Skocz do zawartości

Rainbow Six Vegas

Featured Replies

Opublikowano

Są jacyś chętni na zrobienie Achievementa za hostowanie meczu na 16 osób? Bardzo proszę o pomoc, tylko to mi zostało do calaka :)

• Odpowiedzi 22
  • Wyświetleń 3,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

siemka. ja też jestem chętny i mam paru ludzi-masz mnie na liście przyjaciół :D co do terminu ustawki to najlepiej zgadac się na przyszły weekend.

Opublikowano

Nawet nie potrzebujesz 16stu ustawionych osob do tego, bo randomy tez nieswiadomie pomoga :) Ale oczywiscie tak 10 osob to minimum. Tez nie mam tego achieva, moje GT: Chrystus.

Opublikowano

Ja także chętnie pogram.

GT: Ivan PL

Tak właściwie to mamy w miarę stałą grupę polaków, gramy głównie w godzinach wieczornych.

Opublikowano

Dobra - wiadomość poszła w Live. Z mojej strony powinno być jeszcze z 5-6 osób. POZDR

Edytowane przez Octane PL

Opublikowano

Dzięki Octane, że mi wczoraj powiedziałeś o tej akcji :D

Jestem chętny, z tym że w moim przypadku w grę wchodzi tylko sobota (na najbliższą niedzielę mam zaplanowany b.ważny wyjazd)

GT: Ivan PL

Opublikowano

damn it - a nie da rady wczesniej troche? tak przynajmniej 18.00? Pózniejsza pora jest, powiedzmy "imprezowo-piwna"....

panowie - może piątek o 20.00 jak juz cos???

Opublikowano

Obydwie pory dla mnie sa ok, chociaz jak napisal Octane - 20sta w sobote to pora na imprezy, tylko nerdy siedza wtedy przed konsola; ) W piatek lepiej imo.

Opublikowano

Jestem za :D jeszcze dzisiaj spróbuję kilka osób namówić. Tak BTW to poszukuję kogoś do zrobienia story i t.huntów w coopie, może ktoś chętny?

Opublikowano

Ok - piątek 19 robimy ustawkę! Z mojej strony będzie jeszcze kilka osob - tak jak pisalem wczesniej. pozdr!

Opublikowano

t.hunt chętnie porobie tylko żeby potem nie było płaczu, że achievy są zglitchowane :pifpaf:

Opublikowano

Jeżeli chodzi ci o zrobienie wszystkich map w t.hunt to jestem za, chociaż przydałoby się też trochę poboostować na Presidio bo mi niewiele do Master Sergeant brakuje :twisted2:

Opublikowano

JUTRO - czyli w niedziele 1.02.09 ponowna ustawka na 16 osób. Już nam mało brakuje - wbijajcie!!! Godzina 21.00

Edytowane przez Octane PL