Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano

Ten kawałek wyżej to jakiś do chuya niepodobny.

Oby na płytce było coś do posłuchania.

• Odpowiedzi 31
  • Wyświetleń 11,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Mike Patton
    Mike Patton

Jak zwykle nie zawodny Obsolete:) Już ściągam płytę, bo ciekawi mnie czy będzie lepsza od ostatniego gówna:(

• Przesłuchałem i Okropny album, kureskie guwno, kał i ekskrementy. Każdy utwór brzmi tak samo. Nickelback chyba wydaje ostatnio lepszą muzykę. Sully niech się lepiej skupi na solowych płytac

• No ale Machine Head zaryło w dno, tu już nie  ma pola do dyskusji

Opublikowano

Kuwa, tyle razy w radiu w pracy to słyszałem, nigdy w życiu bym nie powiedział, że to Godsmack. Jak ktoś odsłucha całość niech da znać, czy warto na to marnować czas - singiel nie zachęca tylko odrzuca.

Opublikowano

Przesłuchałem i :pawel:

Okropny album, kureskie guwno, kał i ekskrementy. Każdy utwór brzmi tak samo. Nickelback chyba wydaje ostatnio lepszą muzykę.

Sully niech się lepiej skupi na solowych płytach, bo te mu dużo lepiej wychodzą.

Opublikowano

Fear Factory, Machine Head, teraz  Godsmack schodzi na psy. Jak żyć :(

Opublikowano

Fear Factory? Genexus to świetny materiał, nie wiem czy nie najlepszy od czasów Obsolete.

Opublikowano

No ale Machine Head zaryło w dno, tu już nie  ma pola do dyskusji