Opublikowano 22 października 200816 l Resident Evil Remake Resident Evil 4 Lord of the Rings: The Third Age Harry Potter and the Prisoner of Azkaban Crash Bandicoot 4 The Wrath of Cortex Mrio Kart Double Dash Call of Duty II Big Red One Same orginały =)
Opublikowano 24 października 200816 l Resident Evil Zero Resident Evil Remake Resident Evil Code: Veronica x Resident Evil 4 The Legend of Zelda: Wind Waker Metroid Prime Eternal Darkness Metal Gear Solid: The Twin Snakes Beyond Good & Evil + te ktorych nie mam w oryginale to mam w wersji pirackiej
Opublikowano 24 października 200816 l Ja zakupiłem GC w tym roku i mam tylko dwie gry: MGS: TTS i REmake... ...i mam chyba pecha do gier na GC, gdyż obie się wieszają, RE przy scenariuszu Jill, a MGS pod koniec gry...i mam normalnie w.k.urw... ...jeżeli jesteście w temacie to wiecie po ile stoi remake MGS...:////
Opublikowano 25 października 200816 l Próbowałem trymować na oko, ale nic to nie dało...chyba dlatego że bez multimetru, ale nie wiem czy w przypadku oryginałów to coś daje...
Opublikowano 1 lutego 200916 l Na chwilę obecną posiadam : -MGS : TS -Animal Crossing Poluję na Zeldę : WW , która prawdopodobnie niedługo do mnie trafi
Opublikowano 18 lutego 200916 l No i trafiła Zelda : WW . Mało tego , nawet Metroid Prime wychaczyłem . Kolejnym moim celem będzie drugi pad i jakaś gra na multi , jeszcze tylko nie wiem jaka
Opublikowano 6 marca 200916 l Autor Dziś moja kolekcja powiększyła się o Mario Kart. Na dzień dzisiejszy wygląda tak: 1. Die Hard Vendetta. 2. Enter the Matrix. 3. Eternal Darkness: Sanity's Requiem. 4. Mario Kart: Double Dash. 5. Metroid Prime. 6. Pikmin. 7. Resident Evil 2. 8. Resident Evil 4. 9. Sonic Adventure 2: Battle. 10. Soul Calibur 2. 11. Star Wars Rouge Leader: Roque Squadron. 12. SSX Tricky. 13. SSX 3. 14. Super Mario Sunshine. 15. The Legend of Zelda: Wind Waker. 16. Tony Hawk's Pro Skater 3. 17. Tony Hawk's Pro Skater 4. Ostatnio zbierałem gry na PCta i GBA więc Gacka trochę zaniedbałem, ale powoli odrabiam starty
Opublikowano 6 marca 200916 l A moja kolekcja wygląda obecnie tak. 1. Resident Evil 0 2. Resident Evil 4
Opublikowano 6 marca 200916 l Zaczynam przygodę z gacławem dopiero ale kolekcja rośnie Resident Evil 0 Resident Evil Resident Evil 4 Zelda The Wind Waker Super Mario Sunshine Jeszcze parę gierek przede mną ... Edytowane 17 marca 200916 l przez malin1976
Opublikowano 17 marca 200916 l Ja posiadam : - Fifa 2004 -Shrek 2 -Rocky -THPS 4 -SW : Clone Wars -Geist Te dwie ostatnie to moje ulubione. Muszę jeszcze wiele w ta kolekcję zainwestować ...
Opublikowano 6 kwietnia 200916 l kurde moje życie za bardzo pochłoneły chyba x360 i achievy musze wreszcie sobie cos na gacka sprawic.Poluje na Twilight Princess ale są strasznie drogie...;/.
Opublikowano 7 kwietnia 200916 l Po ile teraz chodzi Zelda: TP? Ja półtora roku temu sprzedałem za 165 zł.
Opublikowano 7 kwietnia 200916 l masz jeszcze sztuke? za 165 wziąłbym. poluje na allegro, ale nie ma póki co.
