teuz 0 Posted April 28, 2008 Share Posted April 28, 2008 Witam wszystkich! Mam mały problem z ładowarką do Nintendo DS Lite. Mianowicie, niedawno zaopatrzyłem się w DSa, niestety bez ładowarki. Kolega dał mi ładowarkę, jednak nie jest ona oryginalna (nie wiem jakiej firmy). Na dodatek jest to ładowarka z Anglii, ma angielską wtyczkę (mam do niej zwykła przejściówkę). Jest na niej napisane takie coś: AC/DC Adaptor Input: AC 230-240V~50Hz 0.1A Output: DC 5.2V---400mA 2.1VA Na DSie mam takie coś z tyłu Adapter Input 5.2V 450mA Jako, że jestem laikiem obawiam się o swoją konsole, stąd też moje pytanie amatora. Czy podłączając tą ładowarkę mogę coś zrobić przykrego z DSem? są jakieś "ukryte" konsekwencje takiego działania? (np skrócenie żywotności baterii) Jeśli tak, w jakim stopniu? Z góry dziękuję za odpowiedź. Pozdrawiam! Quote Link to comment
raven_raven 12012 Posted April 28, 2008 Share Posted April 28, 2008 Ej, nie tu te pytania!!! http://www.psxextreme.info/index.php?showt...80&start=80 Nie spamuj proszę. Quote Link to comment
Recommended Posts