rinzen 966 Opublikowano 2 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2008 (edytowane) Jaką mieliście strategię przetrwania przy ferris wheel? Pytam, bo na weteranie wytrzymuję do 3000m i padam a próbowałem już prawie wszystkiego łącznie z polem minowym, rozkłądaniem claymore pod autami i przy punktach desantowych a nawet czajenie się w jednym z koszy koła i nic. edit: na normalnym stopniu trudności wszystko idzie bez zająknięcia ale na wyższym i weteranie już nie jest tak łatwo a pomysły na kampienie/ucieczkę mi się pokończyły Edytowane 2 Stycznia 2008 przez greah Cytuj Odnośnik do komentarza
Linek 187 Opublikowano 2 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2008 @greah Musisz mieć po prostu farta ogólnie. Dobrze jest porozkładać claymory w punktach, gdzie oni najbardziej przebiegają i to już dość daleko. Na początku kampa z jak najwyższego punktu, jak najwięcej szybkich headów i stać tam tyle, ile można, a potem pójście na żywioł, co w moim przypadku jest dopiero koło 2500m (tak na oko, nie wiem ile dokładnie, nie patrzyłem nigdy). Kitranie, trochę granatów i refleks. Wiem, że nie jest to wybitny sposób, ale ja to tak właśnie przeszedłem. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kornolio 1 053 Opublikowano 3 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2008 (edytowane) Źródło www.cod4.pl Miło mi powiadomić, że dziś pojawił się patch 1.5 do Call of Duty 4. Zmiany, które wnosi patch: - Naprawiono przeglądarkę, która nie pokazywała wszystkich serwerów. - Podpowiedź âHold [ ] to steadyâ podczas używania karabinu snajperskiego pojawi się tylko gdy będziesz używać tej opcji. - Naprawiono błąd âgra nie rozpoznaje plików IWDâ jeżeli są widoczne w komendzie fs_basepath ale nie ma ich w folderze âMainâ - Stworzono skrypt do modów, dzięki któremu można zmienić statystyki - Pozwolono używać developer_script dla modów multiplayerâa - Naprawiono błędy w rotacji nowych map - Poprawiano łączność do serwerów z modami. - Naprawiono mini-mapę, która nie działała na nowych mapach - Naprawiono błąd, który powodował problemy ze ściąganiem plików bezpośredni z HTTP - W programie Mod Tools jest więcej języków do wybrania A od siebie dodam że prawdopodobnie na patchu 1.5 już nie pogramy na winter_crash. Edytowane 3 Lutego 2008 przez Kornolio Cytuj Odnośnik do komentarza
Scorp1on 8 Opublikowano 10 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2008 89.248.163.42:28963 pare custom mapek mam coda w 1.5 i zauwazylem gdy gram to co jakis czas mam taka zawieche jakbym mial 0fpsow i to trwa kilka sec - ustawienia sa na low,itp xp Cytuj Odnośnik do komentarza
Pijany 0 Opublikowano 5 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2008 Nowe mapy pojawily sie takze w wersji na PC ?? Cytuj Odnośnik do komentarza
Scorp1on 8 Opublikowano 5 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2008 nie Cytuj Odnośnik do komentarza
Kornolio 1 053 Opublikowano 7 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2008 Narazie nie, ale ponoć mają dać ponownie carentan mapę z CoD1 i 2 (rzecz jasna przemodelowaną i pod inną nazwą) Cytuj Odnośnik do komentarza
firana140 620 Opublikowano 12 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2008 :slinotok: carentan w czwórce :slinotok: kiedy? Cytuj Odnośnik do komentarza
Kornolio 1 053 Opublikowano 13 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2008 (edytowane) :slinotok: carentan w czwórce :slinotok:kiedy? Mapa będzie się zwać chinatown, no i będzie stylizowana na chińską dzielnice, ale to będzie przemodelowane carentan jak mówili twórcy. Chinatown A modern revision of the classic Call of Duty "Carentan" map, "Chinatown" takes players to the foggy downtown district of a Chinatown. A night time setting, the cityscape is well lit by the full moon and the glow of brightly colored lanterns and neon lights from local businesses. This district offers a variety of open-street and interior settings, perfect for fire fights throughout the connected roads, courtyards, antique shops and markets within it. Great for all game types and players. A oto obrazek z tejże właśnie mapy. Edytowane 13 Kwietnia 2008 przez Kornolio Cytuj Odnośnik do komentarza
segal258 0 Opublikowano 17 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2008 Mam pytanko , wie ktoś może dlaczego jak gram przez neta to jak mi sie ładuje mapa to czasami mi sie załaduje a czasami(o wiele częściej) gra sie wiesza i musze resetować kompa ps. Gra jest "prawie oryginalna " (piracka po prostu ) Ale koledze sie tak nie działo to nie wiem o co chodzi. Pomocy Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 17 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2008 Pewnie dużo pakietów tracisz i Cię w trakcie wczytywania rozłącza. Cytuj Odnośnik do komentarza
