Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Into the Wild

Featured Replies

Opublikowano

"Into the Wild" to film o młodym chłopaku, który kończąc studia po prostu rzuca wszystko(a ma niemało bo jego rodzice są bogatymi przedsiębiorcami) i rusza na Alaskę, z zamiarem życia z dala od cywizlizacji i kajdanów jakie narzuca życie w społeczności.

Przyznam, że czekałem na ten film od dawna i nie zawiodłem się. Polecam obejrzeć, ale uwaga, po seansie będziecie mieć niesamowitego "doła":)

intothewild.jpg

• Odpowiedzi 10
  • Wyświetleń 2,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Obejrzalem niedawno , 2,5h poszło wpizdoo . Brak tu jakiejkolwiek dramaturgi ot swobodne wędrowanie po Ameryce zbuntowanego chłopaczka , któremu od pieniążków w (pipi)e się poprzewracało . Hehe ,śmiesznie wyglada jak buntownik gardzący mamoną dorabia sobie na boku :) Az dziw bierze za to coś odpowiedzialne jest Sean Penn .

Opublikowano

czemu dola???

moim zdaniem film jest bardzo pozytywny - tzn np galeria postaci - duzo tam tych dobrych a malo zlych

• 1 rok później...
Opublikowano

Według mnie film super. Trochę o poszukiwaniu samego siebie...Zakończenie dosyć dołujące, kiedy koleś dochodzi do jakiejś swojej prawdy życiowej (szczęscie jest wtedy kiedy możesz je z kimś dzielić) nie udaję mu się, już jako odmienionemu człowiekowi wrócić... No i fakt że to historia oparta na faktach...

Opublikowano

Obejrzałem kiedyś połowę filmu i miałem zamiar go dokończyć...ale jakoś mnie nie ciągnie.

Wniosek nasuwa się sam.

Opublikowano

Film mozna wyłączyć po 20 minutach, jedna wielka nuda.

Opublikowano

Tak mozna powiedzieć o każdym filmie, w ktorym nie strzelają.

Widziałem dawno temu i przypadł mi film do gustu. Oglądało się to troche jak dokument z National Geographic.

Opublikowano
Film mozna wyłączyć po 20 minutach, jedna wielka nuda.

To film dla ludzi którzy oglądając filmy nie wyłączają mózgu, trzeba było jednak obejrzeć go do końca :D