KiNiO_64 18 Opublikowano 22 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2009 A i zapomniał bym ok 20GB gier na HDD Zaje - k*rwa - biście, wzbudziłeś we mnie prawdziwy podziw. Widać, że KOCHASZ DSa... Ta tylko w przeciwieństwie do co po niektórych osobników, tych co to się dorobili programatora, ja najbardziej interesujące mnie gry kupuję sobie w orginale dla dobra i chwały naszej konsolki... teraz zęby ostrzę sobie na suikodena :-) Cytuj Odnośnik do komentarza
Blim 0 Opublikowano 22 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2009 A i zapomniał bym ok 20GB gier na HDD Zaje - k*rwa - biście, wzbudziłeś we mnie prawdziwy podziw. Widać, że KOCHASZ DSa... Ja np. nie potrafię kochać plastiku. Może to dlatego że bardzo dawno temu dorabiałem w fabryce plastiku właśnie. Albo po prostu dziwny jestem. Cytuj Odnośnik do komentarza
firana140 620 Opublikowano 23 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2009 jakiś czas temu DS Lite czarny z M3 DS simply do tej pory mam Pokemony Diamond i GTA Chinatow Wars mierze się na advance wars ;] Cytuj Odnośnik do komentarza
Nitro619 11 Opublikowano 28 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2009 Białe NDS Lite + R4 SDHC Gry: wiadomo ROMy , ale ostatnio głównie GTA Chinatown Wars, Pokemon Platinum i New Super Mario, czasami też jakaś przerwa z Wario Ware Touch i professor layton and the curious village. Ogólnie DS wymiata :] Cytuj Odnośnik do komentarza
Antares 20 Opublikowano 29 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2009 Od dziś jestem szczęśliwym posiadaczem czarnego DS Lite'a Cytuj Odnośnik do komentarza
DebilMan 0 Opublikowano 6 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2009 Czarny DS Lite + 5 gier + Ez Flash 3-in-1 + Acekard 2 Nie wiem jak można kupować to ścierwo R4 lub inne jego podróbki... Cytuj Odnośnik do komentarza
tomsecret1993 20 Opublikowano 14 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2009 DS lite czerwoniusi + Acekard 2.1 + 2gb + 4 gierki. Xbox się kurzy Cytuj Odnośnik do komentarza
HeXa 435 Opublikowano 17 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2009 DSlite Czarny + Acekard 2.1 + 4gb sdhc Kinga =D u mnie tez akutalnie xbox360 poszedl w odstawke, nawet rock band nie odciaga mnie od mojego litka <3 nawet mario ktore wydawalo mi sie totalnie shitowe mnie wciagnelo ;d Cytuj Odnośnik do komentarza
Rayos 3 170 Opublikowano 20 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2009 hmmm, dziwne ze sie jeszcze tu nie wpisalem DS Lite bialy, zakupiony... 3 lata temu, pekniety zawias w niczym nie przeszkadza Gry: (oczywiscie oryg) 1. NEW Super Mario Bros. 2. Mario Kart DS 3. Pokemon Diamond 4. Metroid Prime Hunters 5. Zelda: Phantom Hourglass 6. Super Mario 64 DS 7. Animal Crossing Wild World 8. Geometry Wars Galaxies 9. Ninja Gaiden Dragon Sword 10. Puzzle Quest 11. Wario Ware Touched 12. GTA Chinatown Wars 13. Elite Beat Agents 14. Mario & Luigi: Partners in Time 15. Soul Bubbles 16. Dragon Quest IV 17. Dragon Quest V malo jak na 3 lata Cytuj Odnośnik do komentarza
know_naim 1 Opublikowano 31 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2009 DS Classic, DSi + 21+x (to tak na przyszłość ) gier + AK2i Cytuj Odnośnik do komentarza
Kszaqu 12 Opublikowano 2 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2009 DS Lite Silver Metalic (zakupiony w USA) + parę bajerów typu pokrowiec, dodatkowe rysiki. Gry: -Chrono Trigger - Rhythm Heaven - Shin Megami Tensei Devil Survivor -Bleach Dark Souls - Legend of Zelda Phantom hourglass No i w pre-orderze czeka zamowiony Kingdom Hearts 358/2 Cytuj Odnośnik do komentarza
CoATI 1 050 Opublikowano 2 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2009 pozyczony sie liczy? Cytuj Odnośnik do komentarza
dexter 19 Opublikowano 11 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2009 Dzisiaj przyszedł piękny, biały DS Lite tylko stylus jakiś zużyty Cytuj Odnośnik do komentarza
