ping 9 006 Opublikowano 10 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2008 nie wiem czy rikłesty dalej aktualne,ale tu masz coś ode mnie: http://www.psxextreme.info/index.php?showt...t&p=1283739 jakby co to uderzaj po więcej bo mam mnóstwo tego tałatajstwa Dopiero teraz linka zobaczyłem (prawie pół roku - sic!). Dzięki wielkie! Uratowałeś mi tyłek, później może jakiś j-core wrzuce (technorch). Cytuj Odnośnik do komentarza
wietnam 0 Opublikowano 10 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2008 jakby chciał więcej to uderzaj na pw. Cytuj Odnośnik do komentarza
ping 9 006 Opublikowano 11 Lutego 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2008 (edytowane) prosiłbym (jeśli to możliwe) o re-up'a m1dy - Speedcore Dandy XXX nevermind, już mam. Z którego albumu jest 37 dicks? Edytowane 12 Lutego 2008 przez ping Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 6 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2008 Dobra powalkowalem te kawalki Ybird'a co maja na majspejsie. Pisze tu, bo pod gabber mi to podchodzi. Strasznie chore (pipi), czasem to az mi ciary po plerach przechodzily. Klimatem na party z taka muzyka to mi tylko opuszczony szpital psychiatryczny pasuje. Ogolnie najbardziej posrana rzecz jakiej sluchalem od dluzszego czasu. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gu666u 0 Opublikowano 19 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2008 Klimatem na party z taka muzyka to mi tylko opuszczony szpital psychiatryczny pasuje. Ogolnie najbardziej posrana rzecz jakiej sluchalem od dluzszego czasu. A pier.dolnij linkiem, bo rozkosznie brzmi Cytuj Odnośnik do komentarza
Gyziaq 0 Opublikowano 27 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2008 To jeden z nowych walkow Ybrid - Inane n'joy :crazy: Jak bedzie zapotrzebowanie, to mam tego na twardzielu sporo Cytuj Odnośnik do komentarza
Gu666u 0 Opublikowano 30 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2008 jeszczejeszcze Cytuj Odnośnik do komentarza
Gyziaq 0 Opublikowano 3 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2008 sry za opoznienia, nie mialem ostatnio zbytnio czasu Ybrid - Xenia Ybrid - Orgia Ybrid - Ellkiria Ybrid - Datura Ybrid - Ogdoas Ybrid - Echiona Ybrid - Trypodia Ybrid - Scorpinaca Ybrid - Yborg Act I Ybird - Yborg Act II Ybrid - Excetra Extrait Ybrid - Strepitus Extrait Ybrid - Scanssilis Extrait nie odopowiadam za ew wyrzadzone szkody na psychice Cytuj Odnośnik do komentarza
ping 9 006 Opublikowano 8 Września 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Września 2008 dzięki za sznury, sprawdzę jak znajdę chwilę czasu. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 29 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2008 Angerfist rzadzi, rozpier.dalacz mozgu. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kroolik 7 Opublikowano 1 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2008 A pod tą maską pewnie 15 latek z zespołem down'a. siuper Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 1 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2008 kloes ma 20 kilka lat, postac w swoim nurcie. Cytuj Odnośnik do komentarza
ojejcu 86 Opublikowano 6 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2008 wideło Angerfist rzadzi, rozpier.dalacz mozgu. tam zara rozpier.dalacz mózgu, hc puszczam sobie zwykle jak chcę się odprężyć. serio, nie robię z siebie jakiegoś psychola na pokaz jak... Psyko. po prostu. Cytuj Odnośnik do komentarza
wlad 0 Opublikowano 7 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2008 speedcory do snu fajnie tulą. <dziecie_szatana> Cytuj Odnośnik do komentarza
wsm 1 Opublikowano 16 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2009 ja nie wiem jak mozna Gabba sluchac, ale sa kraje gdzie to popularne prznajmniej tak jak u nas manieczki. Cytuj Odnośnik do komentarza
ping 9 006 Opublikowano 16 Marca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2009 normalnie, ja dzięki tego typu muzyce odreagowuje i męczę sąsiadów Cytuj Odnośnik do komentarza
Garcia 0 Opublikowano 2 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2009 Podobno Kielce to polska stolica gabba prawda to czy nie? Bo u mnie w mieście to impreza taka była raz i to z beznadziejnym nagłośnieniem Tak to tylko ciągle happy hardcore i pochodne a ja chce mocniejsze klimaty Cytuj Odnośnik do komentarza
Amethyst 0 Opublikowano 6 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2011 Hardcore? I love it!!!! http://www.youtube.com/watch?v=kfhF5pK22B8 See how fast my friends work? http://www.youtube.com/watch?v=geGJNXAnCKc Cytuj Odnośnik do komentarza
Sugan 60 Opublikowano 25 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2014 chyba happyharcore/breakbeat, nie widzialem gdzie wrzucic ale chyba te niezłe ostre dzwieki, pasuja mi do tego tematu Cytuj Odnośnik do komentarza
Sugan 60 Opublikowano 30 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2022 (edytowane) Edytowane 30 Października 2022 przez Sugan Cytuj Odnośnik do komentarza
Absolem 1 036 Opublikowano 3 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2022 Ta płyta to jest opus magnum gabba, przypomina się sciek fety w gardle 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi