Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Gears of War 2

Featured Replies

• Odpowiedzi 2,8 tys.
  • Wyświetleń 357,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Gość Beka Wnusiu
    Gość Beka Wnusiu

Zjawisko ruchania nabierze nowego wymiaru ;]

• Jeśli komukolwiek po zmianie regionu gra szuka meczu dłużej niż 5 min to znam sposób aby temu zaradzić.   Mianowicie:   1.Włącz konsole.   2 Wyloguj się.   3. Włącz GoW 2. (nie loguj się, wciś

• Tak, ponieważ teraz zmienili nieco wyszukiwanie meczy, które zakłada że posiadasz albo tylko mapki z podstawki, albo All Fronts. Chociaż jeżeli masz szczęście to raz na jakiś czas wyszukuje dodatkowe

Opublikowano
  • Autor

Chwila... czyli jak zamówiłem wersję kolekcjonerską w ultimie to będzie kod na stare mapki i złotego lancera czy nie?

Opublikowano
Chwila... czyli jak zamówiłem wersję kolekcjonerską w ultimie to będzie kod na stare mapki i złotego lancera czy nie?

marne sznse, że będzie. Ja też tam zamówiłem, więc może to cię pocieszy, że nie ty jeden. :lol:

Opublikowano

Pytanie :D Ważne są dla was rankingi w GoW 2 ? Będziecie walczyli o jak najwyższe miejsce na świecie, czy gracie 4fun??

BTW. Wie ktoś czy jakis polak jest gdzieś w jakiejś ścisłęj czołówce w pierwszym GoW? Zazdroszcze Wam, kurde, mi konsola padła, i uj wie kiedy bede mial sprawną.. :closedeyes: :(

Opublikowano
Pytanie :D Ważne są dla was rankingi w GoW 2 ? Będziecie walczyli o jak najwyższe miejsce na świecie, czy gracie 4fun??

BTW. Wie ktoś czy jakis polak jest gdzieś w jakiejś ścisłęj czołówce w pierwszym GoW? Zazdroszcze Wam, kurde, mi konsola padła, i uj wie kiedy bede mial sprawną.. :closedeyes: :(

A czy jest jakaś różnica każdy gra jak lubi. Ci co nie mają czasu dużo grać (jak moja skromna osoba) grają tylko dla zabawy i odstresowania się. Ci hardkorowi gracze co spędzają więcej niż 10 h tygodniowo przy konsoli (chodzi mi o średnią roczną a nie zaraz po premierze jakiegoś bardzo miodnego tytułu:)) mają czas na trening, spotkania klanowe etc. Czytaj jeszcze im życie w kość nie dało 8)

Żeby być naprawdę dobry i w czołówce to trzeba duużo trenować . Wiem to z czasów moich treningów klanowych (quake 1 i 2).

Edytowane przez blantman

Opublikowano

Ja kupuję Gearsy dla doskonałej przygody przygotowanej pod jednego gracza i jednocześnie świetnie się sprawdzającą w co-opie z kumplem na chacie. Poza tym klimat, grafika i DIALOGI !!!

A multi to lajcik. Teraz po zwiększeniu ilości graczy w meczu będzie jeszcze większa beka :D Tak, Fisiu, możesz z powrotem zacząć wysyłać zaproszenia !!!

GoW fo' eva !

Opublikowano

Wcale nie trzeba az tak duzo trenowac.

Gralem troche moze troche wiecej niz troche w U3 na ps3 jak sie pojawilo. I jako polak wygralem 2 turnieje europejskie FFA i Singles oraz ladder na consolegaming. Nigdy oficjalnie nie przegralem. Jak sie chce to mozna.

Teraz robie przesiadke na gearsy

Opublikowano
i na 99% będą kody.

Przepraszam , ale co to ma do ku... znaczyć?

Wie ktoś czy jakis polak jest gdzieś w jakiejś ścisłęj czołówce w pierwszym GoW?

Tak wiem.

Najwyższe miejsce z Polaków w rankingu światowym w GOW zajmuje Pacos M3 - 84.miejsce .

BTW. a ty Fisiu pisz mi tutka na PW jak ominąć blokade (mam routera).

Edytowane przez TheBesTia

Opublikowano

ważniejsze od "ilości grania w ogóle" jest systematyczność, czasem zrobisz sobie tygodniową przerwę pograsz w inne gry i już heady nie wchodzą tak samo :D

mnie ranking sam w sobie nie kręci, bardziej jestem zadowolony kiedy udaje mi się wygrywać z "lepszymi"

Opublikowano

dvd.co.uk wysłał preordery już dzisiaj. Ciekawe, czy paczka z UK dojdzie w trzy dni, jeszcze przed długim weekendem.

Opublikowano

Jutro wysyłają w PSX Extreme zwykłe edycje? Bo coś nie doczytałem chyba. A jak nie to czy jest możliwość anulowania zamówienia (pytam dlatego, bo zamówiłem w sklepie PE, ale przez Allegro i nie wiem jak to jest)?

Opublikowano
i na 99% będą kody.

Przepraszam , ale co to ma do ku... znaczyć?

Wie ktoś czy jakis polak jest gdzieś w jakiejś ścisłęj czołówce w pierwszym GoW?

Tak wiem.

Najwyższe miejsce z Polaków w rankingu światowym w GOW zajmuje Pacos M3 - 84.miejsce .

BTW. a ty Fisiu pisz mi tutka na PW jak ominąć blokade (mam routera).

Nie wiem, o co ci chodzi. Rozwiń bajer...

Ja liczę na to, że nie będzie blokad, przynajmniej na początku, jak to miało miejsce z pierwszymi mapkami do Gow-a.

Opublikowano

Nie ma blokad na mapy- informacja od posiadacza polskiej oryginalnej kopii.

Opublikowano

gram.pl dzisiaj wysłało mi Girsy ! Niestety w polskiej, 'okrojonej' wersji. Na złotych broniach mi nie zależy, szkoda mapek, ale to się najwyżej jakoś skołuje :D

Opublikowano

Zaniepokoiło mnie te 99% , a jeżeli ja będe tym 1/100 :mellow:

I pytanko , skąd ta niepewność? Bo mnie Aju zapewniał , że 100% , czyżby się coś zmieniło, czy tylko twoje obawy(mam nadzieje)?

Opublikowano

Zaniepokoiło mnie te 99% , a jeżeli ja będe tym 1/100 :mellow:

I pytanko , skąd ta niepewność? Bo mnie Aju zapewniał , że 100% , czyżby się coś zmieniło, czy tylko twoje obawy(mam nadzieje)?

Nie, nie tak Aju mówił, nie moje obawy. ;) Ten 1 % to wiesz, na zapas, np. jakby ktoś buchnął kody, hehe.

Qb3k NO TO JEST WSPANIAŁA INFORMACJA.

Opublikowano

Nie dali blokady bo oficjalnie kodów nie dają.

Opublikowano

Mam pytanko. Czy w GoW 2 można już grać online bez obawy bana? Oficjalna premiera jest w piątek, ale grę już można dostać wcześniej np u Robsona. Czy MS już za to nie rozdaje banów?

Opublikowano

No raczej nie, poniewaz gre juz dostali recenzenci i oni online pocinają. Jak masz oryginałke to nie masz sie czego obawiac. Ja dzisiaj wlaczam sie do gry :D

Opublikowano

Można grać bez obaw, ale równo z premierą zostanie zresetowany ranking (obietnica cliffa).

Opublikowano

U Robsona już jest. Jadę dziś odebrać :D