tomek1906 18 Opublikowano 14 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2008 czy są jakieś nowe pogłoski na ten temat ? Cytuj Odnośnik do komentarza
CoATI 1 050 Opublikowano 15 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2008 nie. imo jedyne na co mogla by sie w tej chwili zdecydowac sega to stworzenie handhelda, ale to chyba i tak za duzo jak na ta firme... milo by bylo zobaczyc takie DCP - dreamcast portable, ale to tylko takie moje majaczenie xD hity z dc w kieszeni mmmmmmmmmm Cytuj Odnośnik do komentarza
Dreamcaster 23 Opublikowano 15 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2008 Apropo Dreamcast Portable -> http://dreamcast.dcemu.co.uk/modder-create...box-112617.html Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 15 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2008 Po co mają robić DCP skoro bez problemu mogliby zarabiać na samym sofcie na dzisiejsze handheldy? Cytuj Odnośnik do komentarza
CoATI 1 050 Opublikowano 15 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2008 jasne, ze tak. ale w tym temacie mowa o konsoli. czyste gdybanie itp. Cytuj Odnośnik do komentarza
izon 997 Opublikowano 16 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2008 Po co mają robić DCP skoro bez problemu mogliby zarabiać na samym sofcie na dzisiejsze handheldy? W tym problem ze nie zarabiają a tracą..Sega od dawna nie wypuscila naprawde porzadnego hitu wiec nie wiem co oni tam wogole robią..Firma jest w (pipi)e bo niby prosperuja ale boją sie poniesc ryzyka jakim byloby wydanie sporego szmalu np na Shenmue 3 ktore mogloby albo byc finansową klapą albo pozamiatac i firma wyszlaby z dolka.,. Cytuj Odnośnik do komentarza
Dreamcaster 23 Opublikowano 16 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2008 Sega od dawna nie wypuscila naprawde porzadnego hitu wiec nie wiem co oni tam wogole robią. Yakuza 3 - ocena famitsu 37/40 (10,9,9,9) Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Maiden Opublikowano 16 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2008 (edytowane) Nowy Sonic - Polecam obejrzeć filmiki na Youtube - Ta gra będzie kapitalna, chyba jeszcze lepsza od Soniców na DC http://www.youtube.com/watch?v=C-m0qnZMpOk Edytowane 16 Maja 2008 przez Maiden Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość MasterShake Opublikowano 16 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2008 uhuhuhu wyglada swietnie - kamera przez wiekszos czasu z boku jak byc powinno. Mi za bardzo Sonici z DC nie podeszly - lazenie po jakims miescie, rozmowy? Nie no, bez jaj. Cytuj Odnośnik do komentarza
izon 997 Opublikowano 18 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2008 Sega od dawna nie wypuscila naprawde porzadnego hitu wiec nie wiem co oni tam wogole robią. Yakuza 3 - ocena famitsu 37/40 (10,9,9,9) Racja ale myslisz ze na Yakuzie to oni zarabiają jakieś krocie??Ta gra poki co nie wyjdzie po za Japonie zreszta po demku to nie wiem czy np. w Europie dostałaby takie noty.. Cytuj Odnośnik do komentarza
Lukaszeq 0 Opublikowano 27 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2008 No i za kwestią finansową przemawia jeszcze fakt "wpierdzielenia się" Sonica do gry z wąsatym pedziem-hydraulikiem o igrzyskach olimpijskich. Choć i tak za to kokosów nie zgarną, bo z oczywistych względów gra wyszła tylko na konsole Ninny. Cóż, zamiast zawracania gitary nowymi konsolami Segi to chcialbym zobaczyć licencjonowany emulator DeCe pod piecyka/Xa/PS3 - co im szkodzi w końcu? Cytuj Odnośnik do komentarza
Dreamcaster 23 Opublikowano 27 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2008 No i za kwestią finansową przemawia jeszcze fakt "wpierdzielenia się" Sonica do gry z wąsatym pedziem-hydraulikiem o igrzyskach olimpijskich. Choć i tak za to kokosów nie zgarną, bo z oczywistych względów gra wyszła tylko na konsole Ninny. Gra wyszłą tylko na Ninny ktora jest najlepiej sprzedającym sie NextGenem ~21 mln potencjalnych kupców Igrzysk Cóż, zamiast zawracania gitary nowymi konsolami Segi to chcialbym zobaczyć licencjonowany emulator DeCe pod piecyka/Xa/PS3 - co im szkodzi w końcu? Nie lepiej wyrwac konsolke z osprzętem za 150 pln niż pierd.olić sie z emulatorami ? Cytuj Odnośnik do komentarza
