Opublikowano 7 października 200816 l 2gb, przeinstalowalem go jakis czas temu, system ma moze z miesiac lub wiecej, patrzylem rozne stery czy tez konfigi do gry
Opublikowano 11 października 200816 l zagraj w COD4 na konsole, przecie pc jest dla frajerów, cnie? :<
Opublikowano 11 października 200816 l niechce mi sie kolejny raz nabijac 55lv, za to siedzie na konsoli glownie a nie PC - niepodoba mi sie zabawa ze 100 roznymi konfiguracjami... by uzyskac pare fpsow wiecej czy sledzic tweaki do crysisa by gra chodzila plynnie i dobrze wygladala. Thx za pomoc Legion widze ze moj COD4 na PC odrazu przyspieszyl Edytowane 11 października 200816 l przez signap
Opublikowano 11 października 200816 l Ile masz ustawionej pamięci wirtualnej? Na niższych detalach masz to samo? Zmniejsz jakość tekstur może.
Opublikowano 23 października 200816 l Mam problem z CoD4 w trybie Single Player. Gra jest oryginalna, pożyczona od koleżanki. Domyślnie chciałem pośmigać w multi więc siedziałem głównie w tym trybie na oryginalnym CD-Keyu. Doskwierał mi popularny błąd iw3mp.exe ale po zaaplikowaniu najnowszego patcha zniknął. Gorzej natomiast z Single. Grę instalowałem dwa razy, próbowałem odpalać zarówno z oryginalną płytką w napędzie jak i z crackiem i zawsze problem jest ten sam - wywala mi error i program przestaje odpowiadać w momencie gdy przechodzę tutorial i zaczyna się ładować pierwsza normalna misja. Any solutions?
Opublikowano 13 listopada 200816 l Jakby się komuś chciało pograć przez hamachi: Nazwa sieci: ciddey_cod4 Hasło: welcome_into Patch: 1.7 Gracze: 4-16 Tryby: Zazwyczaj Team Deathmatch, ale generalnie wszystkie Mapy: Zależne od ilości graczy Godziny: pon-pt - 17-21, weekend - różnie Zainteresowani walić w podanych wyżej godzinach do kogoś na hamachi ;] Hmh po połaczeniu sie na hamaku do sieci, włączeniu CoD'a - gra nie widzi mi serwera na Localu (bo tak powinna aye ?). Patch 1.7 wszystko smiga jak nalezy. Chciałem pograc z jakimis polakamim bo na Masiifie to niespecjalnie ich duzo (hi Coati & Bartezoo
Opublikowano 13 listopada 200816 l a nie wiem szczerze mówiąc(da sie spradzić ? tylko zebym kompa nie musiał wyłaczac ;p). A jak mam to sie da zaradzić ?
Opublikowano 14 listopada 200816 l Hmh po połaczeniu sie na hamaku do sieci, włączeniu CoD'a - gra nie widzi mi serwera na Localu (bo tak powinna aye ?). Patch 1.7 wszystko smiga jak nalezy. Niekoniecznie, czasem nie wyświetla się w localu, wtedy wystarczy wpisać w konsolę /connect i ipka tego co stawia wewnątrz sieci i powinno być gutes lajtes.
Opublikowano 14 listopada 200816 l no thx jeszcze Coati mi pomógł - thx za gre (te Twoje granaty - grr...)
Opublikowano 19 lutego 200916 l Jak to jest z tym cd-keyem ? Jest tylko jednorazowego uzytku, czy mozna go zainstalowac na wiecej jak jednym kompie ?
Opublikowano 12 kwietnia 200916 l Jak to jest z tym cd-keyem ? Jest tylko jednorazowego uzytku, czy mozna go zainstalowac na wiecej jak jednym kompie ? Mozna, ale gdy PC2 wlaczy gre to cie wywali ew nie bedziesz mogl grac w tym samym czasie co inna/e osoby.
Opublikowano 13 maja 200915 l dobra gra,jak wyszla to grafika powalała jeden minus tryb dla jednego gracza krótki
Opublikowano 22 lutego 201015 l Wiecie może jak zmienić kolor hud w multi(chodzi mi o lewy dolny róg gdzie jest pokazane gdzie kto kogo zabił)? Bo raz grałem ze znajomym na tym samym serwie i on miał zmienione kolory z szarego na zielony i z brązowego na niebieski. Edytowane 22 lutego 201015 l przez terror