Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Rainbow Six Vegas

Featured Replies

Opublikowano

Są jacyś chętni na zrobienie Achievementa za hostowanie meczu na 16 osób? Bardzo proszę o pomoc, tylko to mi zostało do calaka :)

• Odpowiedzi 22
  • Wyświetleń 3,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

siemka. ja też jestem chętny i mam paru ludzi-masz mnie na liście przyjaciół :D co do terminu ustawki to najlepiej zgadac się na przyszły weekend.

Opublikowano

Nawet nie potrzebujesz 16stu ustawionych osob do tego, bo randomy tez nieswiadomie pomoga :) Ale oczywiscie tak 10 osob to minimum. Tez nie mam tego achieva, moje GT: Chrystus.

Opublikowano

Ja także chętnie pogram.

GT: Ivan PL

Tak właściwie to mamy w miarę stałą grupę polaków, gramy głównie w godzinach wieczornych.

Opublikowano

Dobra - wiadomość poszła w Live. Z mojej strony powinno być jeszcze z 5-6 osób. POZDR

Edytowane przez Octane PL

Opublikowano

Dzięki Octane, że mi wczoraj powiedziałeś o tej akcji :D

Jestem chętny, z tym że w moim przypadku w grę wchodzi tylko sobota (na najbliższą niedzielę mam zaplanowany b.ważny wyjazd)

GT: Ivan PL

Opublikowano

damn it - a nie da rady wczesniej troche? tak przynajmniej 18.00? Pózniejsza pora jest, powiedzmy "imprezowo-piwna"....

panowie - może piątek o 20.00 jak juz cos???

Opublikowano

Obydwie pory dla mnie sa ok, chociaz jak napisal Octane - 20sta w sobote to pora na imprezy, tylko nerdy siedza wtedy przed konsola; ) W piatek lepiej imo.

Opublikowano

Jestem za :D jeszcze dzisiaj spróbuję kilka osób namówić. Tak BTW to poszukuję kogoś do zrobienia story i t.huntów w coopie, może ktoś chętny?

Opublikowano

Ok - piątek 19 robimy ustawkę! Z mojej strony będzie jeszcze kilka osob - tak jak pisalem wczesniej. pozdr!

Opublikowano

t.hunt chętnie porobie tylko żeby potem nie było płaczu, że achievy są zglitchowane :pifpaf:

Opublikowano

Jeżeli chodzi ci o zrobienie wszystkich map w t.hunt to jestem za, chociaż przydałoby się też trochę poboostować na Presidio bo mi niewiele do Master Sergeant brakuje :twisted2:

Opublikowano

JUTRO - czyli w niedziele 1.02.09 ponowna ustawka na 16 osób. Już nam mało brakuje - wbijajcie!!! Godzina 21.00

Edytowane przez Octane PL