Skocz do zawartości

Horror/Death Rap

Featured Replies

Opublikowano

Po przesłuchaniu całej płyty , twierdzę, że mamy murowanego kandydata do płyty roku! Każdy kawałek ma swoje mocne strony. Utwory, takie jak: "Początek końca", "Czarne słońce", "Love Forever", "Pająk", "Piekło", czy wreszcie "Szczerze" (przy którym leciały mi łzy) zagoszczą na stałe w moim odtwarzaczu. Słoń naprawdę jest mistrzem! Propsy!

• 2 tygodnie później...
  • Odpowiedzi 429
  • Wyświetleń 25,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• ^miazga kawałek, nawet już gdzieś na forum wrzucałem       a necro może wy,pierdalać

• słon - necro wannabe. p.ierdolic xero   just hatin dude   http://www.myspace.com/wybuch ale to jest... WYBUCH... ODE MNIE Z MIASTA zayebisty sh1tzl

• Juz jest nowy brotha? Jaranko, ten posse cut co byl singlem byl zayebysty, niedlugo sprawdze. Poprzedni album tez trzymal wysoki poziom, lynch mega progres :]   // http://www.youtube.com/watch?v=NJ

Opublikowano

necro death rap 320kbps. Temat mi sie poebal, mialo byc w poszukiwaniach.

Edytowane przez Dreamcaster

• 7 miesięcy temu...
Opublikowano

Słuchał ktoś już najnowszego Brotha Lynch Hung? Jestem ciekaw wchÓj

Opublikowano

Brotha jak to Brotha, zjada surowe ludzkie mięso ;) a tak na poważnie to jeśli lubisz Lyncha to polecam, dobry album w jego stylu, dla mnie lepszy od poprzedniego.

• 1 rok później...
Opublikowano

TWIZTID OPUŚCIŁO PSYCHOPATHIC RECORDS

Opublikowano

LOL NIGGA WHY

kurde, dawno nic dobrego od nich nie slyszalem, wydali cos lepszego niz ta plytka skad pochodzi 'hahahahahaha' ?

//

Po przesłuchaniu całej płyty , twierdzę, że mamy murowanego kandydata do płyty roku! Każdy kawałek ma swoje mocne strony. Utwory, takie jak: "Początek końca", "Czarne słońce", "Love Forever", "Pająk", "Piekło", czy wreszcie "Szczerze" (przy którym leciały mi łzy) zagoszczą na stałe w moim odtwarzaczu. Słoń naprawdę jest mistrzem! Propsy!

mimowolny usmiech pojawil sie na mojej twarzy, Rozi roku panskiego 2010. Dzis jest o poznanskich łakach, gruuuubo

Edytowane przez FARMEROS

Opublikowano

Pewnie napisze, że później poznał dobry rap. Ale widzę, że dalej często płacze przy słuchaniu muzyki.

Opublikowano

proste farmerze. dopiero co na halloween wydali doskonały album zatytułowany "abominationz".

Opublikowano

Akurat Słoń jest najlepszy z całego Poznania. A przynajmniej był.

Opublikowano

No ja tam na ten przyklad jaram sie bardziej hansem niz sloniem. No ale, co ja sie znam

TRIP najlepsza plyta 52 :)))))000

szkoda ze teraz hans sie w jakies rocki bawi, posluchalbym jeszcze takiego ala trip hopu od niego

Opublikowano

o ku.rwa - mieli to wplanie od 8 lat o_O

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

^miazga kawałek, nawet już gdzieś na forum wrzucałem

a necro może wy,pierdalać

Opublikowano

JA NAWET PIŁEM FINKE ROZDAWANO PRZEZ TYCH PO(pipi)ÓW.

Opublikowano

Jak grali w Białymstoku(20km mam) to nawet nie znałem ich jeszcze ;/

Opublikowano

jak mi ziomek pierwszy raz pokazał jakiś klip dope di oł di i zobaczyłem tego panczura rapującego to w szoku byłem muszę przyznać

Opublikowano

Zaj,ebisty ma głos i flow, obrobilbym pałe za uslyszenie jego solówki