Opublikowano 16 kwietnia 200817 l masz ktos może te tutoriale na dysku ? byłbym niezmiernie wdzięczny
Opublikowano 26 grudnia 200816 l Cholera że też ja tak późno wziąłem się za Guilty Gear. Akurat wszystkie pliki z tutorialami musiały powygasać <_<
Opublikowano 24 października 201212 l Dzis GGXXAC+ na xbla. Łączę się w bólu z uzytkownikami psn. So long suckers !
Opublikowano 19 października 201311 l Na Xbl pojawił się update do GGXXAC+, który trzeba sciągnąć samemu z marketplace, następnie aktywować w opcjach i cieszyć się grą w GGXXAC+R. Jesli ktos byłby chętny pograć, zapraszam. Skilluję nową postać o której nic nie wiem więc będę łatwy jak niedzielny poranek
Opublikowano 16 stycznia 201411 l Na Steamie pojawiło się Guilty Gear Isuka. (pipi)a co za żart ! Nie grajcie w ten szajs, chyba że chcecie się zrazić do tej swietnej serii. Bezczelnie dali jeszcze -10% promocji na tą padakę
Opublikowano 22 maja 20159 l http://shoryuken.com/2015/05/21/guilty-gear-xx-accent-core-plus-r-heading-to-steam-on-may-26/ GGXXAC+R 26 maja na STEAMie! FAP! FAP! FAP! NERDGASM!!!