Edziu 0 Opublikowano 20 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2008 Ej no chłopaki nie oszukujmy się i sory za odświeżanie ale to lepicj niż pisać nowy. (Cytat Frankfutera: Lepiej odświeżyć stary niż pisać nowy.) Więc kto gra w Lineage II The Chaotic Throne na servie Valinor. No oczywiście ja:) i daje stronke: http://valinor.oz.pl/ mozna pobrac klienta i gre wogóle polecam. :1pl: Valinor na 1 miejsce :1pl: Uwaga!: Są możliwe dotacje za które dostaje się przedmioty, min enchanty i recepty na zbroje b-grade mam 40 lvl :spartanin:.Admina i GM najczęsciej spotkamy w Giran. p.s dzisiaj GM ZBANOWALI!!!!!!!!!!! był fałszywy i rozdawał komus itemki. p.s.2 nikt tego gm nie lubil moj nick: Kozluk Battiush Cytuj Odnośnik do komentarza
Szakal v_1 1 Opublikowano 20 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2008 Ja też mam L2 i co mam zrobić żeby na jakimś serwerze zagrać?Np na tym http://www.lineage.ro/l2.php?page=download Mam ściągnąć tego patcha i gdzie go wkleić?Sorki ale jestem nowy i ledwo się łapie Cytuj Odnośnik do komentarza
Edziu 0 Opublikowano 22 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2008 Szakal V_1- masz chaotic chronicle czy też masz chaotic throne(dodatek z kamaelem) czy np. otah of blood. włacz gre i daj screna co Tobie się włancza. (mi kiedyś właczą sie statek a teraz taka wieża z promieniem lecacym do gury) A tutaj najlepiej polecam Valinora daje linka http://valinor.oz.pl/ lub tez odrazu do ściągania klient czy cuś: (masz linuxa czy windowsa) http://www.valinor.webd.pl/stronka/downloads.php?cat_id=2 (tu pierwsze 2 bez linuxa) http://www.valinor.webd.pl/stronka/downloads.php?cat_id=1 a i jeszcze rejerstracja: http://www.valinor.webd.pl/acm/ Cytuj Odnośnik do komentarza
Szakal v_1 1 Opublikowano 25 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2008 (edytowane) Ja już mam te gre dzięki Edziowi Ale mam problem jak mnie zabijają to wylądowuje w Village i z tamtąd nie moge wyjść.Teleport za drogi nie mam kasy. Edytowane 25 Marca 2008 przez Szakal v_1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Szakal v_1 1 Opublikowano 25 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2008 Jak sie wydostac z GM Consultation? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 25 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2008 Dawanie linków do scrakowanych klientów L2 nie jest dobrym pomysłem -_- Cytuj Odnośnik do komentarza
Rotten_Christ 1 Opublikowano 25 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2008 Co nowego w L2?? Miałem konto.. właściwie nadal mam ale dałem kumplowi i mi wyczyścił miałem SK z subą na AW... Ogólnie dla mnie LII jest już skończone.... Teraz WoW! I tego będę sie trzymał... nie chodzi o grafikę ale o samą grywalność... Pvp w LII leży i kwiczy, a wygrywa ten co ma więcej cp potków... żałosne to jest, jak oglądasz filmiki gdzie jakiś wykoksany na maksa koleś wali z łukiem hity po 5k i spamuje CP pota... beznadzieja.... Ogólnie L2 było moim przejściem w "duże" MMO z MU online hehehe Cytuj Odnośnik do komentarza
Zaton. 19 Opublikowano 26 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2008 Eeee..ja mam kur.wa głupi problem. Ściagnąłem sobie Interlude, zarejestrowałem się na serwie Guards of Freedom, nastepnie ściągnąłem i zainstalowałem patcha. Ale za każdym razem jak chcę odpalić grę, wyskakuje mi okno z kilkoma parametrami mojego kompa (grafika etc.) i tym: General protection fault! History: FL2GameData::ZoneNameListLoad <- FL2GameData::Load() <- UGameEngine::Init <- InitEngine A za każdym razem jak próbuję zrobic update to mi info o wirusie wyskakuje... Jestem nowy w MMORPG, i nie za bardzo wiem co zrobić. Może mi ktos pomóc? Cytuj Odnośnik do komentarza
Labik 10 Opublikowano 26 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2008 a co sie z supreme porobiło... jakis gm odwalil maniane www.supremel2.com www.supremel2.org Cytuj Odnośnik do komentarza
Szakal v_1 1 Opublikowano 31 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2008 (edytowane) A jak na tym supreme się zarejestrować bo instalacja widze że skomplikowana jest. Edytowane 31 Marca 2008 przez Szakal v_1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Pelipe 236 Opublikowano 19 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2008 Chyba mam zamiar wrócić do Lineage'a i podajcie na jakich serverach gracie. Only Interlude/Kamael Cytuj Odnośnik do komentarza
MysteryGaz 26 Opublikowano 24 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2008 (edytowane) Siema, także gram w L2 The Kamael na serverze dragonlance (http://l2dragonlance.org/) używam normalngo update'ora i ostatnio ściągał mi dość dużą aktualizacje i po wykonaniu tej czynności: -tnie mi się menu(?!) -jak mam wybrany server i klikam żeby się połączyć(wybrac postać) to nie chce mi "zaskoczyć" i mogę sobie tak klikać i klikać..... Po za tym baardzo często zdarza mi się tak że gdy włącza mi się gra jest po prostu czarny ekran i kursor jak w grze i tyle.. kontrolka laptopa mruga jakoś niezdecydowanie i koniec...pozostaje tylko reset kompa....nie chce odinstalowac gry bo jeszcze mi się mój orc skasuje a sterowników do karty graficznej do laptopa nie ma( ATI.....)! Macie jakąś radę? Edytowane 24 Kwietnia 2008 przez Gazer Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 24 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2008 Taką że Twoja postać jest trzymana na serverze a nie na kompie. Więc możesz spokojnie przeinstalować grę. Cytuj Odnośnik do komentarza