segal258 0 Opublikowano 18 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2008 Dzięki za info ale może wiesz co na to poradzić? Cytuj Odnośnik do komentarza
Kornolio 1 053 Opublikowano 18 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2008 Ustaw maxpackets na 60 (komenda cl_maxpackets 60 jeśli masz tyle to zwiększ do 90) i rate na 20000 (\rate 20000). Kiedyś miałem to samo z Call of Duty 1. Problem tkwił w tym że było po prostu za mało ramu. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kornolio 1 053 Opublikowano 3 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2008 Źródło cod4.pl Mamy świetne informacje. Jak donosi fourzerotwo Map Pack sponsorowany przez NVIDIA będzie dostępny na świecie 5 czerwca. UWAGA! Map Pack dotyczy wersji PC. Będzie on do pobrania za darmo. " Variety Map Pack" zawierał będzie 4 nowe mapy: -Broadcast -Chonatown -Killhouse -Creek Gracze otrzymają również nowy patch 1.6 dla wersji na PC, w którym dodana zostanie obsługa nowych map, naprawione zostanie "wysypywanie się" serwerów i kilka innych błędów gry. Dokładna lista zostanie opublikowana niedługo Cytuj Odnośnik do komentarza
Scorp1on 8 Opublikowano 24 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2008 zna ktos fajne serwery z trybem OLDSCHOOL? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 26 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2008 UWAGA OBWIESZCZENIE! kumpel ma prywatny serwer na 16 slotów, działa na pożyczonych kopiach więc jak coś to się zgłaszać kto chętny wieczorami pograc. narazie jest: -Ja -Alienator -Coati -moj kumpel Cytuj Odnośnik do komentarza
NerkoWiktor 52 Opublikowano 26 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2008 ja chętnie pogram, ale musicie mi powiedzieć jak to ustawić, żeby można było grać przez internet Cytuj Odnośnik do komentarza
Grabek 2 772 Opublikowano 26 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2008 no, to ściągnij se pacza 1.6 i 1.7 od razu, ten pierwszy waży prawie 300mb, dlategoż uprzedzam wcześniej. Cytuj Odnośnik do komentarza
NerkoWiktor 52 Opublikowano 27 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2008 no już zainstalowałem, co teraz ? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 27 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2008 Naciskasz ~ wpisujesz connect 91.67.136.62. Serw kumpla będzie sprawny dopiero od przyszłego tygodnia czy coś. Cytuj Odnośnik do komentarza
Yacek 852 Opublikowano 28 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2008 UWAGA OBWIESZCZENIE! kumpel ma prywatny serwer na 16 slotów, działa na pożyczonych kopiach więc jak coś to się zgłaszać kto chętny wieczorami pograc. narazie jest: -Ja -Alienator -Coati -moj kumpel Jesli to hardcore server to ja bym sie pisal. Cytuj Odnośnik do komentarza
hay 17 Opublikowano 28 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2008 Jakby się komuś chciało pograć przez hamachi: Nazwa sieci: ciddey_cod4 Hasło: welcome_into Patch: 1.7 Gracze: 4-16 Tryby: Zazwyczaj Team Deathmatch, ale generalnie wszystkie Mapy: Zależne od ilości graczy Godziny: pon-pt - 17-21, weekend - różnie Zainteresowani walić w podanych wyżej godzinach do kogoś na hamachi ;] Cytuj Odnośnik do komentarza
Grabek 2 772 Opublikowano 28 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2008 no, zaje.bista gierka. krótka i bardzo intensywna. szkoda, że współtowarzysze broni to ślepi idioci, którzy pozwalają by przeciwnik podszedł na odległość dwóch metrów i wpakować serię w plecy ;[ przeszedłem dwukrotnie, przed chwilą skończy veteran. no i zaje.bisty onlajn z patentem na xp. ciekawe mapy i tryby, podoba mnie sie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Scorp1on 8 Opublikowano 6 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2008 od jakiegos czasu mam takie problem z 4 - na otwartych przestrzenaich gra dropuje (prawiej to wyglada jak lagi) zas w pomieszczeniach jest ok, ustawienia wszystkie na low/off rozdzialaka 1024x768 - wczesniej tak nie bylo Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 6 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2008 Tak jakby ramu brakowało. Ile masz? 2GB? Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi