jiloo 4 Posted March 12, 2008 Posted March 12, 2008 wlasnie nabylem droga kupna starego X'a wkurzalo mnie, ze 360 nie emuluje kilku gier w ktore bym chcial zagrac. mam kabel component, ale w menu nie mam do wyboru opcji HD. podobno zalatwia to jakis update, ale nie wiem jak i gdzie ten update znalezc. pomozcie. Quote
kold 8 Posted March 15, 2008 Posted March 15, 2008 Update? Nie bylo zadnego. Podlaczasz Xa componentem, wchodzisz w dashboardzie do ustawien i Xbox sam po wykryciu kabla pokaze Ci opcje HDTV. Musi! Quote
C1REX 16 Posted March 15, 2008 Posted March 15, 2008 wlasnie nabylem droga kupna starego X'awkurzalo mnie, ze 360 nie emuluje kilku gier w ktore bym chcial zagrac. mam kabel component, ale w menu nie mam do wyboru opcji HD. podobno zalatwia to jakis update, ale nie wiem jak i gdzie ten update znalezc. pomozcie. Zobacz, czy na kablu jakiegoś przełącznika nie ma. Musi być opcja ustawień rozdziałki w menu konsoli bez żadnych update'ów. Quote
jiloo 4 Posted March 20, 2008 Author Posted March 20, 2008 (edited) to mam chyba jakis lewy kabel ale ma wszystkie 5 zyl. a w opcjach w video tylko wybor standard/wide i 50/60 Hz taki kabelek bedzie ok? http://allegro.pl/item332922409_kabel_comp...zne_2_tech.html Edited March 20, 2008 by jiloo Quote
Recommended Posts