Skocz do zawartości

poszukuje...

Featured Replies

• Odpowiedzi 1,9 tys.
  • Wyświetleń 276,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Kacapskie Cyrkle, Long Distance Calling i Shora (to te surowe) Albo Yndi Halda (to te wzruszające)

• froncz piotrewski
    froncz piotrewski

ok, nie pisz tu więcej jak będziesz szukał na google płyt Led Zeppelin albo Pink Floyd.

• http://weareidols.bandcamp.com/   'name your price'   daj 0 i ściągaj, panki klepią biedę

Opublikowano
Slo Burn Demo lub limitowane amusing the amazing zawierające wszystkie tracki slo burn w jakiejś normalnej jakości bo to co ja mam praktycznie słuchać się nie da, jakieś trzaski.

Ostatnio na ebayu, zakupiłem dla Bartezoo zwykłą wersję Amusing the Amazing z czterema piosenkami, może zrobi ripa jak dojdzie. No albo ja zrobię bo i tak sobie przegram płytkę, ale jeśli chodzi o limitowaną wersje to wątpie żebyś to gdzieś dostał w lepszej jakości.

Proszę

tu powinien być link, ale go nie ma bo usunąłem :diablo:

1. Prizefighter

2. Muezli

3. Pilot the Dune

4. July

320 kb/s

Edytowane przez Junkhead

Opublikowano
Slo Burn Demo lub limitowane amusing the amazing zawierające wszystkie tracki slo burn w jakiejś normalnej jakości bo to co ja mam praktycznie słuchać się nie da, jakieś trzaski.

Ostatnio na ebayu, zakupiłem dla Bartezoo zwykłą wersję Amusing the Amazing z czterema piosenkami, może zrobi ripa jak dojdzie. No albo ja zrobię bo i tak sobie przegram płytkę, ale jeśli chodzi o limitowaną wersje to wątpie żebyś to gdzieś dostał w lepszej jakości.

Proszę http://rapidshare.de/files/39882393/Slo_Bu...mazing.rar.html

1. Prizefighter

2. Muezli

3. Pilot the Dune

4. July

320 kb/s

Dzieki, juz zasysam.

Jakby ktoś miał pierwsza plytke Demo w dobrej jakosci to prosilbm o zapodanie.

Opublikowano

zespołu Born From Pain, albo jakiś dobry hardcore.

Opublikowano

Masz dział HC.

Opublikowano
Masz dział HC.

wiem ze mam. niestety nie wiem co jest tam dobre, dlatego pytam o cos cool. a bfp nie znalazlem.

Opublikowano

NON OPUS DEI - Constant Flow [2007]

48ffdcc3092b8a71eae32f54a298a4e0.jpg

01. Beauty

02. Ona Jest Kluczem

03. Constant Flow

04. A Plait of a Spiral Galaxy

05. Alne

06. 23.09.2006

07. Saule's Journey

08. Saule's Dark Gifts (Remix)

http://rapidshare.com/files/87798577/Non_O...ow_2007_BnR.rar

NON OPUS DEI - VI: The Satanachist's Credo [2005]

98413.jpg

01. I: Sic Damno Me

02. II: When All The Motion Has Ceased

03. III: Not Art But War

04. IV: Kriegsgeschrei

05. V: The Gammadian Alchemy

06. VI: Death Before Dishonour

07. VII: Homo Galactica

08. VIII: The Credo

09. Untitled

http://rapidshare.com/files/115941481/Non_...do_2005_BnR.rar

Edytowane przez koval

Opublikowano

Danko Jones: Sleep Is the Enemy i Never Too Loud,

Arsenal-Lotuk

We wszystkich płytach udzielał się Garcia i mam nadzieję, że wyszło z tego coś dobrego.

Opublikowano

Live Dynamo Open Air Festival z 97', tam gdzie grało Slo Burn.

Opublikowano
Burmese.

Co tylko macie.

wrzuce rano, na pewno mam tego troche na starym dysku, niedlugo nowy album

śmiało! XD

Opublikowano

Mialem przy innej okazji wrzucac rowniez ten album do osobnego, zbiorczego topica, ale w koncu jakos mi sie nie chcialo uploadowac muzy i ostatecznie o burmese zapomnialem;]

Burmese - Monkeys Tear Man To Shreds, Man Never Forgives Ape, Man Destroys Environment

http://rapidshare.com/files/127951539/b.rar

Opublikowano
Burmese.

Co tylko macie.

wrzuce rano, na pewno mam tego troche na starym dysku, niedlugo nowy album

śmiało! XD

Burmese - Monkeys Tear Man To Shreds, Man Never Forgives Ape, Man Destroys Environment

mam się uzbroić w cierpliwość i czekać na więcej czy generalnie mam się zadowolić tym jednym albumem? xD

Opublikowano

ej jno tam jest z 21 piosenek. Mam jeszcze Men, tam jest 6 utworow (razem 27 czyli troche) wiecej nie ssalem bo qweasel walter ma ciekawsze projekty, burmese moze byc, ale jakos orgazmu przy nich nie mam;]

Opublikowano
ej jno tam jest z 21 piosenek. Mam jeszcze Men, tam jest 6 utworow (razem 27 czyli troche) wiecej nie ssalem bo qweasel walter ma ciekawsze projekty, burmese moze byc, ale jakos orgazmu przy nich nie mam;]

w sumie sobie mysle, ze mam juz te dwa albumy i jeszcze split z fistulą, a oni chyba niczego poza tym nie wydali jak na razie. dzięki w takim razie za up tej plyty! :D

Opublikowano

poszukuje albumu New Order "Get ready" 8)

Opublikowano

dziękuje, a tak w ogóle nie ma ktos całej dyskografii New Order ?

Opublikowano
szukam The Chemical Brothers - American EP

oto jest

320 CBR

Edytowane przez antipop