Opublikowano 20 marca 200817 l Ej no chłopaki nie oszukujmy się i sory za odświeżanie ale to lepicj niż pisać nowy. (Cytat Frankfutera: Lepiej odświeżyć stary niż pisać nowy.) Więc kto gra w Lineage II The Chaotic Throne na servie Valinor. No oczywiście ja:) i daje stronke: http://valinor.oz.pl/ mozna pobrac klienta i gre wogóle polecam. :1pl: Valinor na 1 miejsce :1pl: Uwaga!: Są możliwe dotacje za które dostaje się przedmioty, min enchanty i recepty na zbroje b-grade mam 40 lvl :spartanin:.Admina i GM najczęsciej spotkamy w Giran. p.s dzisiaj GM ZBANOWALI!!!!!!!!!!! był fałszywy i rozdawał komus itemki. p.s.2 nikt tego gm nie lubil moj nick: Kozluk Battiush
Opublikowano 20 marca 200817 l Ja też mam L2 i co mam zrobić żeby na jakimś serwerze zagrać?Np na tym http://www.lineage.ro/l2.php?page=download Mam ściągnąć tego patcha i gdzie go wkleić?Sorki ale jestem nowy i ledwo się łapie
Opublikowano 22 marca 200817 l Autor Szakal V_1- masz chaotic chronicle czy też masz chaotic throne(dodatek z kamaelem) czy np. otah of blood. włacz gre i daj screna co Tobie się włancza. (mi kiedyś właczą sie statek a teraz taka wieża z promieniem lecacym do gury) A tutaj najlepiej polecam Valinora daje linka http://valinor.oz.pl/ lub tez odrazu do ściągania klient czy cuś: (masz linuxa czy windowsa) http://www.valinor.webd.pl/stronka/downloads.php?cat_id=2 (tu pierwsze 2 bez linuxa) http://www.valinor.webd.pl/stronka/downloads.php?cat_id=1 a i jeszcze rejerstracja: http://www.valinor.webd.pl/acm/
Opublikowano 25 marca 200817 l Ja już mam te gre dzięki Edziowi Ale mam problem jak mnie zabijają to wylądowuje w Village i z tamtąd nie moge wyjść.Teleport za drogi nie mam kasy. Edytowane 25 marca 200817 l przez Szakal v_1
Opublikowano 25 marca 200817 l Dawanie linków do scrakowanych klientów L2 nie jest dobrym pomysłem -_-
Opublikowano 25 marca 200817 l Co nowego w L2?? Miałem konto.. właściwie nadal mam ale dałem kumplowi i mi wyczyścił miałem SK z subą na AW... Ogólnie dla mnie LII jest już skończone.... Teraz WoW! I tego będę sie trzymał... nie chodzi o grafikę ale o samą grywalność... Pvp w LII leży i kwiczy, a wygrywa ten co ma więcej cp potków... żałosne to jest, jak oglądasz filmiki gdzie jakiś wykoksany na maksa koleś wali z łukiem hity po 5k i spamuje CP pota... beznadzieja.... Ogólnie L2 było moim przejściem w "duże" MMO z MU online hehehe
Opublikowano 26 marca 200817 l Eeee..ja mam kur.wa głupi problem. Ściagnąłem sobie Interlude, zarejestrowałem się na serwie Guards of Freedom, nastepnie ściągnąłem i zainstalowałem patcha. Ale za każdym razem jak chcę odpalić grę, wyskakuje mi okno z kilkoma parametrami mojego kompa (grafika etc.) i tym: General protection fault! History: FL2GameData::ZoneNameListLoad <- FL2GameData::Load() <- UGameEngine::Init <- InitEngine A za każdym razem jak próbuję zrobic update to mi info o wirusie wyskakuje... Jestem nowy w MMORPG, i nie za bardzo wiem co zrobić. Może mi ktos pomóc?
Opublikowano 26 marca 200817 l a co sie z supreme porobiło... jakis gm odwalil maniane www.supremel2.com www.supremel2.org
Opublikowano 31 marca 200817 l A jak na tym supreme się zarejestrować bo instalacja widze że skomplikowana jest. Edytowane 31 marca 200817 l przez Szakal v_1
Opublikowano 19 kwietnia 200817 l Chyba mam zamiar wrócić do Lineage'a i podajcie na jakich serverach gracie. Only Interlude/Kamael
Opublikowano 24 kwietnia 200817 l Siema, także gram w L2 The Kamael na serverze dragonlance (http://l2dragonlance.org/) używam normalngo update'ora i ostatnio ściągał mi dość dużą aktualizacje i po wykonaniu tej czynności: -tnie mi się menu(?!) -jak mam wybrany server i klikam żeby się połączyć(wybrac postać) to nie chce mi "zaskoczyć" i mogę sobie tak klikać i klikać..... Po za tym baardzo często zdarza mi się tak że gdy włącza mi się gra jest po prostu czarny ekran i kursor jak w grze i tyle.. kontrolka laptopa mruga jakoś niezdecydowanie i koniec...pozostaje tylko reset kompa....nie chce odinstalowac gry bo jeszcze mi się mój orc skasuje a sterowników do karty graficznej do laptopa nie ma( ATI.....)! Macie jakąś radę? Edytowane 24 kwietnia 200817 l przez Gazer
Opublikowano 24 kwietnia 200817 l Taką że Twoja postać jest trzymana na serverze a nie na kompie. Więc możesz spokojnie przeinstalować grę.
