Opublikowano 1 września 200816 l Kazuya ma i tak 10 klatkowe 1 wiec nie ma roznicy czy zrobisz z f czy bez :o lepiej robic z f, da sie posadzic tyle samo a ten punkcik wiecej robi roznice! A jeszcze jak elektryk w DR jest słabszy to zawsze sie przyda dodatkowe 3-4 dmg w jugglu. Hej chłopaki siądzie coś takiego jak ws+1,2, 3,1,4, 1, cd+4,1 ?? Nie chciało mi się na practise sprawdzać, słabsze ale też dobre jest ws+1,2, 3,1,4, 1, ws+4,4 Siądzie, siada też ws1,2 3,1,4 1, 1 ,df+1,2/df4,4/cd1,4
Opublikowano 2 września 200816 l Siądzie, siada też ws1,2 3,1,4 1, 1 ,df+1,2/df4,4/cd1,4 To niezły jesteś jeśli po 3,1,4 wsadzasz dwie jedynki a potem cd4,1. Wtedy to zabierało by chyba z 75 dmg
Opublikowano 1 stycznia 200916 l Czy popieracie przy, tworzeniu juggle, robienie 3 razy tego samego ciosu?? Edit: Nie chodzi o mnie znajomy pyta Edytowane 1 stycznia 200916 l przez XM1014
Opublikowano 1 stycznia 200916 l Ja nie popieram. Uważam, że takie zachowanie powinno być karane publicznym wyszydzeniem osoby jugglującej przez osobę jugglowaną. Co więcej, do wyszydzania powinny przyłączyć się wszystkie osoby trzecie, które widziały tego juggla i mogą poświadczyć o trzykrotnym użyciu jednego ciosu przez jugglującego.
Opublikowano 1 stycznia 200916 l Ja mu powiedziałem to w formie ,,To jest bezsensu'', ale w twojej wypowiedzi znajduję sie więcej prawdy, przekaże. Dzięki za szybką odpowiedź. Ja juggle staram się wykonywac aby wyglądały porządnie lub jak kto woli super, a nie żeby dużo zabrac. Może głupio, ale klasa sie utrzymuje.
Opublikowano 1 stycznia 200916 l Ja myślę, że jak się jest trochę słabszym graczem to można zrobić 2 razy ten sam cios w jugglu pod rząd ale 3 to przesada. Moim skromnym zdaniem, jak już się jest lepszym graczem to powinno się robić tak juggla by każdy kolejny cios był już z innej ręki albo nawet nogi! Pamiętam jak kiedyś Ryan Hart przy okazji jakiegoś turnieju zrobił Kazem d/f2 na CH, potem EWGF, zaraz potem drugiego i chyba nawet trzeciego, dalej już nie pamiętam. Uśmiałem się wtedy, że ktoś takiej klasy, nie zrobił czegoś bardziej kreatywnego. Edytowane 2 stycznia 200916 l przez Rafimaru
Opublikowano 1 stycznia 200916 l Zgadzam się, polejcie pytającemu koledze trzyczwarte połowy kielona XD Kiedyś wsadziłem Yoskiem 5x df+2 no i mnie wszyscy wyśmiali :-( ale jestem za słaby żeby robić lepsze Edytowane 1 stycznia 200916 l przez Bażant
Opublikowano 2 stycznia 200916 l A Boskon to nawet pięć takich samych ciosów pod rząd pakuje, to jest dopiero szczyt dewiacji i noob'ostwa!
