LiShinron 0 Opublikowano 7 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2008 ja smigam tylko tournamets bez broni nick nWo-pl host No WeaponsOnly minimum graczy 4 (ja plus 3) max full grid tryb tournament 6 races speed flash/rapier/ mozemy i phantom nie lubie grac z broniam godzina przewaznie 22 ja siedziałem nawet po 23 ale Cię jeszcze niewidziałem :] Cytuj Odnośnik do komentarza
CoATI 1 050 Opublikowano 23 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2008 nick: CoatiXan tryb: wszystko speed: flash/rapier czas: 21.00+ gracie jeszcze w to? xD Cytuj Odnośnik do komentarza
nWo 1 Opublikowano 24 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2008 ja juz nie, przestalem bo czekam na icarasa. Cytuj Odnośnik do komentarza
CoATI 1 050 Opublikowano 25 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2008 a jesli jest taka sytuacja http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/495e91493632e221.html to u mnie i u tego kogos bedzie pisac, ze sie wygralo? ps. imageshack padl Cytuj Odnośnik do komentarza
nWo 1 Opublikowano 25 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2008 niewiem, prawde mowiac za duzo bugow ma pulse jesli idzie o granie online, wlasnie dlatego sobie odpuscilem i nie zagladam juz na serwery, imo chyba wygrales Cytuj Odnośnik do komentarza
CoATI 1 050 Opublikowano 25 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2008 nom... bugow jest od groma... ale najgorszy to chyba ten z nie podliczaniem punktow w tournamentach Cytuj Odnośnik do komentarza
LiShinron 0 Opublikowano 26 Stycznia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2008 w Camping Race mam wszystkie goldy ale i tak jeszcze męcze Wipeouta bo nie wszystkie zdobyte na Hard... czekam jeszcze na jakies bonus packi ale narazie na www.wipeoutpulse.com nic niema... a na on-line za dużo idiotów co zakładają tournamenty a potem sami z nich uciekają. Myśle że z czasem zostaną tam tylko fani i wtedy będziem łupać! Cytuj Odnośnik do komentarza
CoATI 1 050 Opublikowano 26 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2008 z tymi toutnamentami to tez jest tak, ze jak sie podlaczy wiecej niz 5os to czasem nie da sie rozpoczac wyscigu... jest normalne odliczanie - zero i nic. potem zazwyczaj wszyscy uciekaja. ja mam nadzieje, ze szybko powstanie jakis addon z poprawkami do multi... i niech w koncu ktos zmniejszy czas oczekiwania na powrot do lobby/nowy wyscig... Cytuj Odnośnik do komentarza
nWo 1 Opublikowano 26 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2008 mnie to tez wkurzalo, zdecydowanie za dlugo sie czeka na powrot do menu, ludziom nie podobalo sie granie bez broni bo niby troche nudno i cicho, ale przynajmniej gra na skila, nikt ci rakiety w dupe nie wstrzeli przez co nie przegrasz. anyway odpuscilem sobie totalnie pulse az pojawi sie Icaras, wowczas znow zaczne grac wiedzac ze mam do dyspozycji najszybszy stateczek nawet skina juz namalowalem usmiejecie sie jak obadacie Cytuj Odnośnik do komentarza
CoATI 1 050 Opublikowano 7 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2008 yyyy... poprawcie mnie jesli sie myle.. do poprzedniego wipeouta na psp dodatki byly darmowe no nie? do tego juz nie... 18zl za pierwszy dodatek O_o http://store.playstation.com/store/product...WIPEOUTPS000001 2 trasy i 1 korporacja Cytuj Odnośnik do komentarza
neospiderman 6 Opublikowano 7 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2008 No sporo sobie krzyczą za ten dodatek :\ Na http://www.wipeoutpulse.com można zobaczyć co będzie w następnych dodatkach Cytuj Odnośnik do komentarza
nWo 1 Opublikowano 7 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2008 ICARAS dopiero w drugiej paczce '-.-' no to sobie kuzwa poczekam Cytuj Odnośnik do komentarza
Yogi 61 Opublikowano 12 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2008 Wczoraj skończyłem (jeśli można to tak nazwać) WipEout'a. Wszystkie eventy w goldzie na hard. Ogólnie najtrudniejsze z tego wszystkiego były single race, i turnamenty. Soundtrack, którym się posiłkowałem to: orginalny + Wip3out + Wipeout 2097. Szkoda tylko, że dodatki są płatne... Cytuj Odnośnik do komentarza
CoATI 1 050 Opublikowano 12 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2008 tak szkoda, szkoda... Yogi.. grasz w battle? [makieta/karty/figurki] bo nick malo spotykany, ale moze to tylko zbieg okolicznosci Cytuj Odnośnik do komentarza
