June 30, 200816 yr I weź to zrozum... Zamawiamy bilety czy kupujemy na miejscu, bo to że jedziemy jest pewne davon adv, 1 od tego 2 z tego werden v, 1 stać się 2 stawać się 3 zostać i (pipi) nadal nie rozumiem
June 30, 200816 yr To będzie jakiś podział na publice? Bezsens. Siedzące? Co to (pipi)a orkiestra jakaś gra? niemcy potrafią zaskoczyć IMO cena jest za(pipi)ista
June 30, 200816 yr ja rowniez nie znam niemieckiego, dla mnie tam moze byc nawet dorosli 9, emeryci 2.
June 30, 200816 yr No ja (pipi)e, niemieckiego nie mieliście w liceum? Po naszemu to będzie - z tego 2 euro zostaną ofiarowane. Pewnie zbierają na jakieś akcje charytatywne, proste. Edited June 30, 200816 yr by Junkhead
June 30, 200816 yr miałem w LO, 15 lat temu, lekcje prowadził były trep po 25 latach służby wyobraź sobie co tam się działo
June 30, 200816 yr Robiliście salut rzymski do portretu Hitlera? Ja mam rosyjski, a na Ragingu mnie nie będzie.
June 30, 200816 yr nie, braliśmy sprawdziany do domu bo nie chciał nam przerwy zabierać. Doprowadziliśmy typa do zawału, drugiego
July 1, 200816 yr Dobra laski, czas planować wypad. Kto jedzie? Z tego wynika, że koszt 9 euro + dojazd Nie wiem jak teraz Diabeu i Spec, ale ja nadal jestem na TAK. Najwyżej sam pojadę
July 1, 200816 yr Dobra laski, czas planować wypad. Kto jedzie? Z tego wynika, że koszt 9 euro + dojazd Nie wiem jak teraz Diabeu i Spec, ale ja nadal jestem na TAK. Najwyżej sam pojadę ta, jasne, pewnie skonczy sie tak ze kobieta ci zabroni, i sami z Diabuem pojedziemy
July 1, 200816 yr A od kiedy kobieta mi czegoś broni? To nie Janis i wojny o cokolwiek. Pewnie zazdrościsz, że ma mnie kto pod kloszem trzymać xD A tak na serio ja mam już ten wypad zaplanowany od dawna i szukam ludzi (bus taniej wyjdzie).
July 1, 200816 yr a nie mozecie dac 7 euro? powiedzcie ze wspieracie polskie dzieci. Edited July 1, 200816 yr by _Milan_
July 1, 200816 yr albo TAK albo NIE może odbieram jako NIE, bo nie chcę brać kogoś pod uwagę a potem muka czyli na dzień dzisiejszy: Ja, Bawół i Spec
July 2, 200816 yr jak ten grubas to on bierze zeta za kilometr ?? Ja mówię o kolesiu co mnie wiózł na NIN do Berlina, a ty? Masz może namiar na tego "grubasa" ?
July 16, 200816 yr Dobra laski, na razie ja bawolasty i spec chętni. Czekam na odpowiedź od Jiloo'a i Snejka. Ktoś jeszcze chętny?