Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Problem z wyświetlaniem DIVX i XVID

Featured Replies

Opublikowano

Kurde ja mam to samo ;) Na wiekszosci filmow obrazu nie ma tylko dzwiek leci , konsola wyprodukowana w czerwcu 2006. Nikt jeszcze nie ma takiego problemu. Co to ma byc , moze jeszcze neidlugo gry nie beda mi chodzic bo mam stara konsole i trzeba bedzie kupic nowa...

• Odpowiedzi 4
  • Wyświetleń 867
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

nie wyolbrzymiaj - konsola to sprzet do grania. obsluga filmow to tylko mily dodatek.

jak wrzucilem film do konsoli to sciagnal mi sie dodatkowy update (nie mowie o update dasha, tylko inny specjalny dla filmow) - masz konsole podpieta do netu?

moze masz filmy w formacie z ktorym kosola sobie nie radzi? u mnie nie wszystkie filmy dzialaja, ale wieksosc owszem.

ale ogolnie traktuje to tylko jako ciekawostke, bo i tak nie mozna odpalic filmu z napisami, wiec wole odtarzac na LCD filmy z kompa. jak kiedys doloza obsluge kontenerow (glownie mkv) i obsluge subtitles to zainteresuje sie sprawa bardziej.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
  • Autor

Obczailem ze divxy dzialaja ale musze zmienic rozdzielczosc ekranu w konsoli na 640x480. W sumei dobre i to ale nie wiem czego tak to jest, moze ma znaczenie to ze mam konsole podpieta do monitora komputerowego a nie TV, ale w czym tkwi roznica. W kazdym razie ciesze sie ze wreszcie poogladam sobie divxy, w dodatku mam ferie :P

Edytowane przez LooKaZ

Opublikowano

Ja nie mogę w ogóle odpalić Divixow. Wkładam płytę do paszczy i w dashboardzie jest tylko info, że płyta zawiera różne coś tam, coś tam...I nic nie mogę z tym zrobić. Dodam, że konsole mam podłączoną przez HDMI do pudła fullHD i rozdziałka jest ustawiona maksymalna. Może ma to jakieś znaczenie?

Opublikowano
Ja nie mogę w ogóle odpalić Divixow. Wkładam płytę do paszczy i w dashboardzie jest tylko info, że płyta zawiera różne coś tam, coś tam...I nic nie mogę z tym zrobić. Dodam, że konsole mam podłączoną przez HDMI do pudła fullHD i rozdziałka jest ustawiona maksymalna. Może ma to jakieś znaczenie?

Przejdź do zakładki "media" i tam wiedeo i opcje odczytywania z płyty :D.