Krulik 0 Posted February 8, 2008 Share Posted February 8, 2008 Mojego XBOXa w wersji 1.0 mam od ok 4 lat. Kupiłem go jako używanego więc może mieć nawet 6. Ale mniejsza z tym. Z czytaniem płyt wygląda tak że rzadko jakąś załapie, piraty czasem, oryginały prawie w ogóle. A podczas gry wyskakuje błąd odczytu. Znalazłem na necie instrukcje do podkręcania czytników jednak wszystkie były do Philipsów lub innych, czy mogę zrobić tak samo z moim? Quote Link to comment
Krulik 0 Posted February 9, 2008 Author Share Posted February 9, 2008 Nie, mam w xie podstawowy dysk. Quote Link to comment
Berion 207 Posted February 9, 2008 Share Posted February 9, 2008 To kup sobie normalny dysk. Jak podkręcisz to długo już nie pożyje, jak przedobrzysz to go 'spalisz'. Quote Link to comment
Krulik 0 Posted February 10, 2008 Author Share Posted February 10, 2008 Co za róznica skoro i tak już nie ma z niego prawie żadnego pożytku. A z tego co wiem to napęd jest potrzeny żeby zainstalować nowy dysk, więc niech chociaż na ten czas działa. Quote Link to comment
forel 0 Posted April 2, 2008 Share Posted April 2, 2008 Ja jakis czas temu rozkręciłem moja konsole i przeczyściłem laser wacikiem i alkoholem i smiga jak nowa,już prawie 4 miechy. Quote Link to comment
Recommended Posts