Opublikowano 22 stycznia 201510 l https://www.youtube.com/watch?v=Pu61yQSYpE8&feature=youtu.be to tak odnosnie mojego sporu z krupkiem z klubie smakosza także tego
Opublikowano 22 stycznia 201510 l (pipi)a, tylko nie to, jedyny napoj z tej (pipi)anej firemki ktory kupowalem.
Opublikowano 22 stycznia 201510 l Wezme roziego jego parówki podobno dobrze wybijają zęby A szczególnie ta duża, którą zostaniesz poczęstowany na wstępie.
Opublikowano 22 stycznia 201510 l Nie wiem, ja różnicy ,serio, nie czuję. Może jakbym porównał jak Ty, to coś bym poczuł. Co więcej, właśnie ta Coca-Cola Cherry wydawała mi się bardziej gazowana od Coke, czyli znowu przeciwnie niż Tobie, ale może po prostu bardziej Ci się wygazowała przy otwieraniu. Jednak doceniam starania w rywalizacji
Opublikowano 2 lutego 201510 l Kupiłem w PiP za 2 zł coś takiego Pyszne. Ciekawe czy zdrowe. Ma ktoś jakieś info? Skład na puszcze wygląda bardzo dobrze IMO. Yerba mate, czarna herbata. Smakuje jak kwaśna kola z imbirem. Wydaje mi się, że ktoś już o tym gdzieś pisał na forum.
Opublikowano 2 lutego 201510 l Ja pisałem. Ma znacznie mniej cukru od większości napoi gazowanych, ale kwas fosforowy nadal posiada. Mi też bardzo smakuje, ostatnio w Biedrze nawet też jest.
Opublikowano 3 lutego 201510 l W biedrze po 1.59 ale to sa resztki z oferty i trzeba szukac na metalowych stolach z zarciem i w sumie nie kazdy sklep jeszcze ma. U mnie jest pol zgrzewki wiec se kupie dzis.
Opublikowano 3 lutego 201510 l Ja się ostatnio zajarałem napojami aloesowymi. Szczególnie Aloe Vera King. Kupuje czasami w puszce, albo butelce pół litra. Najbardziej się opłaca 1,5l butlę, kosztuje 10-11. Na Allegro całkiem znośna cena, nawet 7 zł, ale doliczając wysyłkę trzeba byłoby wziąc więcej, żeby się opłacało.
Opublikowano 3 lutego 201510 l Ja ostatnio pozbierałem butelki z mieszkania, uwielbiam to, że w krakowie jest taka tania
Opublikowano 7 lutego 201510 l Nie wiem jak wyglada sok tłoczony z biedry, ale tak, jest w worku z takim zaworkiem.
Opublikowano 9 lutego 201510 l Ta Chai Cola rzeczywiscie dobra jest. Na poczatku skojarzyla mi sie z piwem kij wie czemu. Imbirowy ale bardzo lekki posmak, ogolnie daje rade.
Opublikowano 10 lutego 201510 l Mi sie kojarzy z cukierkami o smaku Coli, które uwielbiałem w dzieciństwie.
Opublikowano 10 lutego 201510 l W Biedrze już chyba nie ma. W Piotrze i Pawle powinna być. Tam zawsze widziałem.
Opublikowano 11 lutego 201510 l Byłem w dwóch PiPach i nie ma. Wyprzedane po tej promocji. Czeba czekać na kolejny rzut.
Opublikowano 22 lutego 201510 l Szuja miał racje, zrobiłem porównanie cherry coke z tym nowym (pipi) i sie roznia =[
Opublikowano 22 lutego 201510 l Mialem mozliwosc wczoraj zamowienia tej chai coli , a to znaczy ze powinna wejsc do stalej sprzedazy w biedrze, przynajmniej na probe. Szukajcie na polkach.