Skocz do zawartości

Poszukuje

Featured Replies

• Odpowiedzi 390
  • Wyświetleń 220,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Zniknął gdzieś pradawny temat z ogłoszeniami kupna/sprzedaży, więc tu się zaoferuję: sprzedam szybko następujące płytki: Grammatik "3", Pezet "Radio Pezet", O.S.T.R. "OCB" + płytka PFK "Archiwum Kinematografii" z bonusem K44. Za całość chcę 45PLN z wliczoną wysyłką. Podrzucać PMki jak coś.

Edytowane przez Gość

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

jak sie nazywa ten taki bodajze brytyjski bialy raper, co sie wozi w czerwonych klimatach, jakis sabat czy sabot? kojarzy ktos

Opublikowano

Sabac Red?

Tylko, że to jest sycylijski Latynos z USA.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

LaikIke1/Młodzik/DJ Dobry Dotyk - Bybzi Bybzi EP wrzuci mi ktoś? :(

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Dajcie jakieś przykłady psychodelicznych bitów. Najlepiej coś ICP, Mike E clark itp.

Opublikowano

JEEZUS

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Poszukuje niech.ujow.ego polskiego rapu/hopu

Mogą być klasyki, znam tylko mezo i kawałek "plus i minus" tego co skoczył z okna

Edytowane przez gekon

Opublikowano

Ten Typ Mes

LaikIke1

Bisz

Ortega Cartel

Wystarczy Ci.

Opublikowano

A 52 dębiec to dobre czy złe? Bo nawet lubie

Dzieki za to wyżej, zaraz obadam

Opublikowano

Nie ma co się katować w sumie polskim rapem, bo jest niejako półproduktem, ale mogę Ci przesłać na PW listę płyt wartych do przesłuchania.

Opublikowano

No to ja poproszę

Murzyńskie rzeczy w sumie też mogą być

Opublikowano

Goblin i Wolf to bardzo spoko płyty. Nie są to jakieś wyżyny rapu XXI wieku, ale mają swoje momenty.

Tyler ma zaje.biste teledyski swoją drogą.

A, no i bengier z puszą, wiadomo:

Edytowane przez ragus

Opublikowano

'Goblina' nie polecałbym na pierwsze spotkania z Tylerem. 'Bastard' i 'Wolf' na początek sprawdź.

Opublikowano

Sprawdziłem najpierw 'Wolf' i 'Bastard', potem te pojedyncze kawałki które poleciliście, dopiero na końcu 'Goblin'. Dość ciężkostrawna muza, przesłuchanie całej płyty od początku do końca potrafi zmęczyć, ale trafiają się zaje.biste perełki, takie 'She', 'Garbage' z GTAV czy mój ukochany 'Yonkers' rozpier.dalają. Najmniej mi podszedł 'Wolf', ale ogólnie Tyler zaciekawił mnie swoją muzyką i będę się w nią zagłębiał, dzięki za polecony materiał, dostaniecie po plusiku w nagrodę :* Kto z Odd Future jest jeszcze wart uwagi?

Opublikowano

Earl

2 całkiem spoko płyty wydał.

Opublikowano

z odd future tylko i wylacznie frank ocean rzonzi, tyler i earl to jakies prowo