Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Co robicie ze swoimi PSXami...

Featured Replies

Opublikowano

Te numery które nie wzbudziły we mnie jakiejś większej sympatii lecą na skaner bo i tak się kiedyś zniszczą a resztę przechowuje w skoroszytach w iście kolekcjonerskich warunkach :) niestety nie mam miejsca żeby wszystkie zachować fizycznie :(

• Odpowiedzi 93
  • Wyświetleń 28,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Połowa kolekcji leży w szafie razem z Neo Plusami, zaś ulubione numery trzymam pod ręką (czyli na oknie). To głównie wybrane egzemplarze z lat 98-06 + najnowsze. Uwielbiam do nich wracać. Nie potrafił

• Gość ALIEN_ALIEN
    Gość ALIEN_ALIEN

U mnie wszystkie numery mają swoją szafkę gdzie są łatwo dostępne gdyby mi się zachciało poczytać jakiegoś antyka

• Coś koło 500 czasopism o grach (wszelakiej maści) wrzuciłem w kilka dużych pudeł, które poleciały do "składzika". PSX Extreme i CD-Action trzymam w pokoju Nie sprzedaje i nie wyrzucam niczego, co ma

Opublikowano

Ja zawsze czytam obecny numer i kilka poprzednich, które i tak przeczytałem. Mozna powiedzieć, że kolekcjnuje je wraz z kurzem :)

Opublikowano

Leżą na półce. Waży to wszystko z 200kg i czas chyba gdzieś to przenieść. Chociaż raz na rok lubię sobie poprzeglądać starsze numery i ową wiedzę wykorzystać, tak jak ostatnio w wypomnieniu Ścierze, że miał w 150 nr Extreme'a opublikować kompromitujące rozmowy z Myszaqiem z gg (nr 111 Hyde Park).

Opublikowano

Kolekcjonuje. Każdy numer trzymam w pokoju, razem z innymi gazetami.

Opublikowano

Mi psx-y służą za wiatrochron... Leżą na parapecie i chronią przed zimnem ciągnącym od okna. Oczywiście nie wszystkie bo by mnie także przed promieniami słonecznymi chroniły.. Reszta, starszych numerów śpi w jakimś kartonie na strychu.

Opublikowano

Wieksza czesc jest w szafie na strychu. Pozostala reszta lezy pod biurkiem i stolikiem. Ale cos czuje, ze dlugo juz tam nie zabawia bo miejsca mi szkoda...

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

U mnie wszystkie numery mają swoją szafkę gdzie są łatwo dostępne gdyby mi się zachciało poczytać jakiegoś antyka :bunny:

Opublikowano

Jako, że kupuje od I numeru to dosyć duża sterta mi się nazbierała.

Więc część (do ok. 70 numeru) jest na strychu w kartonie. Druga część w szafie (do chyba 101 numeru) a ostatnia kupka na wierzchu na półkach + poradniki.

Opublikowano

DLa wielu to pewnie będzie grzech nie do zniesienia, ale jako że Extrima mam zawsze pod ręką to okładki zużywam jako filtry do spliffów%-)

A całą reszta do pudła i do kibla na posiedzenie:D

Opublikowano

koncza tam gdzie kazda gazeta/czasopismo w pojemniku na makulature

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Moje leżą jak prawie u wszystkich w szafce. Nie zbieram długo od tego co był Adamek na okładce i mam 2 starsze z Larą Croft i Nathanem Drakiem.

Kiedyś miałem jeszcze ale byłem młodszy i wyrzucałem. A teraz kurde żałuję.<_<

Opublikowano

od numeru 5 leżą dumnie na szawce. Nie wyrzucę i nie sprzedam choćbym miał się zezrać. Już raz żałuję sprzedaży amisi 1200.

Opublikowano

Oczywiście na świętą półeczkę, ale kiedyś musiałem wyrzucić część z nich i wyciąłem niektóre strony. Wiem, czuję się z tego winny [Drodzy Zg(Red.)zi, wybaczcie mi] i zaczynam kupno tych numerów.

Opublikowano

W zasadzie z tych psxów które miałem tylko 2 mi się gdzieś zapodziały z czego jestem dumny (z tego że tylko 2 mi się zapodziały). Niestety na półce jest coraz mniej miejsca....... W sumie jak bym sprzedał to bym miał dużo kasy, ale i tak nie sprzedam, nie jestem głupi :diablo:

Opublikowano

Moje są ułożone w pięknym porządku na trzech półkach,w każdej po kilkadziesiąt kg :rolleyes: ,nadal czytam najstarsze moje nr.,również uzupełniam moją kolekcje,brakuje mi do wszystkich nr 40 czasopism.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

mniej więcej co roku przy okazji wiosennych porządków po prostu wyrzucam.Zostawiam sobie tylko kilka najnowszych numerów.Sorry :)Ekstrim to niejedyne czasopismo,które regularnie kupuję i po prostu utonąłbym w powodzi papieru.

Opublikowano

Na półce, nie ma ich zbyt wielu więc i nie ma problemu.

Edytowane przez sosnaa

Opublikowano

Jak sprzedawałem PS2 to kilkadziesiąt numerów poszło do kosza <_<

Ostatnich 5 numerów leży w szafce razem z innymi magazynami i komiksami :thumbsup:

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Kiedyś były na specjalnej półce, ale w końcu zaczynało brakować miejsca. Teraz mam półkę na której mieszczą się trzy typy: N+, PE i inne.

Edytowane przez speiderman

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Najnowsze leżą tu i ówdzie (na stoliku, na parapecie, na podłodze z innymi papierami).

Trochę starsze chowam do szuflady. Jak się uzbiera 10 czy 20, przenoszę do szafy.

W szafie leżą wszystkie stare numery od nr. 5. Trochę to waży. :)

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

(...)starsze niestety wysyłam do piwnicy...(...)

Nie mów, że do spalenia.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Ja od 40 nr mam w szafie,ale miejsce się kończy,tzreba jakieś inne znaleźć :P

• 5 tygodni później...