Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Czy bijatyki wymierają?

Featured Replies

Opublikowano

wymieraja ,czy nie wymieraja, powiem szczerze ze mnie po prostu znudzily i przesiadlem sie na- jak by to nazwac..."symulatory sportow walki". FN4 co prawda nie przypadl mi do gustu, ale UFC2009 Undisputed jak najbardziej (czekam co pokaza chlopaki z EA). Znalazlem w tych grach to czego mi brakowalo w tradycyjnych bitkach - emocje, balans i podejscie do walki (techniki itd.) w sposob najblizszy realizmowi. Jak wyjdzie Tekken 6 i bede mial sposobnosc przetestowac, to czemu nie? ale mysle ze w tym gatunku gier, objalem juz inny kierunek drogi i chyba tak zostanie...

• Odpowiedzi 26
  • Wyświetleń 35 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

wymieraja ,czy nie wymieraja, powiem szczerze ze mnie po prostu znudzily i przesiadlem sie na- jak by to nazwac..."symulatory sportow walki". FN4 co prawda nie przypadl mi do gustu, ale UFC2009 Undisputed jak najbardziej (czekam co pokaza chlopaki z EA). Znalazlem w tych grach to czego mi brakowalo w tradycyjnych bitkach - emocje, balans i podejscie do walki (techniki itd.) w sposob najblizszy realizmowi. Jak wyjdzie Tekken 6 i bede mial sposobnosc przetestowac, to czemu nie? ale mysle ze w tym gatunku gier, objalem juz inny kierunek drogi i chyba tak zostanie...

Racja UFC to najlepsza bijatyka :P Tylko co do jednego się nie zgodzę, balansu to tam niema niestety ;) Ale w sumie to dopiero pierwsza część, więc teraz może być już tylko lepiej.