Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

SZUKASZ JAKIEJŚ PIOSENKI? NIE ZNASZ TYTUŁU?

Featured Replies

• 2 tygodnie później...
  • Odpowiedzi 1,9 tys.
  • Wyświetleń 1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

Opublikowano

kojarzy ktoś może teledysk Hey, lekko poryty i jakiś schizowaty. o ile dobrze pamiętam był tam motyw jakby ktoś/coś się urodziło. przekopałem YT i stronę zespołu ale nic nie znalazłem. to był teledysk Hey a nie solówka Nosowskiej (chyba). kurna chce przypomnieć sobie ten kawałek a znaleźć coś nie mogę :/

Opublikowano

dosyć popularna piosenka leci w radiu dosyć często babka śpiewa po angielsku a refren wygwizduje, takie troche w klimatach francuskich

edit:

dobra już mam - Eliza Doolittle - Skinny Genes

fiu fiu fiufiu

Edytowane przez Dud.ek

Opublikowano

kojarzy ktoś może teledysk Hey, lekko poryty i jakiś schizowaty. o ile dobrze pamiętam był tam motyw jakby ktoś/coś się urodziło. przekopałem YT i stronę zespołu ale nic nie znalazłem. to był teledysk Hey a nie solówka Nosowskiej (chyba). kurna chce przypomnieć sobie ten kawałek a znaleźć coś nie mogę :/

Nie wiem, może chodzi o "Misie"?

Opublikowano

Dosc stary polski kawalek hiphopowy. Wydany jesli sie nie myle w okolicach wakacji. Byl dosc dziwny, spokojny, cos moze nawet pod downtempo. Pamietam chyba, ze jeden z wynkonawcow nazywal sie DeeDee. W pewnym momencie kamera wchodzi w jakis tunel i nie widac nic oprocz niebieskiej plamy swiatla. Google, ani Youtube nie pomaga. Prosze o pomoc.

Opublikowano

Nie wiem, może chodzi o "Misie"?

niestety to nie to :/

Opublikowano

pytanie za plusa, co to za kawałek w trzecim klipie? - klik

Edytowane przez Colin84

Opublikowano

http://appleblog.pl/apple-blog-tv-63

Jak się nazywa utwór z intro?  Od 30 sekundy.

pytanie za plusa, co to za kawałek w trzecim klipie? - klik

To chyba jakaś autorska wersja theme'u z "Requiem for a dream" Mansella prosto z TVN, bo jakoś jałowo brzmi z tymi chórkami ;]

Opublikowano

:potter: to jest to. dzięki wielkie, łap plusa :thumbsup:

Opublikowano

Utwór z reklamy N-Gine energy drink. Ten z F1.

anyone?

[E] Podziękował (+)

Edytowane przez ziolo69

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

szukam utworu In-Grid , z płyty ''Rendezvous''. Jest to Remix utworu ''Tu es foutu''. Przed utworem były takie psychodeliczne dzwięki , jakieś piski ,odgłosy jakby psy szczekały i po paru minutach utwór sie rozkręcił i po raz pierwszy padły słowa ''Tu es foutu''.

Prosze , o pomoc , wpisuje w googlach ''Tu es foutu remix'' i nie mogę znaleźć . Zastanawiam się czy przypadkiem w sieci nie ma już tego utworu , wszak płyta jej wyszła w 2003 roku , więc ma już 7 lat.

Jak nie możecie mi pomóc , to może wyślecie mi link ze spisem remixów tego utworu.

Opublikowano

Szukam tytulu dwoch nowych piosenek.

Jedna to cos z pogranicza electro/trance. W teledysku pokazane sa 3 dziewczyny, jedna mlodziutka gdzies z 11 lat,druga ok. 20, trzecia (juz normalnie) gdzies z 30. Wszystkie sa pokazywane w kilku roznych sutyacjach,najczesciej placza. Pamietam tez,ze na teledusky byl lysy DJ z lekka blizna na oku.

Do drugiej piosenki nie widzialem teledysku. Poczatek: jakas babka cos mowi,tudziez spiewa, potem od razu niezle wejscie ( na 95% to Jay-Z). Dosyc ciezki beat ma.

Opublikowano

Szukam muzy, niedawno leciała na 4funtv.

Akcja jest gdzieś w Londynie na dysce, śpiewają murzyny i co chwile jakaś laska w samochodzie nuci muze czy coś takiego, kompletnie nie wiem jak ta piosenka sie nazywała :/

Opublikowano

szukam nazwy utworu, niżej opis teledysku.

Leży brzydki, grubszy koleś na plaży i o ile dobrze pamiętam ze statku jakaś panna go zaprasza na pokład. Obadaj ją przez lornetkę i poszedł a były tam jeszcze tam ze 2 laski.

Tańczą, macają się i takie tam.

a refren był mniej więcej taki : oooo aaaa