CoATI 1 050 Opublikowano 27 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2008 jak juz lecicie offtopem to ja tez... odpalil ktos ikaruge na emulatorze z obsluga wszystkich efektow? teraz to dla mnie ciekawostka bo mam juz dc ale chcialbym wiedziec Cytuj Odnośnik do komentarza
exeed 0 Opublikowano 13 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2008 Dreamcast Portable? Zdecydowanie odpada z racji istnienia PSP - tak mocno wbiło już korzenie, że byłoby to definitywne samobójstwo Segi a przenośny DC byłby jawną konkurencją dla niego. W ogóle handheld jak i stacjonarna konsola odpada bo po prostu ich obecnie na to nie stać. Rejestrują swoje znaki/nazwy żeby nie zasypiać gruszek w popiele - może zmienić się sytuacja firmy (+ np inny zarząd) i staną do boju z PlayStation 4 (i resztą). Możliwe, że w firmie jest jakaś mała komórka która robi nieśmiałe plany jakiejś konsoli ale na pewno to nic konkretnego. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Maiden Opublikowano 18 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2008 DC portable tak - Ale Megadrive Portable się doczekaliśmy! klik! Cytuj Odnośnik do komentarza
Dynius 0 Opublikowano 26 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2008 Sega raczej nie zrobi Dreamcasta 2 bo teraz wydaje gry na inne platformy, gdyby miała teraz wydać to po co robiłaby np. Sega Superstar Tenis(taki przykład tylko), a nie szykowała gier pod swój własny, nowy Hardware. Cytuj Odnośnik do komentarza
Dr.Czekolada 4 475 Opublikowano 26 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2008 Coz ale gdyby udaloby sie Sega stworzyc DC 2 , jak by prezentowalaby sie obok 3 konkurentow ?, co by wspierala casual gamers czy hardkorowcow ?, gdyby odtworzyli stary dobry klimat DC z miejsca rzucilbym sie na ta konsole . Cytuj Odnośnik do komentarza
CoATI 1 050 Opublikowano 26 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2008 gdyby powstal to imo powinien miec same gry arcade i true hardcore mase intensywnych shooterow, fighterow, wyscigow, platformerow... juz wystarczy, ze nintendo robi konsole dla casual gamer'ow :F Cytuj Odnośnik do komentarza
Figaro 8 190 Opublikowano 26 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2008 Jestem zdecydowanie za pomysłem Coati. Mnóstwo arcade'owych pozycji, czasem jakaś mądra i piękna przygodówka z dobrą fabułą, czasem RPG i mnóśtwoo gieeer, gdzie najważniejszy jest GAMEPLAY. Cytuj Odnośnik do komentarza
Dreamcaster 23 Opublikowano 26 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2008 Widze że Panowie, nie w temacie są, można sobie fantazjować co by było gdyby ... ale prawda jest TAKA !!!1! Ch.ujowo Cytuj Odnośnik do komentarza
CoATI 1 050 Opublikowano 27 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2008 wiemy, wiemy tylko sobie tak fantazjujemy Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość MasterShake Opublikowano 28 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2008 co on mówi o shenmue 3? Nie chce mi się słuchać całości Cytuj Odnośnik do komentarza
Dreamcaster 23 Opublikowano 28 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2008 co on mówi o shenmue 3? Nie chce mi się słuchać całości To se przewiń do 3:00 Niestety i tym razem nie doczekaliśmy się żadnej ciekawej zapowiedzi, a wręcz przeciwnie prezes Sega of America (Simon Jeffery) pytano o Shenmue III przez redakcję serwisu Kotaku odparł: „W tej chwili nie mamy żadnych planów dotyczących gry”. I znów, jak co roku, tysiące fanów kurczowo trzymać będzie się słów „w tej chwili” licząc na to, że może za rok, albo za dwa valhalla.pl Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość MasterShake Opublikowano 28 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2008 mam nadzieje że ten pan spadnie z przepaści. Cytuj Odnośnik do komentarza
shy4 53 Opublikowano 17 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2009 fantazje fantazjami ale byłoby wyśmienicie gdyby jakas firma wyskoczyła z nową stacjonarną konsolą... popatrzcie na poprzednie konsolki sony to był totalny lamer jesli idzie o gaming a pozamiatali z pierwsza konsolą(psx) konkurencję, mały mietki też wskoczył do wyścigu i nieźle sobie radzi... Przydała by się świeża krew, bo nudzi mnie juz ms sony i n w kółko... Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi