Jump to content

Turniej.

C1REX

Recommended Posts

• Replies 17
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

zdyskfalifikuja cie za lagi ;)

a co do ksywy to tez sie nie ma co bulwersowac(widzialem ze wszystkich poprawiasz lmao)

ja sie pochwale jak zapamietalem ta ksywe bo tez zle pisalem ja lol

no wiec... konrad... in... ho (ten wyraz mi sie kojazy tylko z jednym ^^ hoe :P lolz)

pozatym jak to sie wogole czyta ? jestes fanem tego pilkarza z wystajacymi zebami czy jak ;) ?

kiedy ten turniej wogole? bo spadlem na 7 dana ale juz odrabiam :P

zeby bylo duzo akirasow :P bo na akire tylko w miare mocno gram ^^

Tylko, że Konrad jest w tę grę z nas zdecydowanie najlepszy. Jeden z lepszych graczy na Live poza Azjatami.

Może jestem przewrażliwiony, może to Kondzio ma większą tolerancję na lag, a może coś jest z prawdy o asymetrycznym lagu.

Nie wiem, ale mnie osobiście wku.r.wia strasznie, że nie mogę z nim sobie pograć.

Z amerykanami mam często lepsze połączenie. A jak nie jest lepsze, to nie gram.

Nie mam też problemu z przegrywaniem. Z amerykańską elitą jakoś porafię przegrywać 10 walk z rzędu i nie płaczę.

yaczes spokojnie ;) bo koxu zabraknie ;) wogole to zglos sie na gg bo tego pada chce wziac od ciebie

gralem dzis 3 rangowce z yuukunUK bo widzilaem ze sie zapisal, dobrego blazea chyba ma, chwilami nie ogarnialem co sie dzieje bo oczywiscie jego ciosow nie znam :P nie wygralem zadnej z walk ale jak dochodzilem do glosu to (pipi)l po katach :P

mam nadzieje ze bedzie chcial posparowac to jak cos to bede wiedzial czego sie po nim spodziewac, ale chyba spoko typ bo msg przyslal :D

c1rex mam pytanie :

jak bedziemy juz grac ten turniej, to jest losowanie kto hostuje? bo ja np wole z lewej strony zaczynac ;) i moze mi sie wydaje ale jak hostuje to mi lepiej smiga(moge sie mylic) i prawdopodobnie host ma lepszy ping

i ogolnie bedzie losowanie tabeli czy podziela nas rangami itd :P ?

Dodaj sobie osobę wytypowanej do walki z Tobą do listy i ugadajcie się na walkę.

Przygotujcie sobie jednak kartkę papieru i zapisujcie ile walk wygraliście.

O ile nie wygracie 5 z rzędu, to można się łatwo palnąć.

BTW: Moim zdaniem jesteś faworytem tego turnieju Konrad.