Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Opublikowano

Ok, czas zalozyc temat o tym zespole.... Jak ktos nie lubi Guns N' Roses i zespolow w podobnych klimatach niech nawet nie zwraca uwagi na temat. Jak pewnie wiecie wokalista - Sebastian Bach zostal wywalony z zespolu w 1996 a na jego miejsce pojawil sie Sean McCabe. Jasne bez Bacha zespol nie jest juz tym samym i w moich oczach zepol jako aktualny juz nie istnieje. Sebastian zajal sie wydawaniem solowych plyt i niedawno ukazala sie jego plyta Angel Down. Zespol jest jednym z moich ulubionych, widzialem Bacha na zywo przy okazji koncertu Guns N' Roses w ubieglym roku, glos kolesia jest po prostu zaje.bisty i powaznie malo kto moze sie z nim rownac. Jacys fani albo wrogowie?

Plyty:

1989 - Skid Row

1991 - Slave to the Grind

1995 - Subhuman Race

2003 - Thickskin

2006 - Revolutions per Minute

Kilka klipow:

Youth Gone Wild

• Odpowiedzi 7
  • Wyświetleń 1,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

przyznej ze skid row kompletnie nie znam ani nie slucham. sciagnalem ostatnio najnowsza solowke bacha "angel down' i powiem ze przyjemnie sie tego slucha. taki gowniany hardrock doprawiony szczypta metalu i zalosnym axlem w (az) 3 utworach :twisted: rewelacji nie ma ale tez i nie ma sie czego wstydzic

Opublikowano

Ten zespół jakoś nie bardzo zapisał się w historii hard rocka.

Miałam okazję wiele lat temu zapoznać się z ich twórczością i przyznam że nie powaliła mnie na kolana.

To takie typowe granie z początku lat 90-tych. Tego typu kapel powstało tysiące.Chyba niewiele miało szanse to przetrwać.

Opublikowano

z hiciorow jest jeszcze "I Remember You":

http://pl.youtube.com/watch?v=pGhlUzzib6c

Taki lajcik, ale niektorych kawalkow sie przyjemnie slucha.

No, u nas zespol ten nie byl zbyt dobrze znany, jednak w USA cieszyl sie spora popularnoscia.

Edytowane przez RoL

Opublikowano
z hiciorow jest jeszcze "I Remember You":

http://pl.youtube.com/watch?v=pGhlUzzib6c

Taki lajcik, ale niektorych kawalkow sie przyjemnie slucha.

No, u nas zespol ten nie byl zbyt dobrze znany, jednak w USA cieszyl sie spora popularnoscia.

Ten kawałek bardzo dobrze znam :D

No nie mów RoL że Skid Row nie był znany w Polsce.

Jak ktoś słuchał hard rocka to bez problemu można było dostać kasety czy płyty.W czasie kiedy oni byli na topie w Polsce piractwo było "legalne".

Opublikowano

Miałam okazję wiele lat temu zapoznać się z ich twórczością i przyznam że nie powaliła mnie na kolana.

To takie typowe granie z początku lat 90-tych. Tego typu kapel powstało tysiące.Chyba niewiele miało szanse to przetrwać.

Jak dla mnie nie do konca.... Jak by nie byli niczym specjalnym to Axl olal by Bacha a nie trzymali by sie tak jak teraz, poza tym wystarczy zobaczyc na VH1 superband i kto wyladowal tam na wokalu. A jak chodzi o I Remember You, bardziej podchodzi mi spokojniejszy Wasted Time

Click

Opublikowano

Jak ktoś słuchał hard rocka to bez problemu można było dostać kasety czy płyty.W czasie kiedy oni byli na topie w Polsce piractwo było "legalne".

To, ze mozna bylo dostac ich plyty, czy kasety akurat nie bardzo przekladalo sie na ich popularnosc. Zauwaz, ze w polskich mediach zespol ten praktycznie nie istnial. Nawet teraz ciezko sie natknac na jakis ich utwor w radio albo w TV (chodzi mi o stare kawalki).

Opublikowano

To, ze mozna bylo dostac ich plyty, czy kasety akurat nie bardzo przekladalo sie na ich popularnosc. Zauwaz, ze w polskich mediach zespol ten praktycznie nie istnial. Nawet teraz ciezko sie natknac na jakis ich utwor w radio albo w TV (chodzi mi o stare kawalki).

Zgadzam się że radio i tv nie promowały zbytnio tej kapeli.

Ja miałam na myśli dostępność na rynku.

Wystarczyło mieć tv sat i oglądać Headbangers Ball :D Przyznam że teraz mam mniejszy dostęp do rockowej muzyki niż miałam w latach 90-tych.