Jump to content

Blue Dragon

Recommended Posts

Posted

Jak zrobic achievementa +10 monsters in encounter,chodzi o 10 roznych walk w multi encounter(czyli zebrac 10 potworkow na mapie) czy ogolem 10 stworkow podczas wszystkich walk,bo mialem juz walki po 12-15 i bez achieva,a nie mam pojecia jakim cudem mam na mapie zebrac okolo 10 mobkow,przeciez to prawie nie mozliwe...czy moze pozniej w grze bedzie mozna to jakos latwo zrobic?

• Replies 6
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

robilem tego achieva dawno, ale dostalem go bez problemu - zebralem w te kolko pod RT 10 stworkow i zaatakowalem wszystkie naraz. jest takie miejsce na tej duzej mapie, gdzie taki duzy robot jezdzi w kolo i spawnuje male robociki. tam to zrobilem

Posted

nom, najlepiej mieć status "stink"- wtedy wyczuwają cię z dalszej odległości i łażą za tobą (jak zaatakuje jakiś to uciekasz z walki i dochodzą następne). Oczywiście warto liczyć ile mamy potworów na trigger.

• 1 month later...
Posted

ostatnio moja dziewczyna zaczela pykac w BD i mam pytanko, czy tylko jej sie to przytrafilo czy co jest do cholery?? achi za "back attak" jest "zglitchowany"? bo widzialem jak niejednokrotnie atakowala potworka od tylca a achi jak nie wpadl tak go nie ma -_-"