newyorkdanzig 2 Posted February 15, 2008 Share Posted February 15, 2008 wczoraj w nocy skonczylem ogladac ostatni odcinek tego serialu i z wrazenia nie zasnalem;) co sie bede rozpisywal, niech przekonaja Was slowa kolezki z Monty Python: "the finest sitcom ever crafted since the cosmos was created. exept for mine" /john cleese/ - POLECAM i tyle 2 sezony po 6 odcinkow plus konczacy cala historie epizod swiateczny - christmas special, warto ogladnac do konca bo poziom rosnie z kazdym kolejnym odcinkiem, a wspomniany wyzej finalowy odcinek to mistrzostwo swiata, jeszcze raz !POLECAM! i tu mam prosbe bo niestety ne ma napisow do tego serialu, znalazlem jedynie do pierwszych 3 epizodow, reszte ogladnalem bez i pewnie wielu z Was sobie bez napisow poradzi, ale tak BARDZO CHCE POLECIC TEN SERIAL WSZYSTKIM (takze nie znajacym angielskiego), ze chcialbym zachecic kogos do zrobienia tlumaczen do "extras" ps. tych kolesi zobaczycie w "extras" http://youtube.com/watch?v=38T0BF2WAHk&feature=related BBC daje rade, brawo Quote Link to comment
nWo 1 Posted February 16, 2008 Share Posted February 16, 2008 ten koles to chyba gral w UK wersji THE OFFICE czy statysci to tez cos w stylu tego serialu ? bo niechce w ciemno sciagac, o czym to jest ? Quote Link to comment
Hela 1962 Posted February 16, 2008 Share Posted February 16, 2008 (edited) ten koles to chyba gral w UK wersji THE OFFICE czy statysci to tez cos w stylu tego serialu ? bo niechce w ciemno sciagac, o czym to jest ? Ten koleś stworzył The Office UK, napisał wszystkie odcinki razem ze swoim przyjacielem; jest producentem oraz pomógł napisać kilka odcinków Office US. Edited February 16, 2008 by Hela Quote Link to comment
Dante 407 Posted February 16, 2008 Share Posted February 16, 2008 Dzisiaj oblookałem czesc odcinków i musze przyznac że spoko serial nie wiem czy najsmieszniejszy ale ma zabawne momenty i gwiazdy pojawiają się jak nerd reżyser w pierwszym epie. Quote Link to comment
newyorkdanzig 2 Posted February 16, 2008 Author Share Posted February 16, 2008 (edited) ten koles napisal tez wszystkie odcinki Extras ze swoim przyjacielem, przyjaciel btw gra super role w Extras za ktora zgarnal BAFE, a Ricky ma juz BAFTY, zlote globy emmy i inne nagrody za swoja tworczosc zarowno jakos scenarzysta jak i aktor, obecnie ma swoje 5 minut i robi kariere w USA, jakis film dla dreamworks robi, sie zobaczy, tymczasem ogladc extras! warto, jak ktos sie waha zawsze mozna klipy na Youtube luknac Edited February 21, 2008 by helveg Quote Link to comment
Hela 1962 Posted March 10, 2008 Share Posted March 10, 2008 Pierwszy sezon nie był aż taki dobry jak się spodziewałem, ale drugi jest świetny. Odcinki z Leglolasem i Potterem mnie po prostu rozwaliły na łopatki. Quote Link to comment
Guest Oran Posted November 30, 2008 Share Posted November 30, 2008 (edited) Napisów nie moge znaleźć, a 1/2 gagów nie kminie tu, IT Crowd potrafie wyłapać każdy smaczek, a tutaj połowa tekstu to dla mnie typowe 'blah, blah'. Poratuje ktoś? Obejrzałem 1szy odcinek i końcówka z najazdem na Stillera zmiażdzyła, a już myślałem, że to kicha jest - no ale ta końcówka dała rady. edit: o w morde, obejrzałem odcinek z Kate Winslet... Miazga Wiem już dlaczego John Cleese się tak tym zajarał - baaardzo brytyjsko, pięknie! Edited November 30, 2008 by Oran Quote Link to comment
White 23 Posted December 2, 2008 Share Posted December 2, 2008 No, serial jest chyba jeszcze lepszy niż The Office. Niektóre momenty zwyczajnie niszczą człowieka, bo ciężko przestać się śmiać. I ten słodki szkocki akcent Maggie.. Ricky Gervais to geniusz. Ale i niezły z niego łobuz. Widzieliście "Taping Nigel" z bonusowego DVD? Rety. Quote Link to comment
White 23 Posted March 19, 2009 Share Posted March 19, 2009 (edited) Widział ktoś Christmas Special? Osobiście nie mogę się doczekać kiedy to i druga seria dotrą do Polski. Edited March 19, 2009 by White Quote Link to comment
Recommended Posts