Opublikowano 9 kwietnia 200916 l Za 200 zł poszła dwa tygodnie temu na alledrogo . Metal Gear Solid też koło tego jeśli nieplatyna . Oczywiście jeśli w bdb stanie . Dlatego się zastanawiam nad przerobionym gackiem bo jego cena będzie równa jednej z tych gier . Tylko te je.ba.ne trymowanie lasera mnie lekko zniechęca . Waham się . Edytowane 9 kwietnia 200916 l przez malin1976
Opublikowano 9 kwietnia 200916 l masz jeszcze sztuke? za 165 wziąłbym. poluje na allegro, ale nie ma póki co. Chciałbym, pograłbym sobie teraz w Zeldę. Potrzebowałem wtedy kasy to sprzedałem wszystkie gry na kostkę prócz RE4. W remake MGSa w ogóle nie grałem, więc też bym chciał, ale cena odstrasza. Edytowane 9 kwietnia 200916 l przez Junkhead
Opublikowano 10 kwietnia 200916 l Wystarczy śledzić alledrogo . Wczoraj poszedł MGS za 160 zł a na dziś jest Zelda Twillight Prices za 140 . Tylko że jak taka gra się pojawi to ze trzy godziny i kupiona :twisted2: Wziąłbym gdybym nie miał w co grać .
Opublikowano 10 kwietnia 200916 l dziś jest Zelda Twillight Prices za 140. już nie :spartanin: szkoda tylko, że dopiero za tydzień zagram.
Opublikowano 10 kwietnia 200916 l U mnie z oryginalnych gier na NGC mam tylko Residenty (0, Remake i 4 oraz Veronica) cała reszta to płytki przezemnie nagrywane. Z tego co zauważyłam to oryginalne gry uruchamiają sie zawsze i nigdy sie nie zawieszają. Natomiast przy nagrywanych zawsze musze ukręcić nieco laser. Moja konsola przez to nigdy nie jest skręcona <_< gdy kuzyni mnie odwiedzają zawsze mam stan przed zawałowy. Ale najważniejsze że wszystko działa bez zarzutu.
Opublikowano 8 czerwca 200915 l Autor Kolejna zdobycz do kolekcji, mianowicie chodzi o Harvest Moon: A Wonderful Life. Ostatecznie lista moich gierczyn na Gacława wygląda następująco: 1. Die Hard Vendetta. 2. Enter the Matrix. 3. Eternal Darkness: Sanity's Requiem. 4. Harvest Moon: A Wonderful Life 5. Mario Kart: Double Dash. 6. Metroid Prime. 7. Pikmin. 8. Resident Evil 2. 9. Resident Evil 4. 10. Sonic Adventure 2: Battle. 11. SoulCalibur 2. 12. Star Wars Rouge Leader: Roque Squadron. 13. SSX Tricky. 14. SSX 3. 15. Super Mario Sunshine. 16. The Legend of Zelda: Wind Waker. 17. Tony Hawk's Pro Skater 3. 18. Tony Hawk's Pro Skater 4.
Opublikowano 8 czerwca 200915 l U mnie wygląda to tak: 1. Resident Evil Zero 2. Resident Evil 3. Resident Evil 2 4. Resident Evil 3: Nemesis 5. Resident Evil Code: Veronica X 6. Resident Evil 4 7. Metroid Prime 8. Metal Gear Solid: the Twin Snakes 9. Soul Calibur II 10. Star Fox Adventures 11. Eternal Darkness 12. Def Jam: Fight for NY
Opublikowano 15 czerwca 200915 l Wszystkie orginalne Resident evil 4 The legend of zelda:The wind waker Def Jam:Fight for NY Timesplitters:Future Perfect Spartan:Total Warrior Metroid Prime NBA Street V3 GUN Eternal Darkness:Sanity's Requiem Kolekcja poszerzona o: Super Mario Sunshine Prince of Persia:The Two Thrones Resident Evil ZERO Star Wars Rogue Squadron II:Rogue Leader Kolekcja znowu poszerzona: Resident Evil Remake Super Monkey Ball Medal of Honor:Frontline Dawno nic nie kupowałem na GC więc się skusiłem ostatnio na Super Smash Bros. Melee....