mortis 2 Posted January 30, 2009 Posted January 30, 2009 mam problem ze zrobieniem dwoch wyscigow. Jeden przy agency camp trzeba jechac w maire szybko przystrasznie duzym ruchu ulicznym.Nie moge sobie poradzic non stop rozwalam auto o ten ruch. Drugi to wyscig samolocikiem.Jakies rady? Quote
bountyhunter 129 Posted January 30, 2009 Posted January 30, 2009 Signap - gre na 1000 zaliczylem dwa razy, obydwa razy poszla szybko. Za pierwszym razem na liczniku mialem 24h, nie wiedzialem jak grac + troche zwiedzialem, za drugim razem nie pamietam Ale gra prosta+daje fun. Nawet zbierajki sie fajnie zbiera, bo nie trzeba z nosem w guidzie siedziec. Mortis - do wyscigow ulicznych uzywaj... Gyrocoptera Lec nisko nad ziemia [ale ciagle nad samochodami] i bedzie ci checkpointy zaliczac bezproblemowo. Przy okazji wyeliminujesz problem walenia w ruch uliczny. Ten wyscig z samolotem byl najtrudniejszy w calej grze, wiec... powodzenia Pare prob ci zejdzie jeszcze pewnie. Quote
Scorp1on 8 Posted January 30, 2009 Posted January 30, 2009 thx za szybko odpowiedz - gdy mialem X1 gra mi sie podobala - odpalilem na 360 pogralem z 10 i sprzedalem - nie wiem czemu tak Quote
mortis 2 Posted January 30, 2009 Author Posted January 30, 2009 probowalem do tego z ruchem ulicznym podleciec gyrocopterem ale nie zalicza mi cos i nie chce zaczac odliczania startowego Quote
Recommended Posts