Ceglash 16 Posted February 21, 2008 Share Posted February 21, 2008 "Into the Wild" to film o młodym chłopaku, który kończąc studia po prostu rzuca wszystko(a ma niemało bo jego rodzice są bogatymi przedsiębiorcami) i rusza na Alaskę, z zamiarem życia z dala od cywizlizacji i kajdanów jakie narzuca życie w społeczności. Przyznam, że czekałem na ten film od dawna i nie zawiodłem się. Polecam obejrzeć, ale uwaga, po seansie będziecie mieć niesamowitego "doła" Quote Link to comment
Fan 1 Posted February 21, 2008 Share Posted February 21, 2008 Obejrzalem niedawno , 2,5h poszło wpizdoo . Brak tu jakiejkolwiek dramaturgi ot swobodne wędrowanie po Ameryce zbuntowanego chłopaczka , któremu od pieniążków w (pipi)e się poprzewracało . Hehe ,śmiesznie wyglada jak buntownik gardzący mamoną dorabia sobie na boku Az dziw bierze za to coś odpowiedzialne jest Sean Penn . Quote Link to comment
epl 160 Posted February 21, 2008 Share Posted February 21, 2008 czemu dola??? moim zdaniem film jest bardzo pozytywny - tzn np galeria postaci - duzo tam tych dobrych a malo zlych Quote Link to comment
Scorp1on 8 Posted February 23, 2008 Share Posted February 23, 2008 film ok, troche za dlugi (ponad 2h) Quote Link to comment
damian80j 1 Posted May 27, 2009 Share Posted May 27, 2009 Według mnie film super. Trochę o poszukiwaniu samego siebie...Zakończenie dosyć dołujące, kiedy koleś dochodzi do jakiejś swojej prawdy życiowej (szczęscie jest wtedy kiedy możesz je z kimś dzielić) nie udaję mu się, już jako odmienionemu człowiekowi wrócić... No i fakt że to historia oparta na faktach... Quote Link to comment
Cris 120 Posted May 28, 2009 Share Posted May 28, 2009 Obejrzałem kiedyś połowę filmu i miałem zamiar go dokończyć...ale jakoś mnie nie ciągnie. Wniosek nasuwa się sam. Quote Link to comment
STRETCH 30 Posted May 28, 2009 Share Posted May 28, 2009 w ogole polski tytul jest jak prawie zawsze z dupy. Quote Link to comment
Mordechay 680 Posted May 29, 2009 Share Posted May 29, 2009 Oglądałem go w kinie i dosyć przyjemnie spędziłem te 2h.Porządne filmidło. Quote Link to comment
Julita 17 Posted May 29, 2009 Share Posted May 29, 2009 Film mozna wyłączyć po 20 minutach, jedna wielka nuda. Quote Link to comment
gekon 1787 Posted May 29, 2009 Share Posted May 29, 2009 Tak mozna powiedzieć o każdym filmie, w ktorym nie strzelają. Widziałem dawno temu i przypadł mi film do gustu. Oglądało się to troche jak dokument z National Geographic. Quote Link to comment
damian80j 1 Posted May 29, 2009 Share Posted May 29, 2009 Film mozna wyłączyć po 20 minutach, jedna wielka nuda. To film dla ludzi którzy oglądając filmy nie wyłączają mózgu, trzeba było jednak obejrzeć go do końca Quote Link to comment
Recommended Posts