Opublikowano 3 godziny temu3 godz. 9 godzin temu, Rtooj napisał(a):Ja idę na Obsesję jutro, biorę mamusię. to szykuje się mamusi jazda po bandzie xd 5 minut temu, Shen napisał(a):Dzięki, tylko mnie utwierdziłeś w tym, żeby obejrzeć w domu.w Polsce niestety premiera dopiero 19 czerwcaniestety ciekawi mnie ile to będzie miało wspólnego z shortami tego już-reżysera..co za kariera w ogóle
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. Godzinę temu, Rtooj napisał(a):Prawdopodobnie masz cechy psychopatyczne. Ale tak poważnie, to jak oglądać na 0,25 Nieodwracalne, scenę w tunelu. Coś jest nie tak pod beretem.Z tym, że ostatnio widziałem go z 10 lat temu. A tyle razy głównie dlatego, żeby strollować/oburzyć jakichś znajomych Ja psychopata? Bardzo chętnie.
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. 2 minuty temu, Masorz napisał(a):Z tym, że ostatnio widziałem go z 10 lat temu. A tyle razy głównie dlatego, żeby strollować/oburzyć jakichś znajomych Ja psychopata? Bardzo chętnie.Spoko, nie wiem czy bym się przyznał komukolwiek w realu że to oglądałem. Po jednym seansie czułem że to było niewłaściwe i raczej film należy przemilczeć. Film zrobiony dla kontrowersji, i by zarobić na pierwotnych chorych instynktach ludzi. Edytowane 2 godziny temu2 godz. przez Rtooj
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. Jedyny film którego nie obejrzałem, wystarczyło mi streszczenie fabuły w jakimś komentarzu na filmweb.
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. Wiadomo, że scena z noworodkiem jest zbyt mocna, ale pozostałe to już takie raczej rozrywkowe, moja ulubiona to było odcinanie dziwce głowy maczetąMoże jakiś rewatch zrobię, bo już mało co pamiętam.