MysteryGaz 26 Opublikowano 26 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2008 (edytowane) -jak mam wybrany server i klikam żeby się połączyć(wybrac postać) to nie chce mi "zaskoczyć" i mogę sobie tak klikać i klikać..... Po przeinstalowaniu ten problem pojawia się dalej...mam Zone Alarma ale tam wszystko poustawiałem żeby nic nie blokował w grze i powinno być dobrze a tutaj tak samo jak przedtem... Edit: Może bardziej rozwinę mój problem. Otóż nie chce mi się połączyć z serwerem od czasu gdy ściągnąłem dość dużego update'a (tak jakby oficjalnego...tzn. nie otworzyłem gry przez system/l2.exe tylko "normalnie"). Być może server na którym jestem nie "wspiera" grę z nowym patchem i będzie trzeba czekać na update ze strony właściciela serwera albo odinstalowac grę i zapomnieć o oficjalnych update'ach choć nie wiem czy gra wogóle ruszy wtedy. Edytowane 26 Kwietnia 2008 przez Gazer Cytuj Odnośnik do komentarza
Labik 10 Opublikowano 9 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2009 (edytowane) Za jakiś miesiąc starguje nowy serwer Lineage2 na Azure Gaming. Raty beda x5 albo x7 albo x10. Jeszcze niewiadomo. Wszystkich serdecznie zapraszam! http://forums.azuregaming.net/forumdisplay.php?f=144 Ale bede napierdalac :baby: Edytowane 9 Marca 2009 przez Labik Cytuj Odnośnik do komentarza
greenboi 0 Opublikowano 13 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2009 ta gra zabrała mi 2 lata wyjęte z życia, mimo wszystko polecam i nie żałuje można poznać ciekawych ludzi,robić solidne (pipi),siege to już osoba.tylko trzeba pamiętać o umiarze w graniu a ja o nim zapominałem,pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza
Ak0nia 28 Opublikowano 29 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2009 (edytowane) gra w to ktoś jeszcze ? jaki klient, jaki serwer wpisywać się, ja grałem na abyssiee i sublimitach [no i jakies 6-7 lat temu na c2 na l2legacy, ale to stare piekne czasy ;] ], z czego abyss zdecydowanie ciekawszy [sublimity przekombinowane i z(pipi)ane modyfikacje], czyli t2 i c6. pisać, bo szukam jakiegoś fajnego serwa do pogrania, minimum c6 [choć preferowałbym t2] i nie wiem gdzie grać Edytowane 29 Maja 2009 przez Ak0nia Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 610 Opublikowano 29 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2009 ja troche gram na offie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Ak0nia 28 Opublikowano 30 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2009 no extra, a jakie byście servery c6 albo t2 polecili, żeby pograć ? rate nie wiekszy niz x35, google nie pomagaja, moze ktos z was gra na jakims fajnym serwie Cytuj Odnośnik do komentarza
KainGorn 2 Opublikowano 17 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2009 W l2 grałem ponad 2 lata Na początku na Allseronie przez 3 miechy, później przez 2 lata na Dragon Network - serv Dragon x15. W końcu gra mnie znudziła, kumple namówili mnie jeszcze na jeden server w którym pobawiłem się przez miesiąc, ale od roku nie gram już w l2 i do niego nie wrócę, mmo to straszny nałóg ;p Cytuj Odnośnik do komentarza
teddy 6 854 Opublikowano 17 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2009 (edytowane) Pytanie: Po co się męczyć grając w tą grę? Jak już chce się tracić tysiące godzin na MMO to nie lepiej robić to grając w najlepszą pozycję na rynku? Grałem w Lineage i to się nawet nie umywa do WoWa pod żadnym względem. Edytowane 17 Września 2009 przez teddy Cytuj Odnośnik do komentarza
Zdzisiu 0 Opublikowano 17 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2009 Jak ktoś się męczy przy tej grze to gra jest rzeczywiście bezsensem. Niemniej jednak dla wielu to właśnie L2 jest najlepszą pozycją na rynku a konkurować z nim może tylko Aion. Ponad to ciekawi pod jakimi względami wow jest lepszy od Lineage? Cytuj Odnośnik do komentarza
KainGorn 2 Opublikowano 18 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2009 (edytowane) Gry mają różne klimaty, żadna nie jest lepsza, obie są grami starszej generacji mimo to i tak wiele osób w nie chętnie gra, po co się kłócić co lepsze a co gorsze. Grałem i w to i w to, żadna gra nie jest lepsza od drugiej A ja już nie zamierzam tracić tysiąca godzin na mmo, grown up Edytowane 18 Września 2009 przez KainGorn Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 610 Opublikowano 18 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2009 Pytanie: Po co się męczyć grając w tą grę? Jak już chce się tracić tysiące godzin na MMO to nie lepiej robić to grając w najlepszą pozycję na rynku? Grałem w Lineage i to się nawet nie umywa do WoWa pod żadnym względem. Wow jest slaby i ma dziecinna, kolorowa grafike. Cytuj Odnośnik do komentarza
teddy 6 854 Opublikowano 18 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2009 Ponad to ciekawi pod jakimi względami wow jest lepszy od Lineage? Sterowanie, PvE, PvP, content, ilość graczy, ilość klas i ras do wyboru. To tak na szybko co mi się nasunęło na myśl. W sumie to co kto lubi, skoro ktoś w to gra to chyba musi prezentować jakiś tam poziom. Mi kompletnie nie przypadła do gustu. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi