Guest Beka Wnusiu Posted March 22, 2008 Share Posted March 22, 2008 Ostatnio kupiłem sobie Godfathera i Goodfellas ale niestety już przeczytałem i szukam czegoś nowego Jakie książki polecacie podobne do w/w? Tylko coś dobrego ;] Quote Link to comment
Blaise 3602 Posted March 22, 2008 Share Posted March 22, 2008 Ostatnio kupiłem sobie Godfathera i Goodfellas ale niestety już przeczytałem i szukam czegoś nowegoJakie książki polecacie podobne do w/w? Tylko coś dobrego ;] ''Sycylijczyk" Puzo. Quote Link to comment
Guest maciek88 Posted March 22, 2008 Share Posted March 22, 2008 (edited) Ostatnio kupiłem sobie Godfathera i Goodfellas rozumiem, ze w oryginale bo chyba tego nie przetlumaczyli? ja polecam "Rzekę Tajemnic" Dennisa Lehane'a i "25 godzinę" Davida Benioffa. nie bardzo gangsterka, ale ta pierwsza nie moze sie nie spodobac. a od Puzo to jeszcze "Omerta" i "Ostatni Don" z gangsterskiej sagi. Edited March 22, 2008 by maciek88 Quote Link to comment
Guest Beka Wnusiu Posted March 23, 2008 Share Posted March 23, 2008 Ostatnio kupiłem sobie Godfathera i Goodfellas rozumiem, ze w oryginale bo chyba tego nie przetlumaczyli? ja polecam "Rzekę Tajemnic" Dennisa Lehane'a i "25 godzinę" Davida Benioffa. nie bardzo gangsterka, ale ta pierwsza nie moze sie nie spodobac. a od Puzo to jeszcze "Omerta" i "Ostatni Don" z gangsterskiej sagi. Polskie tłumaczenie i tytuł Chłopcy z ferajny. Quote Link to comment
Recommended Posts