click!
Opublikowano 10 lipca 200915 l @ Mati Siepacz Pochowaj nieaktywne ikonki w tray [ aż oczy bolą od nerdowskich gg i avasta ;d ] i zmień background w foo, a powiem że nawet si
Opublikowano 10 lipca 200915 l Już tego nie komentowałem, bo niby kto co lubi Może jest hardkorem skoro używa comba IE+GG+AVAST
Opublikowano 13 lipca 200915 l http://i32.tinypic.com/2d9wv7r.jpg Zna ktos jakas dobra stronke z tapetami w wysokiej jakosci i bez (pipi)nikow w rogu typu 'www.za(pipi)iste-tapety.ru'? rozdzialka 1280x1024
Opublikowano 13 lipca 200915 l Hehehe 30 minut z życia- przydałby się oryginał, ale ogółem bardzo fajnie to wygląda- klimatyczne . Mój pulpit to niebieskie tło podstawowe i 16 kolorów żeby MK trliogy lepiej chodził xD
Opublikowano 16 lipca 200915 l ostatnio byl pulpit laptopowy... czas na stacjonarke ;] http://i31.tinypic.com/2mze2og.jpg <- pelna rozdzielczosc... ___________________ Ofkoz wstawiasz tu klikalną miniaturkę, nie fullscreena. No chyba że jara Cię 20% doładowanie konta no chyba wiem....
Opublikowano 16 lipca 200915 l maly obrazek ;] monitor mam 22".... teraz nie chce mi sie isc na 2 pietro by wstawic 'normalna' wielkosc screena.
Opublikowano 16 lipca 200915 l Ofkoz wstawiasz tu klikalną miniaturkę, nie fullscreena. No chyba że jara Cię 20% doładowanie konta
Opublikowano 17 lipca 200915 l dawno nic się tu nie pojawiało: możesz wrzucić tapetę ? ;p Edytowane 17 lipca 200915 l przez NerkoWiktor