Yogi 61 Opublikowano 12 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2008 W sumie to nie Yogi tylko Assphalt - moje PSN Id. I od razu uprzedze twoje pytanie - nie, nie jestem czarny. Cytuj Odnośnik do komentarza
ghost. 60 Opublikowano 12 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2008 No dobra, to pograłem sobie w dodatek pierwszy troche - fajne rzeczy w sumie dodano, ale generalnie bezsensem jest płacenie 20 zł za nowy bolid i dwie nowe trasy, i mam nadzieje, ze w nastepnych przypadkach cena albo zniknie albo jeszcze spadnie. Małe info wrzuce moze w spoilera. Bolid - Mirage to bardzo ładny, zielonkawy, troche przypominajacy pojazdy z Zone bolidzik, wszystkie parametry ma na 8, wiec w sumie jest szybciutki, odpowiednio wytrzymały, odpowiednio zwrotny, czyli tzw. general purpose - a tutaj fotka: http://img161.imageshack.us/img161/3205/screenlg2.jpg . Trasy - Ogólnie całkiem przyjemne te dwie nowe trasy - Edgewinter jest bardzo łatwa, bardzo szybka, bardzo przyjemna, całkiem fajnie wyglądająca - przybrzeżne miasto podczas monsunowego deszczu, natomiast Vostok Reef to juz troszeczke trudniejsza, bardzo fajnie zaprojektowana trasa (całosc wyscigu w podwodnym oszklonym tunelu lub w podwodnej jaskini), ale w obu przypadkach, super zaje.bistych fajerwerków to nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza
Yogi 61 Opublikowano 12 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2008 A doszły w tym dodatku jakieś nowe eventy? Cytuj Odnośnik do komentarza
ghost. 60 Opublikowano 12 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2008 o lol, nie zauwazyłem ;D Wlazłem teraz na eventy i cos mi nie przypasowało, bo zazwyczaj było 16 dostepnych chyba, a teraz widze 20 - z tym, że ostatnia czwórka, na tych nowych trasach, jest niejako "ukryta" (na rozpisce gridów pojawił sie narazie tylko jeden, 'niewidzialny' hex zatytułowany Mirage Grid (14 wyscigów w klasach venom-phantom, we wszystkich mozliwych trybach), pozostałe gridy są ukryte chyba narazie. Nie powiem czy doszła nowa muzyka, bo nie znam az tak dobrze oryginalnego soundtracku to Pulse, słucham raczej zamienników. Moze jednak warto wydać te dwie dyszki ;] Cytuj Odnośnik do komentarza
nWo 1 Opublikowano 13 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2008 jutro kolejny dodatek ICARAS, czyli kyrwa nareszcie to na co czekalem, ale tez platny. jednak dla ICARAS'a sie wykosztuje, i znow zaczne grac online :] Cytuj Odnośnik do komentarza
nWo 1 Opublikowano 13 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2008 zalosne czy nie to kolesie wiedza ze ich gra zostala w duzej ilosci pobrana z netu, dodatki do niej postanowili wiec udostepnic za szmal, i wszystkie 4 ukaza sie w lutym. tzn to konca lutego juz wszystkie bedzie mozna nabyc w pspsklepie. Cytuj Odnośnik do komentarza
ghost. 60 Opublikowano 14 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2008 w PSS jest do kupienia Icaras, tym razem za 14 zł Cytuj Odnośnik do komentarza
nWo 1 Opublikowano 15 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2008 pack jest boski, w zasadzie sam stateczek bo na niego czekalem, a cena tez zaskakujaca do konca lutego maja sie ukazac pozostale dwa ze wszystkich czterech dodatkow. Cytuj Odnośnik do komentarza
ghost. 60 Opublikowano 20 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2008 kupilem dzisiaj pack'a i w sumie juz wiem dokładnie jak to jest z tymi grid'ami w Race Campaign - z kazdym dodatkiem dostaje sie jeden nowy bolid, dwie trasy (plus ich wersje Zone) oraz jeden grid do Race campaign, nazywajacy sie tak jak dodatek (np Grid Mirage czy Grid Icaras), w kazdym z nich ok 13-14 wyscigów we wsztskich klasach, od venom po phantom. Cytuj Odnośnik do komentarza
tomsecret1993 20 Opublikowano 22 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2008 Straszne zdzierstwo te dodatki BTW na pspstore nic ciekawego już nie wychodzi. Gdzie te wszystkie gry z psx na które tak czekam . Eeh, szkoda gadać (pisać?) ^_^ Cytuj Odnośnik do komentarza
nWo 1 Opublikowano 22 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2008 nie masz CFW ? Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi