Jump to content

PES 2008

Gisic

Recommended Posts

• 3 weeks later...
  • Replies 16
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

No niestety tak ;) Nie wiem czy faceci z Konami robią coś ku temu aby gra przez XBL była płynna i co za tym idzie przyjemna. Teraz to nie lizą sie umiejętności tylko zwykłe szczęcie gracza. Szkoda...... pozostaje ni tylko czekac na jakas poprawe. Pozdro!!

Posted

To znaczy umiejętności też dużo dają, bo np. wygrałem 15 na 18 meczów jak chciałem wygarnąć achievementy, azckolwiek na pewno najbardziej skillowym PESem na 360 jest szóstka, bo tam prynajmniej nie lagowało.

Posted

Witam wszystkich. Czy nadal są te problemy z PES 2008 na xbl? ja ak sytuacja wygląda z PES 6 na serwerach live'a? Bo zastanawiam się którą część sobie kupić, chodzi mi głównie o grę online.

pozdrawiam

Posted (edited)

Cześć nix, pamiętasz mnie z XboxPolska?:) Jeśli chodzi o online to zdecydowanie polecam PES6, tam po prostu nie laguje nic, lub prawie nic. PES 2008 jak dla mnie jest bardziej grywalny offline, ale laguje przepotężnie. Niby grać się da, ale wygląda to strasznie marnie. Bierz szóśtkę, jeśli zależy Ci na onlinie. Tyle, że nie wiem ile jeszcze osób pogrywa w to na xb live. Pewnie w 2008 jest więcej chętnych.

Edited by Saunter
Posted

Jak będzie online tak samo zwalony kjak w PES 2008 i nie dadzą trybu sieciowego 2 vs 2 to już nie będę miał siły więcej grać :D Na grzyby zacznę chodzić albo na ryby :) No chyba, że znaczki zacznę zbierać :D Mamy 2008 rok i lagi ;/ Szok ;/

• 5 months later...
  • 5 weeks later...
Posted

To zalezy.. ja grajac na łączu 1mbit/s daje sobie swietnie rade i co prawda czasem trafiają sie problemy z pingiem jednak są one raczej rzadkie i mozna grac calkiem dobrze.. Podczas meczow masz u gory ikonke pokazujaca cos a'la zasieg w komorkach - 3kreski to najsliniejszy, oznaczajacy najstabilniejsze połączenie na ktorym gra sie idealnie, zas najgorszy to jedna pozioma czerwona kreska - wowczas granie mozna sobie odpusic.. ja osobiscie nawet w dzien mam zazwyczaj jedną/dwie kreski i gra sie całkiem dobrze.

Posted
To zalezy.. ja grajac na łączu 1mbit/s daje sobie swietnie rade i co prawda czasem trafiają sie problemy z pingiem jednak są one raczej rzadkie i mozna grac calkiem dobrze.. Podczas meczow masz u gory ikonke pokazujaca cos a'la zasieg w komorkach - 3kreski to najsliniejszy, oznaczajacy najstabilniejsze połączenie na ktorym gra sie idealnie, zas najgorszy to jedna pozioma czerwona kreska - wowczas granie mozna sobie odpusic.. ja osobiscie nawet w dzien mam zazwyczaj jedną/dwie kreski i gra sie całkiem dobrze.

Tylko, że ja mam cały czas 3 kreski i często mi się zdarza, że widzę, że biegnę z piłką, jestem pod polem karnym, a tu piłka w połowie boiska :huh:

Posted

chyba najgorsze jest to, ze sporo zalezy od LOTERYJKI na zasadzie "jak trafisz tak pograsz" - zdarza sie ze np wybierasz sobie oponenta z 3 krechami a okazuje sie ze jest niezla zenada i nie da sie pykac ! Wogole ponizej jednomegowego lacza chyba nie ma co startowac. Najlepszy cyrk widzialem u koleszki ktory na jakims bardzo slabym lączu probowal odpalic pes2008 iii udalo sie uruchomic mecz po czym byla obsowa do koncowego gwizdka pierwszych 45 min a nastepnie udalo sie uruchomic 2 polowe i byla stop klatka do konca meczu :D co najlepsze wczesniej odpalal bodajze HALO i mimo ze tez rewelki nie bylo to jednak dalo sie cos tam zagrac na upartego! Ale pes'ek nie uznaje tandety i trzeba miec lacze wprost z NASA najlepiej obaj zawodnicy uczestniczacy w meczu ;)