Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Szukam klanu...

Featured Replies

• Odpowiedzi 48
  • Wyświetleń 16,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Soulik tez chyba mysli nad powrotem, ja tez moze dam tej grze jeszcze jedna szanse, jakos w weekend moze h3 od brata odbiore to cos posipie, bo COD4 mimo ze gra mi sie fajnie to nie ma niestety zadnego powaznie grajacego klanu, a grac w to 4fun mi sie nie chce.

Opublikowano

My już Goldi jesteśmy full...

Kivek, Delta Cichy, Pchel, Zimol - na dzień dzisiejszy No Name Team, ale dzisiaj się to przedyskutuje;]

Opublikowano
My już Goldi jesteśmy full...

Kivek, Delta Cichy, Pchel, Zimol - na dzień dzisiejszy No Name Team, ale dzisiaj się to przedyskutuje;]

Cieszy taka inicjatywa :) im nas więcej, tym lepiej. Chętnie pogramy z Wami sparingi, uderzać na moje lub Kerla gg/live.

Opublikowano

No proszę jak na obrodziło w ludzi! Normalnie nie wierze! Zaraz mi tu Uzny napisze że szuka klanu (warunek - grają na wiośle...)

Nice...

Żebym ja miał więcej czasu...

Opublikowano

Widać perspektywa turnieju działa na ludzi w taki sposób, że są nawet w stanie "zmusić się" do grania w Halo 3

Opublikowano
Soulik tez chyba mysli nad powrotem, ja tez moze dam tej grze jeszcze jedna szanse, jakos w weekend moze h3 od brata odbiore to cos posipie, bo COD4 mimo ze gra mi sie fajnie to nie ma niestety zadnego powaznie grajacego klanu, a grac w to 4fun mi sie nie chce.

No i gitara. Wyminimy Cię za Mopsa (team balas) i możemy walczyć jak na PGA :D Tylko od razu idź na customy bo jak włączysz matchmaking to się od razu zniechęcisz :P

Edytowane przez maciekk

Opublikowano

Ja ci dam wymieniac mnie!

Tak wogole to ja prosze twoje i Matka gg i zaczynamy cos grac do turnieju;]

I ja juz wam wybije ze lbow pomysl wymiany mnie, wy balasy jedne :P

Opublikowano

nikogo nie bedziemy wygryzac, jak ktos wypadnie to sie wskoczy

dzis bede na live to zobacze czy jeszcze pamietam jak w to sie gra, jednak juz widze jak po tym COD4 bede pierwsze mecze wciskal lewa gałe co by szybciej biegac ;)

Opublikowano

Widac Juan noobkiem jest w CoDa bo kazde dziecko wie ze biega sie na lewa galke a robi z kolesi salatke na prawa :P

Opublikowano
Widac Juan noobkiem jest w CoDa bo kazde dziecko wie ze biega sie na lewa galke a robi z kolesi salatke na prawa :P

Widać Mopsik ma zaległości z przedmiotu historia halo, bo nie wie, że ze Złotego jest znany i ceniony fotograf ;)

Anyway, fajnie, ze wracasz Goldi ;) kiedy jakiś lan w h3/h1?

Opublikowano

będę w zielonej. szukam teamu na ten turniej. Nie mam aspiracji do pro grania itd. Potrzebuje 3 ludzi którzy wiedza jak się strzela ale nie są n00bami z gatunku 'jadę z kumplem, może Wojtek z nim zagra'. Ktoś chce sprawdzić moje umiejętności -----> 1v1 MLG Guardnian Bring your BR. Dodam tylko ze ostatnio przemeblowałem pokój i mam nowego pada także idzie mi coraz lepiej w to Halo.

Piczel, Jedrek, mloda flaha........ ?

Opublikowano
będę w zielonej. szukam teamu na ten turniej. Nie mam aspiracji do pro grania itd. Potrzebuje 3 ludzi którzy wiedza jak się strzela ale nie są n00bami z gatunku 'jadę z kumplem, może Wojtek z nim zagra'. Ktoś chce sprawdzić moje umiejętności -----> 1v1 MLG Guardnian Bring your BR. Dodam tylko ze ostatnio przemeblowałem pokój i mam nowego pada także idzie mi coraz lepiej w to Halo.

Piczel, Jedrek, mloda flaha........ ?

młoda flaha nie da rady bo nie bedzie miała jak dojechać ;/ ja nie jade tym razem z kozmina.

Opublikowano

Jedrek to skonczony n00b, ale w Zielonej bedzie. ;) Ale rezygnuje z grania bo nie mam czasu na jakies regularne granie. Moze Flik?

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

No więc i ja szukam teamu i to tak na poważnie. Regularne Treningi oraz mecze. Gram każdego wieczoru, dzisiaj również :D Proszę o poważne podejście do sprawy

Opublikowano

Jak by co Cicholec my nie bedziemy miec jednego gracza pewnie na Łódz wiec jak cchesz mozesz grac z nami .

• 5 miesięcy temu...
Opublikowano

ja sie dolacze do istniejacej druzyny juz majacej doswiadczenie

gt xmisikax ale wiekszosc i tak mnie zna -.-

• 1 rok później...
Opublikowano

Jeżeli ktoś chce pograć w tą grę na poważnie , zapraszam

I STory I

Need gracza do teamu

Oczywiście kumatego gracza

Opublikowano

a co masz na mysli mowiac kumatego? ja pogtam z kims serio chetnie

Opublikowano

No widzisz...

Ja gram w H3, nie odczuwam jeszcze potrzeby przejścia na Reacha.

W dniu Premier HR grało może w H3 w trybie MLG 700 osób, a teraz ?

wielki powrót, bo ogólna ilośc graczy sięga 1 Miliona osób online, a w samym trybie MLG giercuje 15-30 tyś playerów ;)

Nie wiem jak ma się sprawa z Reachem, czy pobiło rekord grających online ?

Opublikowano

No widzisz...

Ja gram w H3, nie odczuwam jeszcze potrzeby przejścia na Reacha.

W dniu Premier HR grało może w H3 w trybie MLG 700 osób, a teraz ?

wielki powrót, bo ogólna ilośc graczy sięga 1 Miliona osób online, a w samym trybie MLG giercuje 15-30 tyś playerów ;)

Nie wiem jak ma się sprawa z Reachem, czy pobiło rekord grających online ?

Nie gra tyle, gra max 180 tys unikalnych graczy w ciagu 24h, poprostu serwery bungie na live nie wyrabiają. W reacha gra obecnie a 1,8 mln unikalnych osob dziennie.

Opublikowano

Dobra w kwestii wyjasnienia bo niewiem czy wy kumacie ale cos mi sie stalo z kontem z psx extreme. A zwą mnie xMisikAx XD

Story bylo powiedziec ze szukasz XD