Mace 170 Posted March 11, 2009 Share Posted March 11, 2009 sorry za odgrzebywanie tematu. chcialbym sobie odswiezyc conieco i czy jest mozliwosc jakakolwiek aby grac offline w ta gre? Quote Link to comment
Linek 187 Posted March 11, 2009 Share Posted March 11, 2009 Jest możliwość ściągnięcia gdzieś jeszce tamtej wersji? Bo mi instalka gdzieś na dysku zaginęła, a przyjemnie się na PC gra Quote Link to comment
Yabollek007 314 Posted March 18, 2009 Share Posted March 18, 2009 Dokladnie, zapodalby ktos linka? Na stronke http://www.netmarble.jp nie moge wejsc (zarowno w mozilli, jak i w IE), pojawia sie taki komunikat w oknie przegladarki: Witryna sieci Web odrzuciła żądanie pokazania tej strony sieci Web HTTP 403 Najbardziej prawdopodobne przyczyny: Ta witryna sieci web wymaga, aby użytkownik się zalogował. Możesz spróbować wykonać następujące czynności: Przejdź do poprzedniej strony. Quote Link to comment
Linek 187 Posted June 12, 2009 Share Posted June 12, 2009 Ponawiam prośbę, aby ktoś rzucił jeszcze raz linkiem do chińskiego DJ Maxa z wszystkimi utworkami. Quote Link to comment
bajej 28 Posted August 2, 2009 Share Posted August 2, 2009 No ja też bym pograł. Ma ktoś do tego dostęp? Quote Link to comment
Kamil36 0 Posted August 17, 2009 Share Posted August 17, 2009 No to ja też przyłączam się do prośby. Quote Link to comment
Recommended Posts