KiNiO_64 18 Opublikowano 16 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2009 Co prawda już się tu wpisałem alc co tam DSi USA + M3i Zero + 16GB MicroSDHC + pokrowiec,torba,folie,3stylusy, hedset, ładowarka euro, ładowarka samochodowa, zestaw do czyszczenia... 7 zestawów i wszystkie moje... Moje... MOJE xD to znaczy aż ich nie dostarczę do odbiorcy :,( Cytuj Odnośnik do komentarza
Kredo 0 Opublikowano 22 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2009 DS Lite - Red dwa stylusy (jeden zwykły, a drugi w kształcie chińskiej pałeczki jako dodatek do GTA:CHTW) GRY: (Wszystko oryginalne) New Super Mario Bros Chrono Trigger GTA:CHTW The Legend of Zelda: Phantom Hourglass Final Fantasy Crystal Chronicles: Echoes of Time W pre-orderze/do zakupienia w najbliższym czasie Kingdom Hearts 358/2 Days Mario & Luigi Browser?s Inside Story Super Mario 64 Guitar Hero On Tour Cytuj Odnośnik do komentarza
ubol 59 Opublikowano 22 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2009 DS Lite czarny Gry: The Legend of Zelda: Phantom Hourglass Advance Wars Yoshi: Touch and Go Final Fantasy III Final Fantasy IV Cytuj Odnośnik do komentarza
Karxl 0 Opublikowano 11 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2010 Nintendo Ds lite Black (niedawno kupiona) -Final Fantasy Crystal Chronicles Ring of Fates -Mario Kart Ds Cytuj Odnośnik do komentarza
Tołdi 8 Opublikowano 10 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2010 No i stało się. Po latach olewania konsolek przenośnych, zadowalania się emulatorem SCUMMa na telefonie, po dużym zawodzie zwanym PSP (Panów z Sony informuję że boska Joanna Darc nie wystarczy ażeby sprzęt uznać za udany), ogólnej alergii na archaizmy i dziwactwa Nintendo (nawet Zelda którą lata temu uwielbiałem zaczęła mnie drażnić brakiem jakiegokolwiek rozwoju)... złamałem się i zostałem właścicielem czerwonego jak krew NDS Lite ;-D Pierwsze wrażenia- 1- Panie, jakie to jest ładne! po koszmarnym pierwszym NDS, LIte to małe stylistyczne mistrzostwo świata- prosty, ale idealnie trafiający w mój gust. 2- konsolka jest nadspodziewanie mała ale cięższa niż się spodziewałem. 3- już po pierwszych minutach z grami spodziewam się co będzie mi grać na nerwach- brak dubbingu, Panie Miyamoto, mamy XXI wiek... Teraz konkrety: NDS Lite Czerwony jakieś tam akcesoria programator R4 - gry oryginalne dopiero w planach Cytuj Odnośnik do komentarza
Yamaneko22 3 Opublikowano 17 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2010 (edytowane) Biały DS Lite Oryginały: -Chrono Trigger -FFXII:Revenant Wings -Valkyrie Profile: Covenant of Plume -Dragon Quest Monsters: Joker -Dragon Ball: Origins -Disgaea Edytowane 28 Czerwca 2011 przez Yamaneko22 Cytuj Odnośnik do komentarza
philipo 142 Opublikowano 17 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2010 (edytowane) DS Lite Pink, programatora nie używam Gry: New Super Mario Bros GTA: CW Sonic Chronicles Final Fantasy Crystal Chronicles Valkyrie Profile: Covenant of Plume kilkanaście tytułów z GBA Edytowane 6 Czerwca 2010 przez philipo Cytuj Odnośnik do komentarza
Robinson113_RR 1 Opublikowano 23 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2010 DSi + Bigben Pure Starter Pack Gry: - New Super Mario Bros. - Hotel Dusk: Room 215 - Mega Man Star Force: Pegasus - Wario Ware: Touched - Rhythm Paradise - Pokemon SoulSilver Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 14 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2010 DS Classic & DSi XL Another Code Resident Evil Nintendogs Cytuj Odnośnik do komentarza
Karol633 2 Opublikowano 3 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2010 DS Classic Chinatown Wars Cytuj Odnośnik do komentarza
KamileQ 27 Opublikowano 17 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2010 (edytowane) DS Lite niebieski + dodatki: - Stylus z Peach, - 4 zwykłe stylusy, - folie na obu ekranach, - etui, - grip do Guitar Hero. Gry: Dragon Ball Orgins, The World Ends With You, Guitar Hero On Tour. Edytowane 17 Września 2010 przez KamileQ Cytuj Odnośnik do komentarza
dusza(*.*) 0 Opublikowano 30 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2010 Nds Lite Black Gry: New Super Mario Bross Mario & Sonic At the olimpic games Acekard 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi