Thorus123 0 Opublikowano 29 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2009 Szukam Klanu jakby co to do Halo 3 Cytuj Odnośnik do komentarza
Goldi69-PL- 0 Opublikowano 30 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2009 Soulik tez chyba mysli nad powrotem, ja tez moze dam tej grze jeszcze jedna szanse, jakos w weekend moze h3 od brata odbiore to cos posipie, bo COD4 mimo ze gra mi sie fajnie to nie ma niestety zadnego powaznie grajacego klanu, a grac w to 4fun mi sie nie chce. Cytuj Odnośnik do komentarza
Zimol 85 Opublikowano 30 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2009 My już Goldi jesteśmy full... Kivek, Delta Cichy, Pchel, Zimol - na dzień dzisiejszy No Name Team, ale dzisiaj się to przedyskutuje;] Cytuj Odnośnik do komentarza
Bieniu 5 Opublikowano 30 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2009 My już Goldi jesteśmy full... Kivek, Delta Cichy, Pchel, Zimol - na dzień dzisiejszy No Name Team, ale dzisiaj się to przedyskutuje;] Cieszy taka inicjatywa im nas więcej, tym lepiej. Chętnie pogramy z Wami sparingi, uderzać na moje lub Kerla gg/live. Cytuj Odnośnik do komentarza
TroniC 12 Opublikowano 31 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2009 No proszę jak na obrodziło w ludzi! Normalnie nie wierze! Zaraz mi tu Uzny napisze że szuka klanu (warunek - grają na wiośle...) Nice... Żebym ja miał więcej czasu... Cytuj Odnośnik do komentarza
barth 70 Opublikowano 31 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2009 Widać perspektywa turnieju działa na ludzi w taki sposób, że są nawet w stanie "zmusić się" do grania w Halo 3 Cytuj Odnośnik do komentarza
maciekk 165 Opublikowano 31 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2009 (edytowane) Soulik tez chyba mysli nad powrotem, ja tez moze dam tej grze jeszcze jedna szanse, jakos w weekend moze h3 od brata odbiore to cos posipie, bo COD4 mimo ze gra mi sie fajnie to nie ma niestety zadnego powaznie grajacego klanu, a grac w to 4fun mi sie nie chce. No i gitara. Wyminimy Cię za Mopsa (team balas) i możemy walczyć jak na PGA Tylko od razu idź na customy bo jak włączysz matchmaking to się od razu zniechęcisz Edytowane 31 Stycznia 2009 przez maciekk Cytuj Odnośnik do komentarza
Mops 0 Opublikowano 1 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2009 Ja ci dam wymieniac mnie! Tak wogole to ja prosze twoje i Matka gg i zaczynamy cos grac do turnieju;] I ja juz wam wybije ze lbow pomysl wymiany mnie, wy balasy jedne Cytuj Odnośnik do komentarza
Goldi69-PL- 0 Opublikowano 2 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2009 nikogo nie bedziemy wygryzac, jak ktos wypadnie to sie wskoczy dzis bede na live to zobacze czy jeszcze pamietam jak w to sie gra, jednak juz widze jak po tym COD4 bede pierwsze mecze wciskal lewa gałe co by szybciej biegac Cytuj Odnośnik do komentarza
JuanMag 159 Opublikowano 2 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2009 Chyba nozem siekac aka robic fotki xD Cytuj Odnośnik do komentarza
Mops 0 Opublikowano 2 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2009 Widac Juan noobkiem jest w CoDa bo kazde dziecko wie ze biega sie na lewa galke a robi z kolesi salatke na prawa Cytuj Odnośnik do komentarza
Bieniu 5 Opublikowano 2 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2009 Widac Juan noobkiem jest w CoDa bo kazde dziecko wie ze biega sie na lewa galke a robi z kolesi salatke na prawa Widać Mopsik ma zaległości z przedmiotu historia halo, bo nie wie, że ze Złotego jest znany i ceniony fotograf Anyway, fajnie, ze wracasz Goldi kiedy jakiś lan w h3/h1? Cytuj Odnośnik do komentarza
Wojtass 2 Opublikowano 3 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2009 będę w zielonej. szukam teamu na ten turniej. Nie mam aspiracji do pro grania itd. Potrzebuje 3 ludzi którzy wiedza jak się strzela ale nie są n00bami z gatunku 'jadę z kumplem, może Wojtek z nim zagra'. Ktoś chce sprawdzić moje umiejętności -----> 1v1 MLG Guardnian Bring your BR. Dodam tylko ze ostatnio przemeblowałem pokój i mam nowego pada także idzie mi coraz lepiej w to Halo. Piczel, Jedrek, mloda flaha........ ? Cytuj Odnośnik do komentarza
Flaha 25 Opublikowano 4 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2009 będę w zielonej. szukam teamu na ten turniej. Nie mam aspiracji do pro grania itd. Potrzebuje 3 ludzi którzy wiedza jak się strzela ale nie są n00bami z gatunku 'jadę z kumplem, może Wojtek z nim zagra'. Ktoś chce sprawdzić moje umiejętności -----> 1v1 MLG Guardnian Bring your BR. Dodam tylko ze ostatnio przemeblowałem pokój i mam nowego pada także idzie mi coraz lepiej w to Halo. Piczel, Jedrek, mloda flaha........ ? młoda flaha nie da rady bo nie bedzie miała jak dojechać ;/ ja nie jade tym razem z kozmina. Cytuj Odnośnik do komentarza
Wojtass 2 Opublikowano 4 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2009 damn... ;/ Cytuj Odnośnik do komentarza
Jędrek 3 Opublikowano 4 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2009 Jedrek to skonczony n00b, ale w Zielonej bedzie. Ale rezygnuje z grania bo nie mam czasu na jakies regularne granie. Moze Flik? Cytuj Odnośnik do komentarza
pspkowiec 1 Opublikowano 30 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2009 No więc i ja szukam teamu i to tak na poważnie. Regularne Treningi oraz mecze. Gram każdego wieczoru, dzisiaj również Proszę o poważne podejście do sprawy Cytuj Odnośnik do komentarza
NiniBuba 0 Opublikowano 30 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2009 Jak by co Cicholec my nie bedziemy miec jednego gracza pewnie na Łódz wiec jak cchesz mozesz grac z nami . Cytuj Odnośnik do komentarza
misika 8 Opublikowano 30 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2009 ja sie dolacze do istniejacej druzyny juz majacej doswiadczenie gt xmisikax ale wiekszosc i tak mnie zna -.- Cytuj Odnośnik do komentarza
STory 18 Opublikowano 5 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2010 Jeżeli ktoś chce pograć w tą grę na poważnie , zapraszam I STory I Need gracza do teamu Oczywiście kumatego gracza Cytuj Odnośnik do komentarza
r2d3 1 Opublikowano 7 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2010 a co masz na mysli mowiac kumatego? ja pogtam z kims serio chetnie Cytuj Odnośnik do komentarza
Spox_2 2 Opublikowano 12 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2010 a co masz na mysli mowiac kumatego? ja pogtam z kims serio chetnie No widzisz... Ja gram w H3, nie odczuwam jeszcze potrzeby przejścia na Reacha. W dniu Premier HR grało może w H3 w trybie MLG 700 osób, a teraz ? wielki powrót, bo ogólna ilośc graczy sięga 1 Miliona osób online, a w samym trybie MLG giercuje 15-30 tyś playerów Nie wiem jak ma się sprawa z Reachem, czy pobiło rekord grających online ? Cytuj Odnośnik do komentarza
Kerlo 2 Opublikowano 12 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2010 a co masz na mysli mowiac kumatego? ja pogtam z kims serio chetnie No widzisz... Ja gram w H3, nie odczuwam jeszcze potrzeby przejścia na Reacha. W dniu Premier HR grało może w H3 w trybie MLG 700 osób, a teraz ? wielki powrót, bo ogólna ilośc graczy sięga 1 Miliona osób online, a w samym trybie MLG giercuje 15-30 tyś playerów Nie wiem jak ma się sprawa z Reachem, czy pobiło rekord grających online ? Nie gra tyle, gra max 180 tys unikalnych graczy w ciagu 24h, poprostu serwery bungie na live nie wyrabiają. W reacha gra obecnie a 1,8 mln unikalnych osob dziennie. Cytuj Odnośnik do komentarza
r2d3 1 Opublikowano 16 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2010 Dobra w kwestii wyjasnienia bo niewiem czy wy kumacie ale cos mi sie stalo z kontem z psx extreme. A zwą mnie xMisikAx XD Story bylo powiedziec ze szukasz XD Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi