Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Ape Escape

Featured Replies

Opublikowano

Dość kontrowersyjna Platformówka jeżeli chodzi o oceny, w Extrimie zjechana zaś w Neo dostała wysokie noty. Mi osobiście bardzo przypadła do gustu ze względu na gadżety jakimi posługiwam sie nasz gówny bohater. Nieźle pomyślane i wykonane levele, na których uganialiśmy sie za małpami, które uciekły z Laboratorium. Grę zaliczyłem na 100% ;)

• 2 miesiące temu...
  • Odpowiedzi 2
  • Wyświetleń 18,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Jestem tego samego zdania co kolega wyżej.

Pierwsza gra w której używałem prawej gałki analogowej.

No i ofkoz po złapaniu wszystkich zwykłych małp odblokowuje się poziom z białą małpą (jak się go łapało to z kilku ujęć to pokazywali)

• 3 lata później...
Opublikowano

Odpuszczam póki co po kilku godzinach gry. Plansze pocięte, mega sztampowe czy nawet nudne, bez własnego, wyrazistego charakteru. Ciekawych sekcji zręcznościowych brak. Pierwsza wizyta w etapach do których i tak później będziemy musieli wracać, bardzo drętwe. Coś zachęca , by na początku kończyć to wszystko "niechlujnie" , "na pałę" w myśl , że i tak tu wrócimy. Dodatkowo nie wiem już czy to wina mojej starej konsoli ale gra potrafi zjechać z frameratem. Taka grafa 3D ostro również dostała po tyłku na dzisiaj.

Podsumowując, dawne wspomnienia z dema miałem bardzo dobre a na dzisiaj coś ogromne nudy i przeciętność. Za dużo zaległości by tracić czas na Ape Escape MOIM ZDANIEM. Ciekawy zamysł łapania małpek na dzisiaj kuleje jednak z grywalnością. Może jednak ta ocena w PE była już wtedy słuszna. 

Edytowane przez Sebastian Ś.