Opublikowano 23 stycznia 200817 l Kto chetny na ustawke w tygodniu po 24h, albo w weekend wieczorem niech da znac...
Opublikowano 25 stycznia 200817 l Autor jak co dzis z Fuji Master PL jestem umowiony na po 24.00, wiec jak ktos chetny sie przylaczyc na nocne granie niech uderza.
Opublikowano 10 marca 200817 l Mam pytanie co do Burnouta i XBL. Czy da sie wykorzysta w pełni tryb online jesli korzysta sie ze zdrapek 24h trialowych, bo jak wiemy w Halo na rankigu nie pogram na tych zdrapkach?? Proszę o szybką odpowiedz !! Dzieki !!
Opublikowano 11 marca 200817 l Masz odpowiedz w normalnym watku o Burnoucie ,ale w skrocie - wszystko sie da.
Opublikowano 5 maja 200816 l ktos chetny dzisiaj na zaliczanie challenge dla 2 i 3 osob? gamertag: Slay PL
Opublikowano 6 maja 200816 l dziś dostane Paradisa więc jestem chętny do wszystkich Onlinowych achivow. Moj GT: AirZwierzak23
Opublikowano 12 stycznia 200916 l Nie wiem co masz na myśli, ale ja na pewno jestem chętny, czy to achievementy czy zwykłe granie. GT: ScierkaPL