Jump to content

Grypa jelitowa

Guest ChOomik

Recommended Posts

Guest ChOomik
Posted

no wlasnie juz z tego wychodze.

Tyle ze poza rzyganiem miałem jeszcze ostre sranie. W sumie rzadkie xD

nie no, trzy dni bez jadła.

• 2 months later...
  • Replies 13
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Ja mam takie coś miej więcej co rok, zawsze w wakacje. Oczywiście combo sranie i rzyganie. Przez te kilka dni jechałem na sucharach z wodą. Takie sucharki były niezłe z oliwą z oliwek. W sumie to nie jest takie złe bo człek może schudnąć nawet kilkadziesiąt kg.

• 2 weeks later...
Posted
Ekspertem nie jestem, ale biegunka powoduje ino wzmożone sranie, grypa jelitowa natomiast dodatkowo rzyganie i uczucie osłabienia.

No, w sumie to masz rację...

Raz byłem na to chory, akurat wcześniej wypiłem dużo soku pomarańczowego, potem tym rzygałem, od tamtej pory tego nie pije :/

Naprawdę straszna choroba. Się ma grypę, albo angine to można coś poczytać albo pograć, a tu tylko rzygi.

Posted

Się przyzwyczaiłem, jestem na to chory kilka razy do roku, a termin wycięcia migdałków dopiero na sierpień :/

Ostatnio przeżyłem w związku z tym mały hardkor, sobie leże i się uczę, coś się czuje słabo, sprawdzam temperaturę, a tu 39...

Tu taka mała rada zawsze po treningu się porządnie wysuszcie itp, właśnie przez zawianie często chorowałem, teraz zawsze jak się spocę, to siedzę i odpoczywam jakieś 20 min i dopiero później idę do domu.

• 1 month later...
Guest Oliwka - Wosku Królowa.
Posted
Właśnie się kur.estwo przypałętało... Po szkoleniu w Sopocie. Pierwszy raz takie coś mam. S.ram pod siebie jak starzec... W nocy niczym z hydrantu rzygałem. Nie polecam. Ile to potrwa?

najczesciej po 1-3 dniach, jest juz lepiej.

• 5 months later...