Opublikowano 30 czerwca 200816 l I weź to zrozum... Zamawiamy bilety czy kupujemy na miejscu, bo to że jedziemy jest pewne davon adv, 1 od tego 2 z tego werden v, 1 stać się 2 stawać się 3 zostać i (pipi) nadal nie rozumiem
Opublikowano 30 czerwca 200816 l To będzie jakiś podział na publice? Bezsens. Siedzące? Co to (pipi)a orkiestra jakaś gra? niemcy potrafią zaskoczyć IMO cena jest za(pipi)ista
Opublikowano 30 czerwca 200816 l ja rowniez nie znam niemieckiego, dla mnie tam moze byc nawet dorosli 9, emeryci 2.
Opublikowano 30 czerwca 200816 l No ja (pipi)e, niemieckiego nie mieliście w liceum? Po naszemu to będzie - z tego 2 euro zostaną ofiarowane. Pewnie zbierają na jakieś akcje charytatywne, proste. Edytowane 30 czerwca 200816 l przez Junkhead
Opublikowano 30 czerwca 200816 l miałem w LO, 15 lat temu, lekcje prowadził były trep po 25 latach służby wyobraź sobie co tam się działo
Opublikowano 30 czerwca 200816 l Robiliście salut rzymski do portretu Hitlera? Ja mam rosyjski, a na Ragingu mnie nie będzie.
Opublikowano 30 czerwca 200816 l nie, braliśmy sprawdziany do domu bo nie chciał nam przerwy zabierać. Doprowadziliśmy typa do zawału, drugiego
Opublikowano 1 lipca 200816 l Dobra laski, czas planować wypad. Kto jedzie? Z tego wynika, że koszt 9 euro + dojazd Nie wiem jak teraz Diabeu i Spec, ale ja nadal jestem na TAK. Najwyżej sam pojadę
Opublikowano 1 lipca 200816 l Dobra laski, czas planować wypad. Kto jedzie? Z tego wynika, że koszt 9 euro + dojazd Nie wiem jak teraz Diabeu i Spec, ale ja nadal jestem na TAK. Najwyżej sam pojadę ta, jasne, pewnie skonczy sie tak ze kobieta ci zabroni, i sami z Diabuem pojedziemy
Opublikowano 1 lipca 200816 l A od kiedy kobieta mi czegoś broni? To nie Janis i wojny o cokolwiek. Pewnie zazdrościsz, że ma mnie kto pod kloszem trzymać xD A tak na serio ja mam już ten wypad zaplanowany od dawna i szukam ludzi (bus taniej wyjdzie).
Opublikowano 1 lipca 200816 l a nie mozecie dac 7 euro? powiedzcie ze wspieracie polskie dzieci. Edytowane 1 lipca 200816 l przez _Milan_
Opublikowano 1 lipca 200816 l albo TAK albo NIE może odbieram jako NIE, bo nie chcę brać kogoś pod uwagę a potem muka czyli na dzień dzisiejszy: Ja, Bawół i Spec
Opublikowano 2 lipca 200816 l W zależności od ilości osób i sposobu transportu. Dziś kolnę i spytam ile za busa.
Opublikowano 2 lipca 200816 l jak ten grubas to on bierze zeta za kilometr ?? Ja mówię o kolesiu co mnie wiózł na NIN do Berlina, a ty? Masz może namiar na tego "grubasa" ?
Opublikowano 16 lipca 200816 l Dobra laski, na razie ja bawolasty i spec chętni. Czekam na odpowiedź od Jiloo'a i Snejka. Ktoś jeszcze chętny?