Opublikowano 2 stycznia 200916 l Mnie tez sie wydaje ze 4 x EWGF to szczyt chamstwa i okazanie totalnego braku szacunku dla przeciwnika
Opublikowano 2 stycznia 200916 l Ja nie popieram. Uważam, że takie zachowanie powinno być karane publicznym wyszydzeniem osoby jugglującej przez osobę jugglowaną. Co więcej, do wyszydzania powinny przyłączyć się wszystkie osoby trzecie, które widziały tego juggla i mogą poświadczyć o trzykrotnym użyciu jednego ciosu przez jugglującego. To jakieś jaja są ? Mnie tez sie wydaje ze 4 x EWGF to szczyt chamstwa i okazanie totalnego braku szacunku dla przeciwnika Zgadzam się w zupełności. Dlatego ja tego nigdy nie robie
Opublikowano 2 stycznia 200916 l ja myślę, że jak się jest trochę słabszym graczem to można zrobić 2 razy ten sam cios w jugglu pod rząd ale 3 to przesada. Moim skromnym zdaniem, jak już się jest lepszym graczem to powinno się robić tak juggla by każdy kolejny cios był już z innej ręki albo nawet nogi! Pamiętam jak kiedyś Ryan Hart przy okazji jakiegoś turnieju zrobił Kazem d/f2 na CH, potem EWGF, zaraz potem drugiego i chyba nawet trzeciego, dalej już nie pamiętam. Uśmiałem się wtedy, że ktoś takiej klasy, nie zrobił czegoś bardziej kreatywnego. Taka osoba, tak się zhańbiła?? To tragedia a nawet zapożyczę słowa Żeratula Dramat w czterech aktach Facet miał swoją klasę, i jak mniemam poszła w nie pamięc. Dla mnie liczy się to, aby Juggle dobrze wyglądał, albo raczej żeby Kombinacje ładnie wyglądały. A tak przy okazji, Znajomy dziękuje za pomoc.
Opublikowano 2 stycznia 200916 l Nowy kolega Bażanta? Trzeba Pączkowi powiedzieć. Nie chodzi o mnie znajomy pyta To dobrze, bo już się o Ciebie bałem. A co do Kaza, to czy dobrym ciosem jest u/f+3? :E
Opublikowano 2 stycznia 200916 l Nowy kolega Bażanta? Trzeba Pączkowi powiedzieć. Nie rozumiem o kim mowa ?? A co do Kaza, to czy dobrym ciosem jest u/f+3? :E Low Crush za 25 dmg, -7 na bloku czas trwania 19. Według mnie jest niezły
Opublikowano 2 stycznia 200916 l Nowy kolega Bażanta? Trzeba Pączkowi powiedzieć. Nie chodzi o mnie znajomy pyta To dobrze, bo już się o Ciebie bałem. A co do Kaza, to czy dobrym ciosem jest u/f+3? :E Dzięki za troskę Dj, ale jeszcze ze mną nie jest tak źle . W razie czego, do Tworek mam nie daleko, więc moją głupotę będzie dało się uratowac.
Opublikowano 2 stycznia 200916 l Dzięki za troskę Dj, ale jeszcze ze mną nie jest tak źle . W razie czego, do Tworek mam nie daleko, więc moją głupotę będzie dało się uratowac. Najwyraźniej nie zrozumiałem, ale chyba tu rozchodzi się o mnie. Di ty nie podpuszczaj ludzi.
Opublikowano 2 stycznia 200916 l Dzięki za troskę Dj, ale jeszcze ze mną nie jest tak źle . W razie czego, do Tworek mam nie daleko, więc moją głupotę będzie dało się uratowac. Najwyraźniej nie zrozumiałem, ale chyba tu rozchodzi się o mnie. Di ty nie podpuszczaj ludzi. Przecież jemu chodziło o Dj'a a nie o Ciebie. Dj nigdy nie wali dwóch tych samych ciosów w jugglu. I za to go szanuje. Pozdro Dj.
Opublikowano 2 stycznia 200916 l Ludzie a kim jest Dj? No kurwa Dj'a nie znasz? Dj Tekken: http://www.rinora4.ch/AL/DJ/details.asp?id=6 Nauczył się grać w Tekkena w wieku 7 lat i wykorzystał swojego manuala przy tworzeniu masakrycznych kawałków. No i nigdy nie wali w jednym juggle'u dwóch tych samych ciosów, ale to nie może dziwić, bo przy jego pozycji taka zagrywka oznaczałaby utratę całego respektu jakim darzy go scena.
Opublikowano 2 stycznia 200916 l Przecież jemu chodziło o Dj'a a nie o Ciebie. Dj nigdy nie wali dwóch tych samych ciosów w jugglu. I za to go szanuje. Pozdro Dj. Ogólnie Panowie zabieram się do bardziej kreatywnych rozmów np. 22:55:20 Cambion (pipi) nie możesz wiedzieć bo ja chodziłem do innego przedszkola 22:55:32 Cambion ta odemnie nazywała się magda na bank 22:55:52 Cambion i za murkiem zbierała chłopaków i pizde pokazywała 22:56:10 Cambion to są szmaty dopiero Pozdro Dj