Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Opublikowano

odswiezenie po dwoch latach :P hehe

IMO z kazdej gazety mozna wyciagnac jakies pozytywne i przydatne info, zalezy jak sie do tego podejdzie. na plus sa komentarze w KIF dajace wskazowke zeby nie nasladowac doslownie wszystkiego co pisza gdyz trening/dieta to sprawy indywidualne.

co do rubryki Borys, to Rafal Borysiuk jest w czolowce polskich kulturystow i jednym z najmlodszych w wadze ciezkiej. zeby dojsc do tego do czego doszedl musial zdobyc sporo wiedzy teoretycznej i praktycznej - dlatego ma wlasna rubryke. co do starych zdjec to byly one zrobione w prawie ze kultowej silowni w szczecinie - Buldi (piwniczy oldschoolowy klimat) dlatego tak wygladaly a nie inaczej. od ponad roku Rafal cwiczy w nowoczesnym klubie Universum i zdjecia z niego nie wygladaja juz tak surowo ;)

• Odpowiedzi 8
  • Wyświetleń 1,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Od roku śledzę regularnie Kulturystykę i Fitness, wiadomo, że 3/4 pisma nie jest dla mnie, ale coraz więcej tam piszą o sztukach walki, róznych galach, treningach na tarczy etc. Fajna sprawa. Gdyby wychodziło co choćby kwartał pismo z takimi niusami to byłoby superaśnie.

Co prawda jest magazyn SZTUKI WALKI, ale połowa artykułów to przedstawienie jakiś sztuk walki, które nikogo nie obchodzą :/

Opublikowano
  • Autor

hehe skoro magazyn nazywa sie sztuki walki podejrzewam ze musza dotrzymac slowa i pisac o zroznicowanych stylach ;)

lekki off top - ogladalem cos w rodzaju reality w zagranicznej tv o 2 kolesiach ktorzy jezdza po swiecie i probuja roznych stylow (sami tez trenuja od lat). co oni tam z nimi robia to jakies przegiecie - odcinek o krav maga.... koles mial uciekac przez jakby las i 6 najlepszych typow go atakowalo z roznyvh stron i konczylo sie tak ze walczyl z dwoma na raz i koles z tylu podbiegal i np kopal go w tyl glowy itp.... masakra.... (za zadanie mial nie upasc na glebe)

za to drugi koncowe zadanie mial ze najlepszych 10 stalo w naokolo niego i z kazdym walczyl chyba 30sec bez przerwy.... skonczylo sie tak ze za ktoryms low kickiem w to samo udo padal na glebe i nie mogl sie podniesc i kazdy kolejny zawodnik od razu czail sie na to samo miejsce.... MASAKRA

najgorsze jest to ze nie pamietam nazwy programu heheh

Opublikowano

Fght Quest

Opublikowano
  • Autor

maybe ;)

w kazdym razie niezla przesada. (przypomnialo mi sie jak koles przyszedl na pierwsze zajecia do babki od krav magi i na przywitanie pokazywala mu na czym sie opiera ten styl i przylozyla mu z lokcia w pape ze az go zgielo... to sie nazywa podejscie do ucznia ;P)

a zeby nie bylo:

KIF SDW jest nastawiony na sporty walki duzo bardziej niz reszta magazynow na rynku.

Mi osobiscie najlepiej sie czyta muscle and fitness i muscle development wersje english, pisza najwiecej ciekawostek z cyklu "najnowszde badania instytutu... wykazaly ze....." itp

• 1 rok później...
Opublikowano

Tej, Panowie. Mój blog: matfit.wordpress.com

Założyłem go jako motywator dla siebie samego, choć póki co jedynymi czytelnikami, jakich mam, to moi znajomi. Wrzucam tylko sprawdzone przez siebie rzeczy. :)

Opublikowano

Te zdjecie "lasek" to tak na zachete czy zniechecenie do czytania ;p ?

Opublikowano

Mają demotywować :P

Opublikowano

Tej, Panowie. Mój blog: matfit.wordpress.com

Założyłem go jako motywator dla siebie samego, choć póki co jedynymi czytelnikami, jakich mam, to moi znajomi. Wrzucam tylko sprawdzone przez siebie rzeczy. :)

spoko sprawa - pisz dalej :)