z2djtkose 74 Opublikowano 21 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2008 Kolejny film na bazie komiksu , tym razem padło na .. G.I.Joe :)Reżyseria Steven Sommers. Premiera prawdopodobnie wrzesień 2009 , fabuła będzie opowiadac o odwiecznej walce pomiędzy członkami G.I.Joe a terrorystami Cobra .W sieci pojawiły sie też pierwsze shoty Snake Eyes [ w tej roli Ray Park ] . Nie powiem , prezentuje sie to kozacko ! Niewątpliwie bedzie to ważny tytuł w przyszłym roku , jako dzieciak miałem parę komiksów g.i. joe no i mam nadzieje ze bedzie konkretna sieka Poniżej macie link do zdjęc snake eyes a tutaj oficjalny strona na imdb http://www.imdb.com/title/tt1046173/ http://www.popcorner.pl/popcorner/1,81588,5046506.html Cytuj Odnośnik do komentarza
Obsolete 973 Opublikowano 9 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2008 Wiadomo juz wiecej: http://www.popcorner.pl/popcorner/1,81588,...z_G_I__Joe.html Destro bez maski? Uee....Na poczatku myslalem, ze zrobia z tego bardziej uczlowieczony film. Nie chcialem tego, bo jakby to przeniesli na zywca z komiksow/kreskowki to wyszedlby genialny kicz. Pierwsze foty Snake-Eyesa rozbudzily moje nadzieje w tym wzgledzie. Zostal idealnie przeniesiony. No, a reszta...nie liczac Baroness to reszta to lekka kupa. Zrobili im jednolite, futurystyczne kamizelki czy inny ch*j. Destro ma miec maske i koniec;] Chyba nie ma co liczyc na Dr. Mindbendera w postaci szalonego, muskularnego naukowca z monoklem;[ Na kultowe, idiotyczne okrzyki "Yo joeeee" i "Cobra lalalalala" pewnie tez nie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 610 Opublikowano 29 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2009 (edytowane) nie oczekuje cudow po tym filmie, obejrze go napewno z sentymentu. to ze czlonkowie G.I.Joe maja jednolite stroje akurat mi nie przeszkadza, w bajce kazdy sie roznil zeby opchnac wiecej figurek ;p za to z Cobra mogli troche bardziej zaszalec, mam nadzieje ze Cobra Commander bedzie w swojej lustrzanej masce bo worek na glowie srednio wyglada trailer. moze byc niezle kino akcji Edytowane 31 Stycznia 2009 przez Shen87 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
pleju 208 Opublikowano 10 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2009 Właśnie wróciłem z kina i jestem pozytywnie zaskoczony przez cały czas akcja, niezłe efekty, nawiązania go gier(Bioshock, Halo, Army of Two, CoD), brak żenujących dialogów i humoru z Transformers 2, fabuła nawet zjadliwa. Według nie dużo lepszy od Terminatora i Transformers 2 ^_^ 8=/10 Cytuj Odnośnik do komentarza
Yap 2 786 Opublikowano 11 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2009 Brak żenujących dialogów?? To chyba byliśmy na dwóch różnych filmach. O mało z fotela nie zjechałem, tak godne politowania były teksty. Sam film wzięty z )upy. Później się dziwią, że alkoholizm i samobójstwa na świecie... Dla mnie to coś w ogóle nie powinno ujrzeć światła dziennego. Porażka roku jak na razie... EDIT: Lubię ninjowate pierdoły więc Snake Eyes zdobył moją sympatię (pewnie dlatego, że mimo kozackich akcji kolo nic nie gadał). Kolesie z Cobry przypominają parę z Army of Two. Niemal te same machy. Cytuj Odnośnik do komentarza
Masorz 13 184 Opublikowano 11 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2009 Widzę dobrze zrobiłem, że odmówiłem plejowi wczoraj i nie poszedłem na ten chłam Nie chcę nigdy oglądać tego filmu, wystarczająco się odmóżdżyłem po Transformersach 2. Cytuj Odnośnik do komentarza
pleju 208 Opublikowano 11 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2009 Brak żenujących dialogów?? To chyba byliśmy na dwóch różnych filmach. O mało z fotela nie zjechałem, tak godne politowania były teksty. Sam film wzięty z )upy. Później się dziwią, że alkoholizm i samobójstwa na świecie... Dla mnie to coś w ogóle nie powinno ujrzeć światła dziennego. Porażka roku jak na razie... EDIT: Lubię ninjowate pierdoły więc Snake Eyes zdobył moją sympatię (pewnie dlatego, że mimo kozackich akcji kolo nic nie gadał). Kolesie z Cobry przypominają parę z Army of Two. Niemal te same machy. Nie wiem czy widziałeś Transformers 2, tam są tak żenujące dialogi że miałem ochotę wyjść z kina, w G.I.Joe jakoś mi tak nie przeszkadzały nie mówiąc już o akcjach z naćpaną matką, kopulującymi pieskami, płaczącym Bumblebee, ruchaniu nogi Megan Fox itp. Ja spodziewałem się dużo gorszego filmu ^_^ Cytuj Odnośnik do komentarza
Yap 2 786 Opublikowano 12 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2009 Brak żenujących dialogów?? To chyba byliśmy na dwóch różnych filmach. O mało z fotela nie zjechałem, tak godne politowania były teksty. Sam film wzięty z )upy. Później się dziwią, że alkoholizm i samobójstwa na świecie... Dla mnie to coś w ogóle nie powinno ujrzeć światła dziennego. Porażka roku jak na razie... EDIT: Lubię ninjowate pierdoły więc Snake Eyes zdobył moją sympatię (pewnie dlatego, że mimo kozackich akcji kolo nic nie gadał). Kolesie z Cobry przypominają parę z Army of Two. Niemal te same machy. Nie wiem czy widziałeś Transformers 2, tam są tak żenujące dialogi że miałem ochotę wyjść z kina, w G.I.Joe jakoś mi tak nie przeszkadzały nie mówiąc już o akcjach z naćpaną matką, kopulującymi pieskami, płaczącym Bumblebee, ruchaniu nogi Megan Fox itp. Ja spodziewałem się dużo gorszego filmu ^_^ Masz rację...i jej nie masz...ale masz...bo masz swój gust. Tego nie mogę Tobie odmówić, prawda? Nie staram się porównywać tych dwóch "obrazów", ale na TS2 bawiłem się o niebo lepiej (abstrahując od wyżej przez Ciebie wymienionych momentów). Może chodzi o niski ton głosu Optimusa, może o przesyt akcji, a może po prostu kwestia gustu. Coca i M&Msy lepiej smakowały na TS2. I atmosfera Kinepolis czy efekciarstwo G.I. Joe tego nie zmieni. Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 610 Opublikowano 2 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2009 Calkiem przyjemnie ogladalo mi sie Rise of cobra, film duzo lepszy od nowy transformersow. No i sequel zostal potwierdzony. Cytuj Odnośnik do komentarza
blantman 5 780 Opublikowano 11 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2009 nudny i efekciarski jak Transformers i Terminator nowy Jedna rzecz mnie tylko zastanawia (wczoraj widziałem film) czemu Brendan Fraser zagrał tylko przez ok 3 minuty w tym filmie ? Po co go w ogóle brali do tego filmu ? Cytuj Odnośnik do komentarza
Obsolete 973 Opublikowano 12 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2009 http://www.youtube.com/watch?v=QPhKdvcEiYg Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 12 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2009 Słaby film, na poziomie pierwszych Transformersów (2 nie odważyłem się oglądać), brak tylko Garbi Superbryki:(. Ze względu na nostalgię do plastikowych żołnierzyków i komiksów (gdzie ja je podziałem ?) 6/10. Bez powyższych 4/10 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi