Fab3r 4 Posted April 13, 2008 Posted April 13, 2008 tzatziki wymiata Mmmmm Z moich ulubionych patentów to jeszcze: Czosnek w folii (cała główka), po zgrillowaniu jest pyszny - smak trochę lżejszy, ale można smarować wszystko jak masłem. Śliwka/grzybek zawinięty w boczek - pyszne Karczek posmarowany miodem z musztardą i do folii - najlepsze mięcho z grilla -cielęcina w jogurcie wg. @tewusa - pychota! Do tego można dodać jeszcze serek feta nadziany na patyk Quote
Guest MasterShake Posted June 25, 2008 Posted June 25, 2008 czy w polsce niemożliwym jest kupno sosy barbecue? Jest taki za 5 zł ale to jest takie ścierwo że tego psu boje się podać Quote
M4c 23 Posted June 25, 2008 Posted June 25, 2008 (edited) Poszukaj na www.ostrakuchnia.pl Edited June 25, 2008 by M4c Quote
bajej 28 Posted July 15, 2008 Posted July 15, 2008 najprostszy sos ever ketchup + majonez + musztarda(mniej wiecej taka sama ilosc wszytskiego) -> zamieszac do jednolitego koloru. Zaje.biste do grillowanego zarcia i frytek ;] Quote
ghost. 60 Posted July 15, 2008 Posted July 15, 2008 to ja dam inny sos - łyżka musztardy sarepskiej + łyżeczka miodu + pare kropel oliwy, żeby łatwiej się połaczyło podczas mieszania- najlepsza musztarda miodowa ever Quote
Tori 12 Posted July 15, 2008 Posted July 15, 2008 Do węgla dwa kawałki kiełbasy polane winem i posypane cebulą i czosnkiem. Na jakieś 45 min. Można zrobić taką michę z folii, żeby kiełbacha pływała w winie. Smaczne. Quote
Guest Grzehoo Posted December 25, 2008 Posted December 25, 2008 Z grilla najlepsza jest kiełbasa z grilla. Quote
ojejcu 87 Posted December 25, 2008 Posted December 25, 2008 Natomiast ja z grila uwielbiam karkowke z grila! Quote
Recommended Posts
Join the conversation
You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.