Kmiot 13963 Posted January 4, 2008 Posted January 4, 2008 Przepraszam, czy to tutaj się rozmawia o tym najnowszym i słynnym bestselerze? Otóż uważam, że to bardzo dobra powieść grozy, jednakże nie wiem po co mi do niej okładka. W przypadku gdybym chciał sobie wydrukować te 17 stron i postawić na półce? W takim razie trzebaby zaprojektować jeszcze grzbiet! Quote
ojejcu 86 Posted January 4, 2008 Posted January 4, 2008 No i focha strzelił. A tak chciałem porozmawiać o tym jakże świetnym kryminale. Niestety, autora przygniotła niespodziewana fala krytyki. Quote
Kenny tJJger 3784 Posted January 7, 2008 Posted January 7, 2008 No i focha strzelił. A tak chciałem porozmawiać o tym jakże świetnym kryminale. Niestety, autora przygniotła niespodziewana fala krytyki. Nie mozesz popuscic ejcu widze. Nie strzelilem focha tylko bez sensu jest juz przedstawianie tego ludzikom skoro strzelasz spoilera, sorry. I prosze nie nazywac mnie "zalosnym". Dziekuje. A czemu nie wyszedl z imprezy tylko wykonczyl jeszcze kolesia w kuchni i znajomych? Im mniej swiadkow i ludkow, ktorzy o tym wiedza tym lepiej. Odjechal z towarem w sina dal i tyle go widziano a hollywood sie cieszy. Quote
ojejcu 86 Posted January 7, 2008 Posted January 7, 2008 To w takim razie po co w ogóle szedł na imprezę, skoro od razu mógł uciec z plecakiem? Całość się jakoś kupy nie trzyma. Quote
Kenny tJJger 3784 Posted January 7, 2008 Posted January 7, 2008 To w takim razie po co w ogóle szedł na imprezę, skoro od razu mógł uciec z plecakiem? Całość się jakoś kupy nie trzyma. Wzial plecak ze swojego domu, nie mogl/nie chcial po niego wrocic po telefonie od badas.s.ow. Pojechali pozniej na stacje i wynikla biba, proste Quote
ojejcu 86 Posted January 7, 2008 Posted January 7, 2008 Mimo wszystko mocno naciągane. Prawie jak w amerykańskim filmie. Quote
Kenny tJJger 3784 Posted January 7, 2008 Posted January 7, 2008 Mimo wszystko mocno naciągane. Prawie jak w amerykańskim filmie. Ty no dobra ejcu ale tak odrzucajac to ze robisz sobie ze mnie polewke itp. - da sie to przeczytac czy nie? O ile to w ogole czytales... Quote
ojejcu 86 Posted January 7, 2008 Posted January 7, 2008 Czytałem. Nawet przyjemnie się czyta. Tylko, jak mówiłem, nic nie ma tam sensu. Wrażenia są podobne jak z lajtowego, odmóżdżającego filmu. No i te drętwe dialogi. Quote
Kenny tJJger 3784 Posted January 7, 2008 Posted January 7, 2008 Czytałem. Nawet przyjemnie się czyta. Tylko, jak mówiłem, nic nie ma tam sensu. Wrażenia są podobne jak z lajtowego, odmóżdżającego filmu.No i te drętwe dialogi. Nie wiem czy w koncu cos na serio piszesz czy nie ale nad dialogami musze popracowac i to ostro. Sens jest, tylko za malo szczegolow podalem, a fabula jest w sumie patrzac z perspektywy czasu delikatnie zarysowana, trza wiecej dialogow dolozyc i wiecej sciemy zeby czytelnik sie lekko zaskoczyl ze to gl. bohater byl najwiekszym zryciuchem w calej historii Quote
Guest _Milan_ Posted August 8, 2014 Posted August 8, 2014 czy ktoś może to wrzucić? ponoć ma byc ekranizacja, a ja nie cche sobie spie,rdolic filmu jak mlodziki teraz z Lotrem. Quote
tk___tk 4795 Posted August 8, 2014 Posted August 8, 2014 chyba mam gdzieś wydrukowane w czcionce arial rozmiar 14. Quote
Recommended Posts