Opublikowano 27 września 201014 l Po przesłuchaniu całej płyty , twierdzę, że mamy murowanego kandydata do płyty roku! Każdy kawałek ma swoje mocne strony. Utwory, takie jak: "Początek końca", "Czarne słońce", "Love Forever", "Pająk", "Piekło", czy wreszcie "Szczerze" (przy którym leciały mi łzy) zagoszczą na stałe w moim odtwarzaczu. Słoń naprawdę jest mistrzem! Propsy!
Opublikowano 6 października 201014 l necro death rap 320kbps. Temat mi sie poebal, mialo byc w poszukiwaniach. Edytowane 6 października 201014 l przez Dreamcaster
Opublikowano 26 maja 201113 l Brotha jak to Brotha, zjada surowe ludzkie mięso a tak na poważnie to jeśli lubisz Lyncha to polecam, dobry album w jego stylu, dla mnie lepszy od poprzedniego.
Opublikowano 26 maja 201113 l Juz jest nowy brotha? Jaranko, ten posse cut co byl singlem byl zayebysty, niedlugo sprawdze. Poprzedni album tez trzymal wysoki poziom, lynch mega progres :] // http://www.youtube.com/watch?v=NJFAOSrvgw8&feature=related Zjada cala nowa plytke weny, kozak :> Edytowane 26 maja 201113 l przez FARMEROS
Opublikowano 26 maja 201113 l poprzedni album Lyncha był bardzo dobry, ale ten moim zdaniem jest jeszcze lepszy
Opublikowano 13 grudnia 201212 l LOL NIGGA WHY kurde, dawno nic dobrego od nich nie slyszalem, wydali cos lepszego niz ta plytka skad pochodzi 'hahahahahaha' ? // Po przesłuchaniu całej płyty , twierdzę, że mamy murowanego kandydata do płyty roku! Każdy kawałek ma swoje mocne strony. Utwory, takie jak: "Początek końca", "Czarne słońce", "Love Forever", "Pająk", "Piekło", czy wreszcie "Szczerze" (przy którym leciały mi łzy) zagoszczą na stałe w moim odtwarzaczu. Słoń naprawdę jest mistrzem! Propsy! mimowolny usmiech pojawil sie na mojej twarzy, Rozi roku panskiego 2010. Dzis jest o poznanskich łakach, gruuuubo Edytowane 13 grudnia 201212 l przez FARMEROS
Opublikowano 13 grudnia 201212 l Pewnie napisze, że później poznał dobry rap. Ale widzę, że dalej często płacze przy słuchaniu muzyki.
Opublikowano 13 grudnia 201212 l proste farmerze. dopiero co na halloween wydali doskonały album zatytułowany "abominationz".
Opublikowano 13 grudnia 201212 l No ja tam na ten przyklad jaram sie bardziej hansem niz sloniem. No ale, co ja sie znam TRIP najlepsza plyta 52 ))))000 szkoda ze teraz hans sie w jakies rocki bawi, posluchalbym jeszcze takiego ala trip hopu od niego
Opublikowano 26 grudnia 201212 l http://www.youtube.com/watch?v=RN5jhsnUryY Ron Brałnsztajn prezentuje Metal Hip Hop
Opublikowano 26 grudnia 201212 l ^miazga kawałek, nawet już gdzieś na forum wrzucałem a necro może wy,pierdalać
Opublikowano 27 grudnia 201212 l SAJKOŁZIS PANOWIE OD DOPE D.O.D. TO JA NA KEMPIE LAJW WIDZIALEM takze you
Opublikowano 27 grudnia 201212 l Jak grali w Białymstoku(20km mam) to nawet nie znałem ich jeszcze ;/
Opublikowano 28 grudnia 201212 l jak mi ziomek pierwszy raz pokazał jakiś klip dope di oł di i zobaczyłem tego panczura rapującego to w szoku byłem muszę przyznać
Opublikowano 28 grudnia 201212 l Zaj,ebisty ma głos i flow, obrobilbym pałe za uslyszenie jego solówki