Opublikowano 26 kwietnia 200816 l -jak mam wybrany server i klikam żeby się połączyć(wybrac postać) to nie chce mi "zaskoczyć" i mogę sobie tak klikać i klikać..... Po przeinstalowaniu ten problem pojawia się dalej...mam Zone Alarma ale tam wszystko poustawiałem żeby nic nie blokował w grze i powinno być dobrze a tutaj tak samo jak przedtem... Edit: Może bardziej rozwinę mój problem. Otóż nie chce mi się połączyć z serwerem od czasu gdy ściągnąłem dość dużego update'a (tak jakby oficjalnego...tzn. nie otworzyłem gry przez system/l2.exe tylko "normalnie"). Być może server na którym jestem nie "wspiera" grę z nowym patchem i będzie trzeba czekać na update ze strony właściciela serwera albo odinstalowac grę i zapomnieć o oficjalnych update'ach choć nie wiem czy gra wogóle ruszy wtedy. Edytowane 26 kwietnia 200816 l przez Gazer
Opublikowano 9 marca 200916 l Za jakiś miesiąc starguje nowy serwer Lineage2 na Azure Gaming. Raty beda x5 albo x7 albo x10. Jeszcze niewiadomo. Wszystkich serdecznie zapraszam! http://forums.azuregaming.net/forumdisplay.php?f=144 Ale bede napierdalac :baby: Edytowane 9 marca 200916 l przez Labik
Opublikowano 13 maja 200915 l ta gra zabrała mi 2 lata wyjęte z życia, mimo wszystko polecam i nie żałuje można poznać ciekawych ludzi,robić solidne (pipi),siege to już osoba.tylko trzeba pamiętać o umiarze w graniu a ja o nim zapominałem,pozdro
Opublikowano 29 maja 200915 l gra w to ktoś jeszcze ? jaki klient, jaki serwer wpisywać się, ja grałem na abyssiee i sublimitach [no i jakies 6-7 lat temu na c2 na l2legacy, ale to stare piekne czasy ;] ], z czego abyss zdecydowanie ciekawszy [sublimity przekombinowane i z(pipi)ane modyfikacje], czyli t2 i c6. pisać, bo szukam jakiegoś fajnego serwa do pogrania, minimum c6 [choć preferowałbym t2] i nie wiem gdzie grać Edytowane 29 maja 200915 l przez Ak0nia
Opublikowano 30 maja 200915 l no extra, a jakie byście servery c6 albo t2 polecili, żeby pograć ? rate nie wiekszy niz x35, google nie pomagaja, moze ktos z was gra na jakims fajnym serwie
Opublikowano 17 września 200915 l W l2 grałem ponad 2 lata Na początku na Allseronie przez 3 miechy, później przez 2 lata na Dragon Network - serv Dragon x15. W końcu gra mnie znudziła, kumple namówili mnie jeszcze na jeden server w którym pobawiłem się przez miesiąc, ale od roku nie gram już w l2 i do niego nie wrócę, mmo to straszny nałóg ;p
Opublikowano 17 września 200915 l Pytanie: Po co się męczyć grając w tą grę? Jak już chce się tracić tysiące godzin na MMO to nie lepiej robić to grając w najlepszą pozycję na rynku? Grałem w Lineage i to się nawet nie umywa do WoWa pod żadnym względem. Edytowane 17 września 200915 l przez teddy
Opublikowano 17 września 200915 l Jak ktoś się męczy przy tej grze to gra jest rzeczywiście bezsensem. Niemniej jednak dla wielu to właśnie L2 jest najlepszą pozycją na rynku a konkurować z nim może tylko Aion. Ponad to ciekawi pod jakimi względami wow jest lepszy od Lineage?
Opublikowano 18 września 200915 l Gry mają różne klimaty, żadna nie jest lepsza, obie są grami starszej generacji mimo to i tak wiele osób w nie chętnie gra, po co się kłócić co lepsze a co gorsze. Grałem i w to i w to, żadna gra nie jest lepsza od drugiej A ja już nie zamierzam tracić tysiąca godzin na mmo, grown up Edytowane 18 września 200915 l przez KainGorn
Opublikowano 18 września 200915 l Pytanie: Po co się męczyć grając w tą grę? Jak już chce się tracić tysiące godzin na MMO to nie lepiej robić to grając w najlepszą pozycję na rynku? Grałem w Lineage i to się nawet nie umywa do WoWa pod żadnym względem. Wow jest slaby i ma dziecinna, kolorowa grafike.
Opublikowano 18 września 200915 l Ponad to ciekawi pod jakimi względami wow jest lepszy od Lineage? Sterowanie, PvE, PvP, content, ilość graczy, ilość klas i ras do wyboru. To tak na szybko co mi się nasunęło na myśl. W sumie to co kto lubi, skoro ktoś w to gra to chyba musi prezentować jakiś tam poziom. Mi kompletnie nie przypadła do gustu.